Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    19. Svibanj 2020. 11:15

Maybaby cestitam!🥳
    .
    Ja ostala u bolnici. 3 prsta otvorena. Sutra drip.

Boa35
    19. Svibanj 2020. 11:23

I nas muči trbuh prije kakanja 🙄 
    Pogotovo pred jutro, iza 5 krene, napinjanje, stenjanje, izvija se i to sve jadna u snu..dok se ne pokaka.. 
    Imamo 3 obilne pokakane pelene kroz dan (nekad nam i izađe na leđa 🙈), a skoro svaka pelena bude koja točkica jer valjda kako prducne onda joj pobjegne malo.. 
    Al očito bas svih muče isti problemi..no zato kad se iskaka je ko nova! 
    Inače ona zadnjih par dana saaamo priča 🙈🙈 presmiješna je.. ja pričam na telefon,a ona gleda u mene i priča meni 🤪🤪 baš puno pažnje traži, samo da je stalno animiramo! 
    .
    Hahaha, ja nisam dobila ni batak ni zabatak u bolnici 😂 al sam zato dobila kuhano zelje, grašak, mliječno svaki doručak i večeru.. očito mi zato dijete i plakalo stalno u bolnici.. 😕

Boa35
    19. Svibanj 2020. 11:24

maybaby

Jutro žene!
    Da vam javim, stigla Lena jutros u 2 i nešto sitno. 3580g i 53cm.
    Sve krenulo samo od sebe, trudovi, plodna voda krenula,ali sam bila otvorena samo 2 prsta.
    Pa kao neka probam spavati kaže dokrorica hahaha
    A trudovi sve jači, i tako sam izdržala 1h pa sam ih zvala u sobu da ne mogu vise.
    Stavili me na ctg i otvorena 3-4 prsta.
    Bebino srce nestalo sa ctg-a pa su me vrtili s jedne strane na drugu i dalje nista.
    Odličeno da bude hitan carski. Odlično obavljeno, mala kreštala čim je izasla iz stomaka.
    Nisam ni razmišljala o carskom kad sam ostala u bolnici na čekanju.
    Uzela spinalnu anesteziju. Osjetila je nisam. Cijelo vrijeme sestra mi masirala ramena i pričala.
    Eto, sve je ok, boli stomak al šta ću. Glavno da je sve u redu prošlo. 🙏❤️

Dobro nam došle Lena 🥰 
    Bome prava velika cura! 
    Čestitam! 💞 Želim ti brzi oporavak! 

My baby
    19. Svibanj 2020. 11:33

Bila nam je patronazna vagnuli smo se prvi put i ispalo je da 30 g dobiva po danu kaze ona da je to super.Zutila skoro i nemamo ona kaze znaci da smo se dobro osuncali 😂,zaboravih reci da dmo jucer bili u setnji tj nosila sam ju u marami i naravno da je sve prespavala vani no ona je inace dobra beba,jede,spava ikad je budna okolo istrazuje 

brankica09
    19. Svibanj 2020. 11:50

maybaby

Jutro žene!
    Da vam javim, stigla Lena jutros u 2 i nešto sitno. 3580g i 53cm.
    Sve krenulo samo od sebe, trudovi, plodna voda krenula,ali sam bila otvorena samo 2 prsta.
    Pa kao neka probam spavati kaže dokrorica hahaha
    A trudovi sve jači, i tako sam izdržala 1h pa sam ih zvala u sobu da ne mogu vise.
    Stavili me na ctg i otvorena 3-4 prsta.
    Bebino srce nestalo sa ctg-a pa su me vrtili s jedne strane na drugu i dalje nista.
    Odličeno da bude hitan carski. Odlično obavljeno, mala kreštala čim je izasla iz stomaka.
    Nisam ni razmišljala o carskom kad sam ostala u bolnici na čekanju.
    Uzela spinalnu anesteziju. Osjetila je nisam. Cijelo vrijeme sestra mi masirala ramena i pričala.
    Eto, sve je ok, boli stomak al šta ću. Glavno da je sve u redu prošlo. 🙏❤️

Cestitam 💐🥳 dobrodosla Lena ❤ brz oporavak 💪

• MiniMa
    19. Svibanj 2020. 11:50

Maybaby čestitam, brz oporavak zelim 🥰

Jahanara kud ces preko reda? 😋
    Salim se malo, sretno i da krene samo bez dripa 💪🏼

19. Svibanj 2020. 12:01

Dobrodosla Lena!! :)
    Jahanara, zasto drip? 

Jahanara
    19. Svibanj 2020. 12:21

Ma joj cure, evo u komi sam. Ispada da mi u trudnickoj knjizici pise da sam 3 prsta otvorena od 38tt i da tako mogu biti i dalje te da je po njoj je najbolje da to krene samo od sebe, al kad me vec dr ostavio tu da razmislim do sutra hocu li na drip ili ne. A u TA mi je rekao sutra drip. Znaci mogu lezat ovdje tjedan dana ili potpisat da ujutro idem na drip 

Hany92
    19. Svibanj 2020. 12:38

My baby

Ja jedva cekam da rodite da promijenimo temu jer ni ja vise ne mogu popratit koja je rodila koja ne😂.Vi koje ste rodile kakve ste s kilama?ja inace uvijek imam istu kilazu mislim prije poroda 54 kg i nemam problem s gubljenjem nakon dva mj izgubim sve.Dobila sam 14 u trudnoci i evo svaki dan kila ode dole😂.Nakon sest dana od poroda spala sam skoro 9 kg

Opa super jw to s kilama,da se i ja pohvalim u 2 tj 10 kila dole...a voda i to

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

mom3
    19. Svibanj 2020. 12:39

maybaby cestitke na bebici 🎉🥰🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.