Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    02. Rujan 2019. 12:47

Lina - odlične vijesti! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

isabelagregorijan
    02. Rujan 2019. 13:06

ma ja zbilja ne želim biti negativna...
    ali tri trudnoće bez simptoma i svaka je završila spontanim, zato me strah...ovo je četvrta bez simptoma, ne znam kaj da mislim...radim sve kaj je u mojoj moći, ali je problem kaj ak i ovo krivo završi, skrenula bum skroz 

[/url

02. Rujan 2019. 13:35

isabelagregorijan

ma ja zbilja ne želim biti negativna…
    ali tri trudnoće bez simptoma i svaka je završila spontanim, zato me strah…ovo je četvrta bez simptoma, ne znam kaj da mislim…radim sve kaj je u mojoj moći, ali je problem kaj ak i ovo krivo završi, skrenula bum skroz

Ja sam imala spontani u februaru, imala sam sve zive simptome i u istoje nedelji saznala za spontani.Malo je reci sok. Sad sam opet ostala trudna, sad nemam ni jedan simptom, i cak sam prokvarila malo, ali sam pozitivna. 🙏🥰Veruj mi, ja sam udaljena od muza, moji svi rade, milion razloga da budem negativna, ali se ne dam😁Budi pozitivna zbog te bebice u stomaku. Veruj da ce sve biti dobro🙏🤰🥰

skoljka
    02. Rujan 2019. 13:51

Bok cure, evo da se i ja javim, odradila Kombinirani probir, prema uzv sve super🥰 beba 12+2, nuhalni nabor uredan. U Breyer sam isla vaditi krv za kombinirani pa sad cekam rezultate, rekli su poslije 14h poslati na mail, pa sam sad nestrpljiva.
    Cure koje ste odradila preglede crstitam na urednim pregledima, jelda nema nista ljepse kad vidis da je sve super. 

Boa35
    02. Rujan 2019. 13:55

skoljka

Bok cure, evo da se i ja javim, odradila Kombinirani probir, prema uzv sve super🥰 beba 12+2, nuhalni nabor uredan. U Breyer sam isla vaditi krv za kombinirani pa sad cekam rezultate, rekli su poslije 14h poslati na mail, pa sam sad nestrpljiva.
    Cure koje ste odradila preglede crstitam na urednim pregledima, jelda nema nista ljepse kad vidis da je sve super.

super
    a gdje si radila anomaly?

ribi1234
    02. Rujan 2019. 13:55

Evo i ja prijavljujem uredan pregled.  Sokirali smo se kad smo vidjeli kako je nas deckic postao veliki. Sve se bas lijepo vidjelo, i kraljeznica i rucice i nogice.  Dirao se po licu dok smo ga gledali. Krenu mi suzice cim vidim slikicu i video kojeg smo snimili.

Boa35
    02. Rujan 2019. 13:57

TatjanaB

isabelagregorijan

ma ja zbilja ne želim biti negativna…
    ali tri trudnoće bez simptoma i svaka je završila spontanim, zato me strah…ovo je četvrta bez simptoma, ne znam kaj da mislim…radim sve kaj je u mojoj moći, ali je problem kaj ak i ovo krivo završi, skrenula bum skroz

Ja sam imala spontani u februaru, imala sam sve zive simptome i u istoje nedelji saznala za spontani.Malo je reci sok. Sad sam opet ostala trudna, sad nemam ni jedan simptom, i cak sam prokvarila malo, ali sam pozitivna. 🙏🥰Veruj mi, ja sam udaljena od muza, moji svi rade, milion razloga da budem negativna, ali se ne dam😁Budi pozitivna zbog te bebice u stomaku. Veruj da ce sve biti dobro🙏🤰🥰

Nemoj biti negativna i opterećivati se simptomima..
    ja sam u prvoj trudnoći imala simptome, pa svejedno nije dobro završilo..
    Moraš biti pozitivna i vjerovati da je ovaj put to to, dobitna trudnoća i da ćeš za nekoliko mj upoznati svoju bebicu!

skoljka
    02. Rujan 2019. 14:02

Karla89

skoljka

super

Moja mpo dr mi je radila na Sv. Duhu, ona mi i vodi trudnocu. 

Chappie
    02. Rujan 2019. 14:04

Čestitam na urednim danasnjim pregledima 🤗 

🧔39
    👧31

Boa35
    02. Rujan 2019. 14:11

skoljka

Karla89

skoljka

super

Moja mpo dr mi je radila na Sv. Duhu, ona mi i vodi trudnocu.

Ti si isto bila kod Škvorca? Jel to dr Lana?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.