Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    18. Svibanj 2020. 21:44

Ja sam izgubila više nego što sam dobila. Izgledam kao da nemam za kruh. Ovaj tempo me ubija... Ne znam što je gore, izbijanje zubića ili grčevi. Niti se usudim nešto jesti da mu ne pogoršam, a nemam baš ni kad. Suprug ode na posao oko 6.30h i vrati se oko 19h. Mama mi dolazi svaki dan zbog starijeg sina jer je siroće izgubljeno u svemu ovome... Nije mu jasno zašto bebica stalno plače i zašto se ja ne mogu igrati s njim. 💗
    Stalno sam u nekom žalosnom tonu... Bit će bolje! 😙

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Boa35
    18. Svibanj 2020. 21:45

Pupi i moja malecka ciki 10min maksimalno..jedino kad se uspavljuje onda dudli bezveze duže..al ako lijepo napreduje ima dovoljno popiškenih i pokakanih pelena, nema brige.. 
    Jagodica bobica bome ti je bilo veselo..al bitno da je sve prošlo i da je sve ok 🥰
    My baby meni su kroz 3tj sve kile otišle..a dobila sam 12 u trudnoći.. mada sad sam opet dobila dvije jer stalno nekog vraga žvačem i trpam u usta 🙈
    .
    Ja nikako da se javim.. vratili se mi u zg..na kraju smo putovali navečer nakon što smo M uspavali..tak je bilo najbezbolnije da ne plače putem. 
    Čitam vas svaki dan, ali sam baš u gužvi ovih dana..polako nam gosti dolaze malenu vidjet, pa stalno imam nešto za raditi..
    Danas smo obavili cijepljenje, sve je ok prošlo..nije imala temp preko dana, pa se nadam da neće ni sada.. obloge sam joj samo stavila jer je bilo malo crveno. 
    Cura već ima 5580g i 59cm 🙈 

Vaki
    18. Svibanj 2020. 21:49

Da vas pitam... Mislila sam uzeti bodiće br. 68, dugih rukava... Ne znam koliko bi ih uzela, 5 - 6 ili? Što vi mislite? Gotovo sve mu je malo. Da ne pričam kako sam fulala s odjećom... Većina je baš zimska, onako debela pa to uopće ne nosi. Od br. 74 na dalje imam hrpu od starijeg, ali 68 nemam ni kratko, a ni dugo. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Boa35
    18. Svibanj 2020. 21:49

Vaki

Ja sam izgubila više nego što sam dobila. Izgledam kao da nemam za kruh. Ovaj tempo me ubija… Ne znam što je gore, izbijanje zubića ili grčevi. Niti se usudim nešto jesti da mu ne pogoršam, a nemam baš ni kad. Suprug ode na posao oko 6.30h i vrati se oko 19h. Mama mi dolazi svaki dan zbog starijeg sina jer je siroće izgubljeno u svemu ovome… Nije mu jasno zašto bebica stalno plače i zašto se ja ne mogu igrati s njim. 💗
    Stalno sam u nekom žalosnom tonu… Bit će bolje! 😙

Joj baš mi te žao.. 😔 
    Mi smo svega nekoliko dana imali grčeve kojih sat vremena i bilo je ludo..znam da te večeri nisam ni večerala koliko mi je muka bilo. Stvarno se nadam da će vam brzo to sve proći i da uživate svi skupa! 💞

Boa35
    18. Svibanj 2020. 21:53

Vaki

Da vas pitam… Mislila sam uzeti bodiće br. 68, dugih rukava… Ne znam koliko bi ih uzela, 5 - 6 ili? Što vi mislite? Gotovo sve mu je malo. Da ne pričam kako sam fulala s odjećom… Većina je baš zimska, onako debela pa to uopće ne nosi. Od br. 74 na dalje imam hrpu od starijeg, ali 68 nemam ni kratko, a ni dugo.

Ja sam uzela 6 dugih rukava i 10tak kratkih..
    Al ja nemam majice, nekak mi je lakše kad ima bodi, ne podvija se ispod nje i ne žulja je kao majica..nju stalno moram navlačiti, pa me nervira to. 
    Meni od broja 68 još pidžamice fale..al stignem to kupiti..mislim da će sigurno još nekih mj dana biti u 62. 

Fever
    18. Svibanj 2020. 22:11

Mi dosli doma... izdojila 60 i on zvjerkao, pojeo kasnije jos 30 ml dohrane, glados je...
    Danas opet neuspjeli pokusaj sisanja jer su mi brsdavice ravne, sutra cu izvuci izdajalicom i odmah mu uvaliti, malo cu bit odmornija za to sutra

