Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    03. Listopad 2019. 10:31

sagi

Bok,
    vjerojatno ste već negdje pisale, ali ne mogu sad naći.
    Da li je koja radila kombinirani probir na Sv.Duhu? Ja sam mislila ić tamo jer sam još prije trudnoće razmišljala kak bi tamo na porod. Koliko ste čekale na nalaze?

Moram se odlučit i naručit, doktor mi je preporučio harmony jer sam u 31.oj, ali mislim da ću ipak samo kombinirani i u slučaju loših rezultata ih vjerojatno ignorirati :D

Evo ja sam radila, ja tamo vodim trudnocu pa mi je moja dr odradila mini anomay, to ti odmah kaze kakvo je stanje, a vadjenje krvi oni ne rade, to sam isla u Brayera 355kn i bilo je gotovo do 14h, mozes se za besplatno naruciti za vadjene krvi u Vinogradsku tjedan dana ranije, ali i uzv i vadjenje krvi moras biti narucena isti dan jer ne vrijedi ako jedan dan odradis jedno drugi drugo. 

Boa35
    03. Listopad 2019. 10:38

skoljka

sagi

Bok,
    vjerojatno ste već negdje pisale, ali ne mogu sad naći.
    Da li je koja radila kombinirani probir na Sv.Duhu? Ja sam mislila ić tamo jer sam još prije trudnoće razmišljala kak bi tamo na porod. Koliko ste čekale na nalaze?

Moram se odlučit i naručit, doktor mi je preporučio harmony jer sam u 31.oj, ali mislim da ću ipak samo kombinirani i u slučaju loših rezultata ih vjerojatno ignorirati :D

Evo ja sam radila, ja tamo vodim trudnocu pa mi je moja dr odradila mini anomay, to ti odmah kaze kakvo je stanje, a vadjenje krvi oni ne rade, to sam isla u Brayera 355kn i bilo je gotovo do 14h, mozes se za besplatno naruciti za vadjene krvi u Vinogradsku tjedan dana ranije, ali i uzv i vadjenje krvi moras biti narucena isti dan jer ne vrijedi ako jedan dan odradis jedno drugi drugo.

U petrovoj nema naručivanja..ako želiš kombinirani raditi izvadiš krv ujutro i kasnije čekaš na red za mini anomaly.. ja došla u 7:15 bola gotova u pola 10.
    Nalaze dobila drugi dan na mail.

sagi
    03. Listopad 2019. 10:46

e super, nisam znala da ne mogu vadit krv na sv.Duhu, hvala vam 

Fever
    03. Listopad 2019. 11:37

Cure sigurno je pitanje bilo vec 100X
    Gdje se osim dma dobiju paketi za trudnice?

It’s a baby boy💙

neverland
    03. Listopad 2019. 11:59

https://lipstickmom.wixsite.com/website/single-post/2017/09/15/Loyalty-programi-za-trudnice-i-bebe

Imaš ovdje svega 

Smiley
    03. Listopad 2019. 12:00

Fever

Cure sigurno je pitanje bilo vec 100X
    Gdje se osim dma dobiju paketi za trudnice?

Ja sam bila naišla na ovaj link kad sam tražila pakete za trudnice. https://sneakersandunicorns.com/loyalty-programi-za-trudnice-i-bebe/

skoljka
    03. Listopad 2019. 12:12

sagi

e super, nisam znala da ne mogu vadit krv na sv.Duhu, hvala vam

Evo mozda ti je i bolja opcija ovo u Petrovoj. Na sv,. Duhu nerade du krvnu pretragu. 

Lemon
    03. Listopad 2019. 12:32

skoljka

Lemon

Jutro, ja bila na brisevima i vidjela i bebu, malo mi je posteljica nize ali trebala bi se jos podignuti, samo polako i dalje. Sljedeći pregled 16.10.
    Ja nisam nikad razmisljala o pp. Ove cu cesto presvlačiti pa mislim da ce biti ok.

Super za pregled, da jos se treba izgignuti, ali ti ipak uspori, nemoj se naprezat itd da ne bi doslo da moras 100% mirovati. Jel ti moras jos Utrice, meni tek smanjila na 2 navecer, nikako da mi ukine.

Da da, samo polako, već sam se naviknula na laganiji ritam, dok se ne mora cijelo vrijeme ležati dobro je. Još ih stavljam jedan ujutro i jedan navečer, mislim da će ih ostaviti do pred kraj, meni ne smeta ništa pa neka ostanu 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• mamasita05
    03. Listopad 2019. 13:13

Ja jutros bila na pregledu, radila mi je anomaly scan, sve je super i svi su mi prognozirali curicu, a ono tamo deckic 😊💙  Nije se htio namjestit pa sam jela slatko i malo prosetala i poslije se okrenuo.. 😊

03. Listopad 2019. 13:21

Karla89

skoljka

TatjanaB

Ne znam vise gde sam vise pitala😂 citala sam da po Ramzijevoj teoriji ako je beba sa desne strane, onda je decak u 97,5% a ako je sa leve strane ppsteljice da je zensko u 98% slucajeva… Meni je rekao da je sa desne beba, pa me zanima vi mame koje znate pol, sa koje vam je strane😂

Juteo 😂😂😂😂nama je ovdje Ramzi na pocetku predvidjao, pa smo gledali i nekw kineske tabele, nesjecam se vise, imas to na Pinterestu. Ugl, ako se dobro sjecam Ramzi ni meni niti Karli nije pogodio, a po nekim kinskim uvjek mi je ispadalo musko😂

Ramzi se gleda u 6-7 tjednu, kasnije ne vrijedi njegova teorija..
    Da, meni nije pogodio, ali zato svi kinezi jesu

Ne, ima ono prema polozaju sa slike, ali kao generalnoo, bez toga, ako je sa desne strane beba musko je, suprotno zensko😂 Kinezi oba puta rekli mojoj zaovi zensko kad ono musko... Meni kaze zensko😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.