Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    19. Svibanj 2020. 15:06

Jagodica tako i ja razmisljam, mogu ovdje jos tjedan dana lezati i onda mi opet mogu sibnuti drip.
    Stvarno ovo nije bio scenarij koji sam zamisljala al sta mogu sad. 
    .
    Pupi tog se bojim da cu satima i satima biti na dripu.🙄

My baby
    19. Svibanj 2020. 15:19

Jahanara a ne bi trebala drugi ti je porod

MickeyMouse
    19. Svibanj 2020. 15:21

Maybaby čestitam! Dobrodošla Lena! 
    Jahanara nije najidealniji scenarij ali kad si već tamo... nadam se samo da će ti brzo proteći porod. Ja sam npr na dripu bila ukupno dva sata pa nisam mjerodavna za neka specijalna iskustva. 
    Ja ne mažem bebu još s ičim, ogulila su joj se stopala i sake, ostalo nije, ali ima jako puno prištića po licu, to s fiziološkom malo osvježim. 
    Mi smo se danas malo vozali, dobro je podnesla vožnju, za razliku od starije koja je i danas povraćala u vožnji. Jel ima koja iskustva? Jel imaju kakve homeopatske kuglice/tabletice za tak malu djecu? 

Jahanara
    19. Svibanj 2020. 15:27

Hvala vam cure 🤗
    .
    Mickey moja je povracala do 3 god u voznji. Jedino znam da smiju onu lizu Lizzy se vozi. Od djumbira je a on smanjuje mucnine. 

• monalisa
    19. Svibanj 2020. 15:32

Maybaby cestitam na bebici 😍😍
    Jahanara sretno i da cim prije krene i bude gotovo 🤞🤞
    Moj izvjestaj od danas u ta, 2-3cm otvorena, cerviks skracen, ctg uredan tu i tamo koji trudic ali nist specijalno, mali ima vec sada 3900 i dogovorila se s dokt da ako ne krene samo do iduceg tj da me induciraju da nebi mali bio preko 4500 jos do termina da nebudemo cekali posto je vec sad omeksano i otvoreno, ugl iduci pregled u petak pa se budemo dogovorili za dalje ako se jos vise otvorim ostajem u petak ili daj boze da krene samo 🙏🙏🙏

skoljka
    19. Svibanj 2020. 15:56

maybaby

Jutro žene!
    Da vam javim, stigla Lena jutros u 2 i nešto sitno. 3580g i 53cm.
    Sve krenulo samo od sebe, trudovi, plodna voda krenula,ali sam bila otvorena samo 2 prsta.
    Pa kao neka probam spavati kaže dokrorica hahaha
    A trudovi sve jači, i tako sam izdržala 1h pa sam ih zvala u sobu da ne mogu vise.
    Stavili me na ctg i otvorena 3-4 prsta.
    Bebino srce nestalo sa ctg-a pa su me vrtili s jedne strane na drugu i dalje nista.
    Odličeno da bude hitan carski. Odlično obavljeno, mala kreštala čim je izasla iz stomaka.
    Nisam ni razmišljala o carskom kad sam ostala u bolnici na čekanju.
    Uzela spinalnu anesteziju. Osjetila je nisam. Cijelo vrijeme sestra mi masirala ramena i pričala.
    Eto, sve je ok, boli stomak al šta ću. Glavno da je sve u redu prošlo. 🙏❤️

Cestitaam 🥳, brz oporavak. 

skoljka
    19. Svibanj 2020. 15:59

Jahanara

Ma joj cure, evo u komi sam. Ispada da mi u trudnickoj knjizici pise da sam 3 prsta otvorena od 38tt i da tako mogu biti i dalje te da je po njoj je najbolje da to krene samo od sebe, al kad me vec dr ostavio tu da razmislim do sutra hocu li na drip ili ne. A u TA mi je rekao sutra drip. Znaci mogu lezat ovdje tjedan dana ili potpisat da ujutro idem na drip

Znaci indukcija, a trazi epi, bez nje ne pristaj na drip 🤞🏻

skoljka
    19. Svibanj 2020. 16:09

Corinne

maybaby cestitam! Jahanara sretnooo, da se samo pokrene prije dripa!

Ja sam bila zbedirana kilama kad sam došla iz bolnice, al od tog dana imam ih sve manje. Dobila ih sve skupa 16, na porodu izgubila 8, i od onda svaki dan po nesto. Sad su mi ostale jos 4. Al moram vam reci da se svaku noc preznojim u snu, a tenisice me vise ne stiskaju, stopala-welcome back!
    Čime mažete bebi pregibe, na preponama i sl?
    Moram pohvaliti pamersice pc, nijednom nisu promocile, niti se osula guza!

Ako se zacrveni ja mazem Bepanten baby cremom 

Vaki
    19. Svibanj 2020. 16:14

Regulino je spasio mog malog kad nije mogao kakati. Imao je tvrdu stolicu za poludit. To mi je preporučila pedijatrica jer više nisam znala što bih mu davala. Dakle, nije jeo slatko već samo juhice, variva, voće... pa je ipak imao problema. Nakon praha (koristili smo ga mjesec dana) sve je bilo super. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Jahanara
    19. Svibanj 2020. 16:34

Mi smo koristili Laksol kad bi imala problema i pomagao je, al u posljednje vrijeme nista. Trazila sam sirup sta mi je Maja preporucila al nije ga bilo. Teta u apoteci mi je kao zamjenu ponudila Kivilaks, da je odlican. Vidjet cemo sta ce biti, popila je oko podne pa cekam da mi jave jel bilo sta.
    Uf koji problemi oko kakanja😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.