Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Daisy30
    19. Svibanj 2020. 09:32

jagodica_bobica25

Cure kako ste prezivjele prvu stolicu nakon poroda? Jeste u bolnici to obavile ili? Ja osjetim nesto kao da cu morat uskoro Al me bas strah 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😥

I mene je bilo jako strah... pogotovo jer sam imala rupturu sfinktera. Al na kraju sam uspjela 3. dan od poroda i to bez ikakve boli  a ocekivala sam da ce bit katastrofa. No mene su stavili nakon poroda na vlaknastu prehranu pa da mi stolica bude mekana. 

brankica09
    19. Svibanj 2020. 09:50

Pupi30

Brankica nije se javila…bila jd na bolovanju ocito je jos…poslala sam joj poruku jucer. Nadam se da ce se danas javiti.
    .
    Sto se tice kg…sa +17 otisla roditi…iz bolnice se vratila sa 68…u prva dva dana dosla do 65 i ne ide dalje.Jedem stvarno zdravo jer ga muci probava pa zbog njega ali nista ne ide dole…🤷‍♀️

Ja svoju ugnjetavam i izvan radnog vremena 🤷‍♀️🙈 a da nazoves pedijatricu; tek toliko da znamo da je to ok ? 

Fever
    19. Svibanj 2020. 10:04

Meni je hrana bila u bolnici kriticna i totano neprilagođena trudnici koja je rodila.
    Da je ne kazem da dobijes komad mesa tipa zabatka ubacen u neki sos i pire bez noža, i krajem svjeza mala zuta paprika u komadu, s cim da rezem oboje? Najbolje da grizem taj batak ko pracovjek.

It’s a baby boy💙

Fever
    19. Svibanj 2020. 10:05

Zeni koja je rodila*😂

It’s a baby boy💙

mom3
    19. Svibanj 2020. 10:29

Fever tako je i meni bilo. Isto batak i zabatak bez noza. Od gladi sam na to navalila ko Henrik VIII s rukama. Nama su jos davali i med za namazati za dorucak i grasak kao prilog uz rucak i zelje za salatu. .. U prijevodu sve ono sto napuhava i izaziva plinove i sto dojilje uopce ne bi smjele jesti.

My baby
    19. Svibanj 2020. 10:37

Jahanara ista stvar s mladjom.sve jede cak i ne slatko tolikomuku vodili sa tvrdim stolicama.odvela je doktorici jer smo imali krvi malo no to je dobilahemeroide.
    Doktorica nam rekla dosta vlakna jesti i probiotik.Kupila sam Biokult i nama je odlican.i mi ti pijemo smothije sad ima meksu stolicu

My baby
    19. Svibanj 2020. 10:44

Mislim da smo svi imali batake u bolnicama u sosu😂😂,samo ne znam gdje ste vi rodile ja sam na Merkuru.
    Majuska jesi jos u komadu?

My baby
    19. Svibanj 2020. 10:46

Mellorine sto se tice trbuha mislim da ti tu ima puno faktora kakvo ti je bilo prije trudnoce.evo moj se skoro povukao 

Majuska
    19. Svibanj 2020. 11:06

My baby

Mislim da smo svi imali batake u bolnicama u sosu😂😂,samo ne znam gdje ste vi rodile ja sam na Merkuru.
    Majuska jesi jos u komadu?

Jesam jesam , cekam na pregled 🥴 
    Nikakvih simptoma jos nemam pa cemo vidjeti ...

maybaby
    19. Svibanj 2020. 11:06

Jutro žene! 
    Da vam javim, stigla Lena jutros u 2 i nešto sitno. 3580g i 53cm.
    Sve krenulo samo od sebe, trudovi, plodna voda krenula,ali sam bila otvorena samo 2 prsta.
    Pa kao neka probam spavati kaže dokrorica hahaha
    A trudovi sve jači, i tako sam izdržala 1h pa sam ih zvala u sobu da ne mogu vise.
    Stavili me na ctg i otvorena 3-4 prsta.
    Bebino srce nestalo sa ctg-a pa su me vrtili s jedne strane na drugu i dalje nista. 
    Odličeno da bude hitan carski. Odlično obavljeno, mala kreštala čim je izasla iz stomaka.
    Nisam ni razmišljala o carskom kad sam ostala u bolnici na čekanju.
    Uzela spinalnu anesteziju. Osjetila je nisam. Cijelo vrijeme sestra mi masirala ramena i pričala. 
    Eto, sve je ok, boli stomak al šta ću. Glavno da je sve u redu prošlo. 🙏❤️

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.