Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    02. Rujan 2019. 09:25

Lilypie

Cure drage, sretno danas na pregledima. Ja idem tek idući ponedjeljak 🙃 Tko će to dočekati!

Joj, ja sam odgodila za sljedeći tjedan pregled..
    uopće mi nije jasno zašto mi je dr rekao iza 1.9. da obavim anomaly ako se on radi tek od 12tj.. valjda se zeznuo..
    Cure moje, kako su mene počele bolit opet sise zadnjih dva dana.. ovu noć nisam mogla spavati na boku normalno..žile mi se vide po njima.. i nemam više onaj osjećaj gladi cijelo vrijeme.. vratila sam se u normalu što se jela tiče.. pa više ni nisam napuhnuta toliko.. al trbuh je postojan i ujutro

Maja 3
    02. Rujan 2019. 09:27

Cure,sretno na pregledima! I s vrticima naravno.
    Ja svoje odvela oko pola 8 ujutro,konacno da su u istom vrticu pa ce bit lakse..do sad smo malu vozili na drugi kraj grada.

Lina674
    02. Rujan 2019. 11:01

Evo ja se javljam upravo sa završenog pregleda i bebica 👶🏻 je narasla 1.62cm, a srčeko kao ludo kuca 🙈, sve je uredno sljedeći pregled tek za mjesec dana tj. 2.10 nadam se da će biti i dalje sve okej. Ostalim curama sretno 😘😘❤️❤️

isabelagregorijan
    02. Rujan 2019. 11:17

bravo LIna!!

ja imam pregled za 10 dana. Naručio me za dva tjedna jer ipak radi tri spontana spadam pod rizične...
    ne mogu spavat od straha jer si cijelo vrijeme mislim kako će mi reć, ne razvija se dobro ili srce ne kuca više, al kaj da drugo i očekujem em radi spontanih, em radi glupe bete koja se nije duplala...ne znam kak ću preživjet ovo sve.-..

[/url

Točkica37
    02. Rujan 2019. 11:19

Ajme izabela ne radis ni sebi bi bebi nista dobroga sa tim stresom. Bit ce sta mora biti i sa tvojom stresom.i bez njega. Ja vjerujem da ce biti sve ok. 
    Cestitke na lijepim pregledima 💜♥️🐞

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Lemon
    02. Rujan 2019. 12:09

Isabela znam kako ti je, ja sam prvi i drugi pregled samo molila Boga da srce kuca jer zadnja dva puta je drugi pregled bio sa lošim vijestima, sad već kad se bliži anomaly i Nifty bojim se hoće sve biti ok s te strane. Meni je treći pregled u srijedu, isto me naručuje svaka dva jer je rizična 
    Karla kod mog gin privatno na cjeniku piše da se mini anomaly radi od 11+3 do 13+6 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Chappie
    02. Rujan 2019. 12:19

Super Lina ! :)
    Izabela joj ja sam imala jedan spontani pa se bojim, mogu misliti kako je tebi. Ali ipak probaj zaokupiti misli drugim stvarima. ❤️

🧔39
    👧31

Boa35
    02. Rujan 2019. 12:24

Lemon

Isabela znam kako ti je, ja sam prvi i drugi pregled samo molila Boga da srce kuca jer zadnja dva puta je drugi pregled bio sa lošim vijestima, sad već kad se bliži anomaly i Nifty bojim se hoće sve biti ok s te strane. Meni je treći pregled u srijedu, isto me naručuje svaka dva jer je rizična
    Karla kod mog gin privatno na cjeniku piše da se mini anomaly radi od 11+3 do 13+6

Ne znam više.. jedni ovako, drugi onako..
    Meni je gin rekao da nije bitno kada, već da beba bude veća od 4 cm.. jer ako je manja, tada s ne može pravilno odraditi..
    e sad, moj bebolinjo je za 5 dana veći.. već na zadnjem pegledu (23.08.) je bio 3,10cm..znači da dođem na 11+3 prema zadnjoj mengi, po ultazvuku je 12+1..
    al ipak ću prebacit to za sljedeći tjedan..svejedno mi je tri dana prije ili kasnije..

Boa35
    02. Rujan 2019. 12:24

Lina674

Evo ja se javljam upravo sa završenog pregleda i bebica 👶🏻 je narasla 1.62cm, a srčeko kao ludo kuca 🙈, sve je uredno sljedeći pregled tek za mjesec dana tj. 2.10 nadam se da će biti i dalje sve okej. Ostalim curama sretno 😘😘❤️❤️

Vaki
    02. Rujan 2019. 12:47

Frau_Mund6

Vaki, zeznula me ova roza trakica 🤔 zelim vam laganu prilagodbu 😉 i javi kako je proslo

Promijenila sam boju trakice, nisam ni skužila da je roza. 😁
    Nije želio doma iz vrtića, plakao je jer smo bili samo sat vremena...
    Sretno svima s pregledima, javljajte nam novosti. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.