Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    02. Rujan 2019. 14:24

Karla89 ne ja sam na Svetom Duhu kod doc.dr.Ana Tikvica Luetic. Kod nje sam od pocetka u postupcima i prezadovoljna sam sa njom. Ja sam zeljela da mi ona i trudnocu vodi, a i ona je odmah komentirala kao naravno da ce ona. Ponovno sam narucena za 02.10., a ove nalaze sto dobijem do tad, njoj cu privatno poslati da necekaju do pregleda.
    Upoznala sam i dr. Lanu Zoldi bila mi je na jednom pregledu prosle god kad je moja bila na go, i ona je super, jako draga i detaljna, tad nekad je i presla kod Škvorca. 

• Maya20
    02. Rujan 2019. 14:32

Dan svima! 
    meni vikend preleti, uz moju stariju vrtirepku, obveze i rođendane :-) Imam osjećaj da je bio petak i da je sad ponedjeljak, nemam pojma gdje su nestali subota i nedjelja :D 
    ali, dobro, možda danas malo odmorim. U 19 imam depilaciju,a sutra u 17:30 pregled, jedva čekam.

Tejić i Nova, užasno mi je žao, nema riječi utjehe :/ i sama sam to prošla prije ove trudnoće, želim da se obje brzo priključite sa lijepim vijestima i prekrasnim trudnoćama. Samo hrabro! baš me je pogodilo... i ne ponovilo se nikad nikome..

Ana12, mene su u prvoj trudnoći ubijale mučnine, izgubila sam kile i kile u prvom tromjesječju, poslije sve OK. Živjela sam na čaju dnevno i bombonima od đumbira.. nema druge nego da izdržiš i potrudi se samo paziti na unos tekućine..

TatjanaB, baš visoka beta!! vjerujem da je sve OK i neka se radi o blizancima :-) 

Vanish, čestitke i dobrodošla! :-)

Mrvičak, ni u prvoj ni u ovoj trudnoći nemam pojačano piškenje. Piškim prije spavanja, zguram do jutra. Čak se pred kraj prve trudoće nisam nikada ni budila radi toga, tako da ti je to sve OK. A ako te tješi - i meni se sad jave mučnine. i to one noćne, koje me probude.. i žgaravica od koje ne mogu spavati.. i ne smijem pojesti ništa 3 sata prije spavanja, odmah mi bude zlo :/ a do sada ništa, ni M od mučnina :)

Karla89, i ovu i prošlu trudnoću me naručuje svaka 3 tjedna. Iako mi ne radi UZV svaki put, nego svaki drugi  put ili ako treba nešto provjeriti...

Lina, Ribir, Školjka - bravo za preglede <3 <3 <3

BaeBee85
    02. Rujan 2019. 14:42

Hello curke! Pridruzit cu vam se na ovom dijelu foruma ako Bog da, jer za sad imam samo pozitivan test, jer sam 4+3 i chekam da mi jave termin za prvi pregled!! Ja nemam skoro nikakve simptome osim zgaravice, napuhnutosti, izrazenijih emocija i malo vecih vrucih cica. Prvo sam naletila na post TatjaneB i automatski se iz pozitive prešaltala na strah i iscekivanje. Javit cu se kad budem znala vise. Bolje da ne citam unaprijed sto me sve cheka.. Svu srecu vam zelim s pregledima i uredne i skolske trudnoce💞💞

Boa35
    02. Rujan 2019. 14:44

skoljka

Karla89 ne ja sam na Svetom Duhu kod doc.dr.Ana Tikvica Luetic. Kod nje sam od pocetka u postupcima i prezadovoljna sam sa njom. Ja sam zeljela da mi ona i trudnocu vodi, a i ona je odmah komentirala kao naravno da ce ona. Ponovno sam narucena za 02.10., a ove nalaze sto dobijem do tad, njoj cu privatno poslati da necekaju do pregleda.
    Upoznala sam i dr. Lanu Zoldi bila mi je na jednom pregledu prosle god kad je moja bila na go, i ona je super, jako draga i detaljna, tad nekad je i presla kod Škvorca.

a sorry, onda sam te pomiješala s nekom curom s mpo teme nisam već dugo tamo bila..zabrijala sam da si to ti
    ma bitno da si zadovoljna, pretpostavljam da ćeš tamo i ići roditi? ja se još dvoumum između sv.duha i vinogradske.. blizu mi je i jedna i druga bolnica.. uglavnom kiretažu sam u vinogradskoj obavila i više mi se sviđa bolnica.. al još ne znam..

ribi1234
    02. Rujan 2019. 14:54

Karla89

skoljka

a sorry, onda sam te pomiješala s nekom curom s mpo teme nisam već dugo tamo bila..zabrijala sam da si to ti
    ma bitno da si zadovoljna, pretpostavljam da ćeš tamo i ići roditi? ja se još dvoumum između sv.duha i vinogradske.. blizu mi je i jedna i druga bolnica.. uglavnom kiretažu sam u vinogradskoj obavila i više mi se sviđa bolnica.. al još ne znam..

Ja sam bas danas pricala s doktoricom. Dvoumimo se izmedu Sv.Duha i Petrove. Ona i dalje zagovara  Sv.Duh, kaze da su napredniji, a i na kiretazi sam bila tamo, svi su bili divni prema meni.

skoljka
    02. Rujan 2019. 14:58

Karla89

skoljka

Da plan je i porod tam odraditi po mogucnosti da to bude moja dr 😅 moram joj zaprijetit da nepise kakav go😂. U vinogratskoj nisam nikad bila pa niti neznam kako je, u biti za svaku bolnicu ima i pozitivnih i negativnih konstatacija tako da kako je tako je. Kad sam bila prosle god na operaciji na sv duhu isto sam bila zadovoljna, i osobljem i moja dr me je radila. Ajde i ti na Sv duh mozda budemo skupa na porodu 😂😅cimerice😂

Enigmaticnaa
    02. Rujan 2019. 15:00

Zene, majke, kraljice  Samo da vas pitam kako ublazite mucnine ? Sta vam pomaze od hrane, pica, bilo sta ? Inace, svaki dan od jutra pa do mraka, bukvalno me iscrpe, toliko je uzasno da sam slomljena. Ne povracam ali stvarno imam prejake mucnine. Na pocetku mi je odgovaralo kiselo ( limun, kisele sljive ) a sada mi se i to 'gadi' . Sve mi smeta 

Boa35
    02. Rujan 2019. 15:18

skoljka

Karla89

skoljka

Da plan je i porod tam odraditi po mogucnosti da to bude moja dr 😅 moram joj zaprijetit da nepise kakav go😂. U vinogratskoj nisam nikad bila pa niti neznam kako je, u biti za svaku bolnicu ima i pozitivnih i negativnih konstatacija tako da kako je tako je. Kad sam bila prosle god na operaciji na sv duhu isto sam bila zadovoljna, i osobljem i moja dr me je radila. Ajde i ti na Sv duh mozda budemo skupa na porodu 😂😅cimerice😂

ma da, to je sve na kog od doktora naletiš i kakve si sreće..
    ja sam na sv.duh išla od početka sve pretrage raditi kad smo krenuli u mpo i muka mi je bila što ne šalju mailom nalaze, nego moraš osobno doći po njih.. ono u 21.stoljeću??!!
    Upravo zbog toga sam se prebacila onda u vinogradsku i petrovu, pa kombiniram..
    Ribi1234 ma ja u petrovu ne bih nikako išla roditi, previše sam i pročitala i čula negatvnih komentara..
    al to je valjda za svaku bolnicu tako.. uvijek ima i pozitivnih i negativnih..
    Jedna moja kolegica je rodila prvo u Vinogradskoj, drugo u Petrovoj, treće na sv.duhu i sad će četvrto opet u petrovoj..i kaže da je zapravo samo bitno slušati doktora i babicu.. da stvarno ima svakakvih žena i zahtjeva..
    Imamo još vremena skupit informacija o bolnicama, pa odlučit

skoljka
    02. Rujan 2019. 15:25

Ribi1234  😂, nesmijem te nagovarati, al hajde i ti 😅 pa neznam ja sam od dosta cura cula super komentare za njih, i beba bude sa mamom, jedino ako mama nece iz nekog razloga onda je odnesu. Kad mi se necakinja porodila mi smo navecer u 9 upali kao padobranci nas 6 i bez problema su nas pustili da ih vidimo, al 2 po 2 ipak je previse 6 odjedanput 😅Samo od jedne cure koja je pricala za svoju frendicu nesto veli da je bila uzas nezadovoljna, ali nismo niti svi isti nemamo svi ista ocekivanja 🤷‍♀️. Nisam u privatnoj poliklinici pa da dan i noc ocekujem med i mlikeko i sve na dlanu 🤷‍♀️

Chappie
    02. Rujan 2019. 15:29

Joj super cure, ja cu isto na sv. Duhu 😊😊
    U Vinogradskoj radim, super je, ali Duh mi je blize i zadovoljna sam bila tamo kad sam isla na druge preglede nevezane za trudnocu. 

🧔39
    👧31

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.