Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Listopad 2019. 22:37

Ne znam vise gde sam vise pitala😂 citala sam da po Ramzijevoj teoriji ako je beba sa desne strane, onda je decak u 97,5% a ako je sa leve strane ppsteljice da je zensko u 98% slucajeva... Meni je rekao da je sa desne beba, pa me zanima vi mame koje znate pol, sa koje vam je strane😂 

• Frau_Mund6
    02. Listopad 2019. 23:51

Mi smo uzeli pp za curku kad se rodila, al kad je bila jako mala bi joj te pelene dignule guzu u zrak i cijela kraljeznica bi se iskrivila 😟 to mi se nikako nije svidjelo, bas sam kontaktirala tamo cure u grupi na faceu pa su mi predlozilu da stavim duplu posteljinu na dio kreveta pa kao da joj izravnam leda 😐 prebacila sam se na tetranje, prvih par mjeseci sam to odradivala ali je dobila gljivice na guzi i mucili smo se s tim mjesec i pol. Imala je otvorene rane, nikako je nisam mogla sredit..  probala sam sve moguce komjinacije i na kraju smo od tog dana na pampersu, onom sa najvise kemije u sebi, koji najvise od svih upija... to nam se pokazalo najbolje! Iako sam od pocetka bila protiv pampersa. 

url=https://lilypie.com]

Jahanara
    03. Listopad 2019. 06:46

Jutro cure! 
    Mi obavili prvi pregled prije 2 dana. Sve je ok. Za 2 tjedna opet uz nalaze krvi.
    Procitala sam sve sto ste pisale al sam bome i vecinu zaboravila...
    Vidim da se pisalo o kolicima. Mi smo sa kceri imali Baby merz kolica. Koliko smo ih koristili, bili smo zadovoljni. Sa 10 mj ona vise nije htjela u kolica. Prodali smo ih. Tako da cemo i mi morat u potragu za novima.
    Kad sam bila trudna s njom isto sam razmisljala o platnenim pelenama i bas me privlacila ta ideja, al sam na kraju odustala. Pampers nam nikako nije odgovarao, stalno joj je propustao. Prebacili se na Babylove pelene i ostali na njima dok se nije odviknula.

skoljka
    03. Listopad 2019. 08:03

TatjanaB

Ne znam vise gde sam vise pitala😂 citala sam da po Ramzijevoj teoriji ako je beba sa desne strane, onda je decak u 97,5% a ako je sa leve strane ppsteljice da je zensko u 98% slucajeva… Meni je rekao da je sa desne beba, pa me zanima vi mame koje znate pol, sa koje vam je strane😂

Juteo 😂😂😂😂nama je ovdje Ramzi na pocetku predvidjao, pa smo gledali i nekw kineske tabele, nesjecam se vise, imas to na Pinterestu. Ugl, ako se dobro sjecam Ramzi ni meni niti Karli nije pogodio, a po nekim kinskim uvjek mi je ispadalo musko😂

skoljka
    03. Listopad 2019. 08:12

Frau bome si se namucila sa pelenama, a i bebica 😬, ja se bojim tog pelenskog osipa, od brata mali je dugo imao,, ma uzas, jedva se rijesili.
    Jahanara super za pregled 👍
    Vaki  kako si ti, jel ista lakse sa mucninama? Zaboravila sam napisat da je meni iduci pregled 30.10. Rekla mi je da ce mi raditi anomaly scan i 4G i da ona to radi da se netrebam privatniku narucivati, i do tad Ks i tsh pripremiti, i da netrebam ponavljati nalaz za toksoplazmu jer imam stecena anti tjela jer godinama imam doata zivotinja, osjetljive su samo one trudnice koje u trudnoci prvi put dolaze u doticaj sa mackama odnosno izmetom. 

