Cure kako ste prezivjele prvu stolicu nakon poroda? Jeste u bolnici to obavile ili? Ja osjetim nesto kao da cu morat uskoro Al me bas strah 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😥
I mene je bilo jako strah... pogotovo jer sam imala rupturu sfinktera. Al na kraju sam uspjela 3. dan od poroda i to bez ikakve boli a ocekivala sam da ce bit katastrofa. No mene su stavili nakon poroda na vlaknastu prehranu pa da mi stolica bude mekana.
Brankica nije se javila…bila jd na bolovanju ocito je jos…poslala sam joj poruku jucer. Nadam se da ce se danas javiti.
.
Sto se tice kg…sa +17 otisla roditi…iz bolnice se vratila sa 68…u prva dva dana dosla do 65 i ne ide dalje.Jedem stvarno zdravo jer ga muci probava pa zbog njega ali nista ne ide dole…🤷♀️
Ja svoju ugnjetavam i izvan radnog vremena 🤷♀️🙈 a da nazoves pedijatricu; tek toliko da znamo da je to ok ?
Meni je hrana bila u bolnici kriticna i totano neprilagođena trudnici koja je rodila.
Da je ne kazem da dobijes komad mesa tipa zabatka ubacen u neki sos i pire bez noža, i krajem svjeza mala zuta paprika u komadu, s cim da rezem oboje? Najbolje da grizem taj batak ko pracovjek.
It’s a baby boy💙
Fever tako je i meni bilo. Isto batak i zabatak bez noza. Od gladi sam na to navalila ko Henrik VIII s rukama. Nama su jos davali i med za namazati za dorucak i grasak kao prilog uz rucak i zelje za salatu. .. U prijevodu sve ono sto napuhava i izaziva plinove i sto dojilje uopce ne bi smjele jesti.
Jahanara ista stvar s mladjom.sve jede cak i ne slatko tolikomuku vodili sa tvrdim stolicama.odvela je doktorici jer smo imali krvi malo no to je dobilahemeroide.
Doktorica nam rekla dosta vlakna jesti i probiotik.Kupila sam Biokult i nama je odlican.i mi ti pijemo smothije sad ima meksu stolicu
Mislim da smo svi imali batake u bolnicama u sosu😂😂,samo ne znam gdje ste vi rodile ja sam na Merkuru.
Majuska jesi jos u komadu?
Mellorine sto se tice trbuha mislim da ti tu ima puno faktora kakvo ti je bilo prije trudnoce.evo moj se skoro povukao
Mislim da smo svi imali batake u bolnicama u sosu😂😂,samo ne znam gdje ste vi rodile ja sam na Merkuru.
Majuska jesi jos u komadu?
Jesam jesam , cekam na pregled 🥴
Nikakvih simptoma jos nemam pa cemo vidjeti ...
Jutro žene!
Da vam javim, stigla Lena jutros u 2 i nešto sitno. 3580g i 53cm.
Sve krenulo samo od sebe, trudovi, plodna voda krenula,ali sam bila otvorena samo 2 prsta.
Pa kao neka probam spavati kaže dokrorica hahaha
A trudovi sve jači, i tako sam izdržala 1h pa sam ih zvala u sobu da ne mogu vise.
Stavili me na ctg i otvorena 3-4 prsta.
Bebino srce nestalo sa ctg-a pa su me vrtili s jedne strane na drugu i dalje nista.
Odličeno da bude hitan carski. Odlično obavljeno, mala kreštala čim je izasla iz stomaka.
Nisam ni razmišljala o carskom kad sam ostala u bolnici na čekanju.
Uzela spinalnu anesteziju. Osjetila je nisam. Cijelo vrijeme sestra mi masirala ramena i pričala.
Eto, sve je ok, boli stomak al šta ću. Glavno da je sve u redu prošlo. 🙏❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji