Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    08. Ožujak 2020. 10:53

Daisy30

Curke, ima li koja od vas ili razmislja uzeti Cocoonababy madrac?🤔 Preporucila ga je patronazna na babyhandling tecaju pa razmisljamo o tome…

Nemam, ako bas hoces kupiti nađi rabljeni ( mislim koliko su koristeni ko novi su) , cocona je do 3. Mj neki ga vec s 2 prerastu, po meni bacanje love. 

It’s a baby boy💙

• Minnie255
    08. Ožujak 2020. 11:11

Ej curke ajde neka neka stavi link za stavljanje fotki da mogu ruksak kasnije uslikati
    Hvala

My baby
    08. Ožujak 2020. 11:19

Minnie255  https://imgbb.com/upload
    Curke sretan vam Dan zena 🥰

Valkris
    08. Ožujak 2020. 11:34

Fever

Nego, otvorila sam temu za Dia natal gel, netko planira koristiti, raspitao se? Morala sam odvojiti ime proizvoda jer kao krsim pravila)

Upadam sa zimskih ☺️
    Sretan dan zena zene i cestitke mamicama koje su rodile. 💞💞
    Rodila sam na Merkuru, dali su mi tamo dianatal gel dvije ampule/doze (nisam tražila, nisam osobno kupovala) i masirali medicu i jos neko ulje, ali nije nista djelovalo, svejedno su me rezali.. Mislim da ovisi od osobe, ne znam nit sam cula da je gel nekome nesto bas pomogao 🤷‍♀️
    Sretno svima dalje 😊😊

Vaki
    08. Ožujak 2020. 11:37

Od jučer stavljam liste i pišem podršku Luninoj_mami, naravno uz aktualne komentare i ne prolazi. Uvijek mi piše da kršim pravila foruma.
    Već sam mogla očistiti čitavu kuću za to vrijeme... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    08. Ožujak 2020. 11:38

Naravno da je ova prošla... 
    Da probam staviti listu u 2 dijela ili da pokušam kasnije? 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

MickeyMouse
    08. Ožujak 2020. 11:53

Drage žene sretan nam nas dan 💕🌹🌹
    Danas je mojoj mami i rođendan pa se idemo svi skupa malo počastiti. Jučer sam bila na fešti za dan žena, izdržala dva sata i natrag doma u krpe.
    Jahanara ja imam tu ležaljku. Ima vibraciju u tri jačine, ali ne ljulja nego trese cijelu ležaljku. Iskreno ja ni pjesmice ni vibraciju nisam puno koristila, ali ima zanimljiv taj “vrtuljak” iznad glave sto joj je bilo jako zanimljivo. 
    Fever ja planiram uzeti svakako pa ak je 10% učinkovit od onog sto piše super. Iako se moram prvo raspitati kad krenem u trudničku da li ga hoće aplicirati.
    Sto se tiče seksa ja nemam problema sa mužem nego je u meni problem 🙈 ali mislim da ću se opustiti za dva tjedna pa onda da će biti lakše 

Fever
    08. Ožujak 2020. 11:56

Valkris

Fever

Nego, otvorila sam temu za Dia natal gel, netko planira koristiti, raspitao se? Morala sam odvojiti ime proizvoda jer kao krsim pravila)

Upadam sa zimskih ☺️
    Sretan dan zena zene i cestitke mamicama koje su rodile. 💞💞
    Rodila sam na Merkuru, dali su mi tamo dianatal gel dvije ampule/doze (nisam tražila, nisam osobno kupovala) i masirali medicu i jos neko ulje, ali nije nista djelovalo, svejedno su me rezali.. Mislim da ovisi od osobe, ne znam nit sam cula da je gel nekome nesto bas pomogao 🤷‍♀️
    Sretno svima dalje 😊😊

Jeste sigurni da je bio Dianatal?  S obzirom da se on kupuje i nosi u rodiliste, oni imaju u bolnicama samo svoje obicne gelove

It’s a baby boy💙

bejb2
    08. Ožujak 2020. 12:06

Drage ženice sretan nam nas dan! 🥰

Jahanara
    08. Ožujak 2020. 12:09

MickeyMouse hvala ti!😀 razmisljam da bi tu uzeli. Daj mi molim te jos samo reci, da li se moze beba od rođenja stavljati? Ravna je podloga skroz? Jeste je dugo koristili?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.