Lemon
    03. Listopad 2019. 08:51

Jutro, ja bila na brisevima i vidjela i bebu, malo mi je posteljica nize ali trebala bi se jos podignuti, samo polako i dalje. Sljedeći pregled 16.10. 
    Ja nisam nikad razmisljala o pp. Ove cu cesto presvlačiti pa mislim da ce biti ok. 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

skoljka
    03. Listopad 2019. 08:57

Lemon

Jutro, ja bila na brisevima i vidjela i bebu, malo mi je posteljica nize ali trebala bi se jos podignuti, samo polako i dalje. Sljedeći pregled 16.10.
    Ja nisam nikad razmisljala o pp. Ove cu cesto presvlačiti pa mislim da ce biti ok.

Super za pregled, da jos se treba izgignuti, ali ti ipak uspori, nemoj se naprezat itd da ne bi doslo da moras 100% mirovati. Jel ti moras jos Utrice, meni tek smanjila na 2 navecer, nikako da mi ukine.
    Ja sam cula za taj naziv svedska pelena i da je to sad popularno al nikad nisam isla gledati sta je to, tek sad od cura sam polovila, i ja cu ove obicne, neznam i kako cu na pocetku uspjet presvlaciti dok se ne naviknem🤷🏻‍♀️, nikad nisam ni jedno dijete presvukla uvijek sam izlazila van iz prostorije posebno ako je ukakano😅🤷🏻‍♀️

• Frau_Mund6
    03. Listopad 2019. 09:24

Skoljka, ni ne kuzis koliko mogu biti teske te upale dok ne dozivis na svom djetetu. Bas je bilo bolno 😑 a mala je imala 5 tjedana 😢 al evo iza nas je! 
    Svedske pelene su nesto drugo. One su za siroko povijanje kukova, da ne zarastu krivo i da dijete ima ispravan hod kasnije u zivotu. Ovo su pelene koje zamjenjuju nekadasnje tetra pelene, tj one gaze sto su se iskuhavale kad smo mi bili mali.  Ovo su super modeli koji idu u masinu i nema vise rucnog ribanja. Uz to izgledaju super! Imam frendicu koja to radi evo sa trecim i skroz je zadovoljna, mislim da ju je set pelena kosta oko 5000 kn i to na sve ove godine i troje djece je super isplativo. Netko je spominjao one jednokratne papirice sto se stave unutra, to je za malo  vece dijete koje ima formiranu stolicu, pa se samo baci u wc ili kantu. 

url=https://lilypie.com]

Boa35
    03. Listopad 2019. 09:39

skoljka

TatjanaB

Ne znam vise gde sam vise pitala😂 citala sam da po Ramzijevoj teoriji ako je beba sa desne strane, onda je decak u 97,5% a ako je sa leve strane ppsteljice da je zensko u 98% slucajeva… Meni je rekao da je sa desne beba, pa me zanima vi mame koje znate pol, sa koje vam je strane😂

Juteo 😂😂😂😂nama je ovdje Ramzi na pocetku predvidjao, pa smo gledali i nekw kineske tabele, nesjecam se vise, imas to na Pinterestu. Ugl, ako se dobro sjecam Ramzi ni meni niti Karli nije pogodio, a po nekim kinskim uvjek mi je ispadalo musko😂

Ramzi se gleda u 6-7 tjednu, kasnije ne vrijedi njegova teorija..
    Da, meni nije pogodio, ali zato svi kinezi jesu

sagi
    03. Listopad 2019. 10:22

Bok,
    vjerojatno ste već negdje pisale, ali ne mogu sad naći.
    Da li je koja radila kombinirani probir na Sv.Duhu? Ja sam mislila ić tamo jer sam još prije trudnoće razmišljala kak bi tamo na porod. Koliko ste čekale na nalaze?

Moram se odlučit i naručit, doktor mi je preporučio harmony jer sam u 31.oj, ali mislim da ću ipak samo kombinirani i u slučaju loših rezultata ih vjerojatno ignorirati :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.