Htjela sam na staroj temi zalijepit link na novu temu, ali mi neda slat link.
Sad ne mogu više uopće poruku poslat. 😕
Evo i mene sagi tamo sam ti odgovorila no evo sad tu odgovaram.Meni ti je to bilo i onda mi je krenulo u sisama i onda sam procurila mozda ces i ti 🤗..
Curke sad sammalu snimala na kucnom uzv kako stuca 😁presmijesno je.
Probala sam i ja naljepiti link na staru i pise da krsim pravila🙈🙈
It’s a baby boy💙
Tina kako se nisi sjetila napisat 2020 i neki emotikon da lakse prepoznajemo. Mozda mozes ispraviti.
Uh pa ti si sad u bolnici 🤞🏻 da se nesto pokrene napokon ali dsa bude brzo i sto manje bolno
I ovdje nešto šteka 😡 nista od trudova, nista od otvaranja..isto otvorena kao i zadnji put. Oprali su me hormoni i nervoza i bas sam ljuta
Na brzinu sam otvorila i racunam da cu azurirati naslov poslije i glupi forum nema tu opciju tako da sorrrry curke. Morat cemo se pomirit s ovim naslovom😒
Tina1803 napravis si toplu kupku i kiselis se malo 😉meni pomoglo kod otvaranja..onda uvedes malo stepenica,bar meni to sad nece biti problem jer zivim na petom katu bez lifta 😂.tople kupke i kiseljenje u njima uveliko pomazu i uvedes malo intime 😁
Jel se smijemo banjati u kadi?
Toliko zeeelim, ali citala sam po netu da se bas u trudnoci ne smije🤔
Jel netko prakticira?
It’s a baby boy💙
Fever ja nisam dugo prije u tjednima tim no pred kraj trudnoce itekako to potice otvaranje, taj dan sam provela skorodva sata u vodi i ujutro rano rodila 😂bas sam se nauzivala. Tina1803 tad sam na pregledu bila otvorena prst a ti si dva 😉 pa sad fino baci se u uzivanje.i ako ne znate spermiji poticu otvaranje kasno u trudnoci tj pomazu kod toga pa eto..ja sam to prakticirala vrlo cesto pred kraj 😁
Ja sam isto danas procitala da sumo cucnjevi kroz dan plus stepenice poticu otvaranje. Probaj Tina!
Sortiraj odgovore
Najstariji