Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    29. Svibanj 2020. 17:00

Maja 3

Skoljka,jeste vi dogovorili krstenje?

Jesmo, 28.6. Vi? Na kraju ce biti oko 60 gostiju, pa cemo druzenje poslije krstenja imati tu u lokalnom gospodarstvu

mom3
    29. Svibanj 2020. 17:08

Jahanara

Fever bravo za dobar pregled!
    .
    Majo preslatka je🥰
    .
    Sagi 🤞 da se ovaj vikend mazite.
    .
    Mmammaa ne vjerujem da je tako brzo menga dosla, sigurno ti je to jos krvarenje nakon poroda🤔
    .
    Jedno pitanje oko pupka. Otpao je u srijedu. Patronazna je tad bila i stavila malo srebra i rekla da svaki dan spricam octeniseptom i posusim samo. Stvorila se krastica koju je ona danas skinula i rekla da nek par puta na dan to pospricam i posusim i nek skidam te krastice. Bez stavljanja praska. Meni to bas nekako ruzno izgleda i rekla bih da je u sredini pupka mokro. S malom mi je bila druga patronazna i nije to tako radila. Jeste vi to tako? I ne vidim razlog zasto ne prasak, on bi to posusio iznutra.

A kad je vama ostalima prestalo to krvarenje nakon poroda?

neverland
    29. Svibanj 2020. 17:16

Meni još uvijek ide nešto sluzavo 😑
    Vaki, meni super izgleda, trebaš vidjeti moju kad ju spičim u njihaljku pa ju ne diram dok spava, A sva iskrivljena 😂😂 evo sad imam grižnje savjesti, neću više 

My baby
    29. Svibanj 2020. 17:18

Jahanara ja sam ti to cistila octeniseptom i onda sam stavljala prasak i rekla sam to patronaznoj.i njoj je pupak sad super malo zna biti jos unutra pa to ocistim oopet octeniseptom.

Jahanara
    29. Svibanj 2020. 17:20

Jos uvijek krvarim, al kod mene je jos frisko. Al s malom sam prestala krvariti oko 15 dana pa onda opet pocela i tako me zezalo do kraja babinja.

My baby
    29. Svibanj 2020. 17:22

Cure vidite ovo malena mi lici na moju najstariju kcer ko blizanke 

https://ibb.co/82c79L8

https://ibb.co/Dp3G8r4

My baby

Ja isto jos krvarim no u tragovima

Jahanara

My baby

Jahanara ja sam ti to cistila octeniseptom i onda sam stavljala prasak i rekla sam to patronaznoj.i njoj je pupak sad super malo zna biti jos unutra pa to ocistim oopet octeniseptom.

Koliko puta dnevno si cistila? Patronazna je jutros skinula krastu, al vidim da se stvara uz rub. Rekla je cim se pojavi da neka skidam. Al onda bi cistila 5 puta dnevno.

My baby
    29. Svibanj 2020. 17:26

Jahanara svaki put kad bi ju presvukla sam proskicala pupak ako ima nesto ocistim

neverland
    29. Svibanj 2020. 17:33

Moj mrgud s 3 tjedna..ne volim.stavljati , ali će se izbrisati uskoro 
     https://ibb.co/VxnmbQR

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.