Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ribi1234
    06. Kolovoz 2019. 12:20

Nova19

Cure drage, javljam da srčeko kuca kao ludo, nogice i rukice i kralježnica se lijepo vide, kao mala žabica 🥰🥰
    Još čekam nalaz trombofilije u 14:00.
    Imam zeleni svijetlo za plivanje ali jako oprezno, za keks nisam ni htjela pitati jer nam ni nije do toga za sada (iako bi rado, apstiniramo barem dok ne prođe prvo tromjesečje) 😁

I cestitam na ultazvuku! Divan je to osjecaj :)

skoljka
    06. Kolovoz 2019. 12:51

Nova19 cestitam 🥰
    Vaki ti si carica 💝 evo meni je iduci pregled  uzv 9.8.

06. Kolovoz 2019. 13:29

Ja ipak moram u petak na pregled. Sada me zvala da od danas do petka ne radi zbog bolesti. Ucrvati ću se još tri dana 😂

ribi1234
    06. Kolovoz 2019. 14:00

mrvičak

Ja ipak moram u petak na pregled. Sada me zvala da od danas do petka ne radi zbog bolesti. Ucrvati ću se još tri dana 😂

aaaaa! Uzas! Testira ti zivce :D
    Jel ti prestao iscjedak?

06. Kolovoz 2019. 14:09

ribi1234

mrvičak

aaaaa! Uzas! Testira ti zivce :D
    Jel ti prestao iscjedak?

Ono mrvu što je bilo na tome je i ostalo. Ni kapi poslije. Hvala Bogu 🙏 

Vaki
    06. Kolovoz 2019. 15:10

Lista trudnica s terminima:

Ribi1234 – 3.3
    Katarina1990 - 9.3.
    Skoljka - 13.3.
    Nova19 - sredina ožujka
    Mama33 - 16.3.
    MeddLeo407 - 16.3.
    Karla89 - 25.3.
    Mrvičak - 31.3.
    Vaki - 6.4.
    ApČiha - 10.4.
    Točkica37
    Japanka
    Antonela93
    Kiki156
    LaLuna

Pregledi:

Skoljka – 9.8.
    Katarina1990 – 21.8.
    Vaki – 23.8.
    MeddLeo307 – kraj kolovoza
    Ribi1234 – 2.9.
    ApČiha – 3.9.

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Maya20
    06. Kolovoz 2019. 15:51

Drage sve - 
    i ja bih se voljela pridružiti :D

Termin mi je 08.03.2020 :-) 

Doma imam jednu prekrasnu, skoro pa trogodišnju djevojčicu <3 i jednu kiretažu od prije 6 mjeseci, tako da mi je ovo veliko uzbuđenje i sreća! 

Prvi pregled sam imala 29.07, kada se pokazao čovječuljak od 6 mm sa srčekom koje kuca. A sljedeći pregled nestrpljivo iščekujem u ovaj petak :D 
    Uz živahno dijete doma nemam previše vremena za simptome, osjećam se OK, malo mučnine (al mila majka naspram prošle trudnoće), veelike i bolne grudi i često bolovi u donjem dijelu leđa. 
    Pročitam danas sve što ste do sada pisale kako bih vas "upoznala" i pohvatala imena :-*

pozdrav svima!

Točkica37
    06. Kolovoz 2019. 15:54

Meni je 23.2  spadam pod zimske ali škicam i vas ;) makar cu ranije jer radi secera poradaju tjedan prije 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Vaki
    06. Kolovoz 2019. 16:02

Sorry, Točkice. Ja sam te odmah prisvojila... 
    Maya20 - dodajem te na listu. Dobro nam došla! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

06. Kolovoz 2019. 16:03

Maya20

Drage sve -
    i ja bih se voljela pridružiti :D

Termin mi je 08.03.2020 :-)

Doma imam jednu prekrasnu, skoro pa trogodišnju djevojčicu &lt;3 i jednu kiretažu od prije 6 mjeseci, tako da mi je ovo veliko uzbuđenje i sreća!

Prvi pregled sam imala 29.07, kada se pokazao čovječuljak od 6 mm sa srčekom koje kuca. A sljedeći pregled nestrpljivo iščekujem u ovaj petak :D
    Uz živahno dijete doma nemam previše vremena za simptome, osjećam se OK, malo mučnine (al mila majka naspram prošle trudnoće), veelike i bolne grudi i često bolovi u donjem dijelu leđa.
    Pročitam danas sve što ste do sada pisale kako bih vas "upoznala" i pohvatala imena :-*

pozdrav svima!

Draga dobrodošla nam!!
    Bravo za srce 💕 u kojem tjednu si bila na prvom pregledu? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.