Mom je sve 56 preveliko, zao mi sto nisam nista 50 kupila.. 🤷🏻♀️
.
Sto se tice ovog podrigivanja i bljucanja.. Pa ja nisam primjetila da ga stomak muci nakon hranjenja, bas ko top spava eto samo ga stavim na povisenoni bok kako su mi u bolnici pokazali, samo kad se ukaka kenjka i pocne kao plakat dok mu ne pridjem.
Dva puta mi je bljucnuo jedan put u bolnici i jucer jednom al to je stvarno puno papao da sam i ocekivala da ce bljucnuti. Nadam se da sve dobro radim. Eto ja nisam primjetila taj skok u razvoju, vjerovatno je to sto je vise papao.
.
Neznam sad tko mi je napisao da jedva ceka da i vi postavljate pitanja kao ja 😂🙈, e pa ja jedva cekam da sve rodite, ali da vam svima sve ide dobro kao meni i jos bolje i da bebe ne budu zahtjevne.
.
Nadam se da cu ovo sa kapima pohvatat kako sta, mozak mi ne radi uopce, sve sam procitala a nista zapamtila, zato sam poslikala da jos koji put procitam 🙈
Ovaj peso je presladak, kombinacija sa izvezenim cvijecem je preslatka, takvo nesto sam vidjela u Nextu. Ona robica iz pepca od jucer je preslatka.
Sto se tice njihaljke, ja sam svog maloprije namontirala u nju, stavila ispod debelu deku da nebude ulegnuta i stavila kod prozora malo na svjetlost.
Lilypie super da ste doma 😍 ajoj, baš se potrefilo s uređajima.
.
Mi danas konačno otišli u Ikeu po MALM komodu dok je još snižena, s 600 na 500.
I sad cijelo popodne nakon ležim, baš se umaram u zadnje vrijeme jako, moram počet sa slaganjem i pranjem robice čim prije 🙈
mi sinoć sklopili upravo tu komodu.. odlicna je.. i prelagano sklapanje
url=https://lilypie.com]
Ja cu uzeti baby bjorn bouncer njihaljku , ima par frendica i sve su prezadovoljne.
It’s a baby boy💙
Mom je sve 56 preveliko, zao mi sto nisam nista 50 kupila.. 🤷🏻♀️
.
Sto se tice ovog podrigivanja i bljucanja.. Pa ja nisam primjetila da ga stomak muci nakon hranjenja, bas ko top spava eto samo ga stavim na povisenoni bok kako su mi u bolnici pokazali, samo kad se ukaka kenjka i pocne kao plakat dok mu ne pridjem.
Dva puta mi je bljucnuo jedan put u bolnici i jucer jednom al to je stvarno puno papao da sam i ocekivala da ce bljucnuti. Nadam se da sve dobro radim. Eto ja nisam primjetila taj skok u razvoju, vjerovatno je to sto je vise papao.
.
Neznam sad tko mi je napisao da jedva ceka da i vi postavljate pitanja kao ja 😂🙈, e pa ja jedva cekam da sve rodite, ali da vam svima sve ide dobro kao meni i jos bolje i da bebe ne budu zahtjevne.
.
Nadam se da cu ovo sa kapima pohvatat kako sta, mozak mi ne radi uopce, sve sam procitala a nista zapamtila, zato sam poslikala da jos koji put procitam 🙈
Skoljka super tebi sve ide 💪🥰
Bas taj dan kad budem radjala bit ce s mojom mamom, to me ne brine toliko. I preko dana dok ona i tata budu zajedno sigurno ce biti sve ok, al bojim se noci jer uvijek je ja kupam, peremo zube skupa, spremamo se za spavanje, citamo pricu,jos se malo pomazimo i spavanac. Nije da muz ne bi to sve odradio, al ona ne zeli ni cuti za to. Odmah plac. Mozda previse brinem, morat ce tada prihvatiti situaciju kakva je...
.
Sto se tice njihaljke imali smo posudjenu. Tako da cemo sad morati kupiti. Znala sam je staviti u nju dok skuham,malo pospremim i tako. Uopce nisam znala da je to tako skupo. Sve sta sam vidjela preko 600-700kn...
.
MickeyMouse preslatka kombinacija za izlazak!
Fever i ja baby bjorn gledam neko cekam ne bi li negdje bila na akciji:) mozda mi se i posreci😂😂tako ako netko spazi neka javi 😍
Pozdrav ženice. Da li je koja od Vas krvarila u početku trudnoće znači nalik na menstruaciju?
+ 26.12.2020🖤
Cvjetic123 ja sam u prvoj trudnoci no valjda znas razlog krvarenja?
Još ne. Naručena sam 13.03 tek, dobila sam ju kao dan prije nego što je trebala doći, no nije bila obilna kao inače i eto sveukno je 8 dana trajalo, orbi dan slabo smao trag, drugi malo jače, treći isto tako i onda ovo ostalo samo smeđe. 2 testa pozitivna, 13. 03 ću znati više.
Kod Vas je bilo sve okej?
+ 26.12.2020🖤
Sortiraj odgovore
Najstariji