It’s a baby boy💙

Jahanara
    18. Svibanj 2020. 22:57

Jagodica bas je potrajalo al sad je iza tebe 💪Stiglicka je meni bila na prvom porodu i stvarno je vrh od zene. Luftaj sise da lakse zarastu 😉
    .
    Vaki vama je bas veselo uf. 🤞 da sto prije krene na bolje.
    .
    Fever super da ste kod kuce🤗
    .
    U potrazi sam za savjetom nevezan za bebe pa ako koja ima sta za reci... znaci starija ima problema sa kakanjem, luda sam vise i ne znam sta da radim. Ne kaka po par dana i onda bude tvrdo i bolno, i place i zadnji put malo guza puknula i malo krvi bilo. Cim ne bi kakala 2 dana, uvodila sam Laksol po preporuci dr. Sad u zadnje vrijeme popije 3 dana za redom i nista. Dajem mljevene sjemenke lana, suhe sljive,kompot od sljiva,  jogurt, sok od marelice-sve sto potice probavu i nista. Sto se tice prehrane svaki dan za rucak jede kuhano-juhe, variva, saft, riba,... rijetko je kod nas nesto pohano ili przeno bas zbog nje. Dorucak  i vecera obicno bude ili cokolino, jaje, kruh i sirni namaz, palenta, kakao i sl. Poslije rucka je dobivala slatko i to ograniceno. U zadnje vrijeme s obzirom na probleme smo i to ukinuli. Ako imate kakav savjet, ili nesto sto bi mogla provjereno dobro kupiti za poticanje probave, podijelite.

Maja 3
    18. Svibanj 2020. 23:14

Jahanara

Jagodica bas je potrajalo al sad je iza tebe 💪Stiglicka je meni bila na prvom porodu i stvarno je vrh od zene. Luftaj sise da lakse zarastu 😉
    .
    .
    .
    U potrazi sam za savjetom nevezan za bebe pa ako koja ima sta za reci… znaci starija ima problema sa kakanjem, luda sam vise i ne znam sta da radim. Ne kaka po par dana i onda bude tvrdo i bolno, i place i zadnji put malo guza puknula i malo krvi bilo. Cim ne bi kakala 2 dana, uvodila sam Laksol po preporuci dr. Sad u zadnje vrijeme popije 3 dana za redom i nista. Dajem mljevene sjemenke lana, suhe sljive,kompot od sljiva, jogurt, sok od marelice-sve sto potice probavu i nista. Sto se tice prehrane svaki dan za rucak jede kuhano-juhe, variva, saft, riba,… rijetko je kod nas nesto pohano ili przeno bas zbog nje. Dorucak i vecera obicno bude ili cokolino, jaje, kruh i sirni namaz, palenta, kakao i sl. Poslije rucka je dobivala slatko i to ograniceno. U zadnje vrijeme s obzirom na probleme smo i to ukinuli. Ako imate kakav savjet, ili nesto sto bi mogla provjereno dobro kupiti za poticanje probave, podijelite.

Prunulac tekuci dodatak prehrani. Ajd si zguglaj to..kolegica je to maloj davala..njoj je pomoglo.

skoljka
    18. Svibanj 2020. 23:32

Jahanara

.
    .
    .
    U potrazi sam za savjetom nevezan za bebe pa ako koja ima sta za reci… znaci starija ima problema sa kakanjem, luda sam vise i ne znam sta da radim. Ne kaka po par dana i onda bude tvrdo i bolno, i place i zadnji put malo guza puknula i malo krvi bilo. Cim ne bi kakala 2 dana, uvodila sam Laksol po preporuci dr. Sad u zadnje vrijeme popije 3 dana za redom i nista. Dajem mljevene sjemenke lana, suhe sljive,kompot od sljiva, jogurt, sok od marelice-sve sto potice probavu i nista. Sto se tice prehrane svaki dan za rucak jede kuhano-juhe, variva, saft, riba,… rijetko je kod nas nesto pohano ili przeno bas zbog nje. Dorucak i vecera obicno bude ili cokolino, jaje, kruh i sirni namaz, palenta, kakao i sl. Poslije rucka je dobivala slatko i to ograniceno. U zadnje vrijeme s obzirom na probleme smo i to ukinuli. Ako imate kakav savjet, ili nesto sto bi mogla provjereno dobro kupiti za poticanje probave, podijelite.

Neznam sto ce potaci probavu( i sama imam tih problema, ali ako redovno jedem jabuke onda bude koliko toliko ok) , ali znam sto ce olaksati. Zlica ulja obicno/maslinovo svejedno je, ali kako joj to dati 🤷🏻‍♀️. Jesi probala sa onim cepicima sto i trudnice smiju koristiti, cini mi se da mogu i djeca. 

skoljka
    18. Svibanj 2020. 23:41

I ja jedva cekam da sve rodite da idemo na drugu temu 😊. 
    Jagodica nije ti bilo lako 🙁
    Brankica ljepotica malena 💖

Moj isto sisa 10 min aktivno, ako ostane duze onda je to navlacenje i igranje, coktanje ako mu dopustim i kad mu kazem ne to raditi nasmije se, zna mali fakin da to neamije 😂

Ja danas isla do Arene da trazim za A nesto za obuc za krstenje, nista nisam nasla da mi se svidja i kao idem do zare samo vidjeti ima li sta za mene i na kraju kupim sebi haljinu i remen 🙈 a djetetu nista 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.