Hvala cure, probat cu sve sto ste navele. Cak sam cula da ananas potice trudove pa cu ubaciti i to dok se bućkam u kadi, nakon seksa i cucnjeva😁😊
Tina1803 😂😂 samo kreni u akciju vjeruj mene otvorilo pravo 😁dosla sam u bolnicu devet cm otvorena
Tina ja sam prvu trudnocu bila otvorena prst 2 tjedna i 2 prsta 2 tjedna...dva dana prije termina kad sam dobila trudove dosla istooo otvorena 2 prsta tako da bit ce kad je sudjeno😂😂😂😂
Kod nas je sam cin seksa trajao uvijek oko 45min (ako iskljucim predigru), u nekim rijetkim slucajevima i manje, tako da sad nismo ni pokusavali.. ne znam bi li to izdrzala s obzirom da me sve boli! 😁
Nasla sam vas 🤣
Sagi mene ti isto krene ko lagan pritisak u prsima i nelgoda skoro svaki dan zadnjih mj dana, a i skuzila sam da mi puls bude dosta visok obicno izmedu 90 i 100 i spomenula ginici za puls i nije me bas dozivila. Ja sam skuzila da mi se to zna dogadat i kad su mi leda jako upaljena.
Fever kuzim kaj prolazis i moj se boji, mene hormini sibaju a on bjezi 🤣... Rekao je da nema sanse ni kad bumo trudove poticali 🤭
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji