Cure drage, javljam da srčeko kuca kao ludo, nogice i rukice i kralježnica se lijepo vide, kao mala žabica 🥰🥰
Još čekam nalaz trombofilije u 14:00.
Imam zeleni svijetlo za plivanje ali jako oprezno, za keks nisam ni htjela pitati jer nam ni nije do toga za sada (iako bi rado, apstiniramo barem dok ne prođe prvo tromjesečje) 😁
I cestitam na ultazvuku! Divan je to osjecaj :)
Nova19 cestitam 🥰
Vaki ti si carica 💝 evo meni je iduci pregled uzv 9.8.
Ja ipak moram u petak na pregled. Sada me zvala da od danas do petka ne radi zbog bolesti. Ucrvati ću se još tri dana 😂
Ja ipak moram u petak na pregled. Sada me zvala da od danas do petka ne radi zbog bolesti. Ucrvati ću se još tri dana 😂
aaaaa! Uzas! Testira ti zivce :D
Jel ti prestao iscjedak?
aaaaa! Uzas! Testira ti zivce :D
Jel ti prestao iscjedak?
Ono mrvu što je bilo na tome je i ostalo. Ni kapi poslije. Hvala Bogu 🙏
Lista trudnica s terminima:
Ribi1234 – 3.3
Katarina1990 - 9.3.
Skoljka - 13.3.
Nova19 - sredina ožujka
Mama33 - 16.3.
MeddLeo407 - 16.3.
Karla89 - 25.3.
Mrvičak - 31.3.
Vaki - 6.4.
ApČiha - 10.4.
Točkica37
Japanka
Antonela93
Kiki156
LaLuna
Pregledi:
Skoljka – 9.8.
Katarina1990 – 21.8.
Vaki – 23.8.
MeddLeo307 – kraj kolovoza
Ribi1234 – 2.9.
ApČiha – 3.9.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Drage sve -
i ja bih se voljela pridružiti :D
Termin mi je 08.03.2020 :-)
Doma imam jednu prekrasnu, skoro pa trogodišnju djevojčicu <3 i jednu kiretažu od prije 6 mjeseci, tako da mi je ovo veliko uzbuđenje i sreća!
Prvi pregled sam imala 29.07, kada se pokazao čovječuljak od 6 mm sa srčekom koje kuca. A sljedeći pregled nestrpljivo iščekujem u ovaj petak :D
Uz živahno dijete doma nemam previše vremena za simptome, osjećam se OK, malo mučnine (al mila majka naspram prošle trudnoće), veelike i bolne grudi i često bolovi u donjem dijelu leđa.
Pročitam danas sve što ste do sada pisale kako bih vas "upoznala" i pohvatala imena :-*
pozdrav svima!
Meni je 23.2 spadam pod zimske ali škicam i vas ;) makar cu ranije jer radi secera poradaju tjedan prije
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sorry, Točkice. Ja sam te odmah prisvojila...
Maya20 - dodajem te na listu. Dobro nam došla!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Drage sve -
i ja bih se voljela pridružiti :D
Termin mi je 08.03.2020 :-)
Doma imam jednu prekrasnu, skoro pa trogodišnju djevojčicu <3 i jednu kiretažu od prije 6 mjeseci, tako da mi je ovo veliko uzbuđenje i sreća!
Prvi pregled sam imala 29.07, kada se pokazao čovječuljak od 6 mm sa srčekom koje kuca. A sljedeći pregled nestrpljivo iščekujem u ovaj petak :D
Uz živahno dijete doma nemam previše vremena za simptome, osjećam se OK, malo mučnine (al mila majka naspram prošle trudnoće), veelike i bolne grudi i često bolovi u donjem dijelu leđa.
Pročitam danas sve što ste do sada pisale kako bih vas "upoznala" i pohvatala imena :-*
pozdrav svima!
Draga dobrodošla nam!!
Bravo za srce 💕 u kojem tjednu si bila na prvom pregledu?
Sortiraj odgovore
Najstariji