Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mom3
    19. Svibanj 2020. 16:39

Stigla nam je radosnica 😊🥰

Fever
    19. Svibanj 2020. 16:55

Mi imamo danas pet dana i poceli smo vec zajebavat i ne spavat po danu. Od 11 do sad 17h, odspavao je sat vr🤣🙄 valjda nece i noc zajebat

It’s a baby boy💙

19. Svibanj 2020. 16:59

Ja uocila par pristica na pregibima i natapkala sudokremom i proslo kroz par dana. Inace ga mazem sa vitaminskom kremom iz ljekarne. Ja danas izbacila k1d3, cekamo grceve...  inace,nasla sam pedijatricu, koji su sad koraci za hzzo? Tamo jos nissm bila

19. Svibanj 2020. 17:00

Fever, sta radi tvoja beba kad je budna? Sisa i place ili?

Fever
    19. Svibanj 2020. 17:10

Duda dudu i zvjerka okolo, voli lezati na muzu...on ju mazi, samo ce mi problem napravit haahahah

Ako joj ispadne duda ili se ukenja onda krene plakati...
    Jel i tvoja tako?

It’s a baby boy💙

Maja 3
    19. Svibanj 2020. 17:19

Maybaby,cestitam! Dobrodosla Lena! Prekrasno ime!
    Jahanara,ja bi pricekala bar jos dan,ko ti je sutra u smjeni,jesi se raspitala! Vjerujem da ce ic brzo..posto je druga beba...al bezveze da te mrcvare...ako bi kroz 24 sata samo krenulo..i da ti bude dobar dr tamo.
    Mickey...nase bebe se bas prate od pocetka..i moja sva pristava😂
    Jel jako? Mojoj se cini pojacava. Prvo sam samo fizioloskom ispirala..pa mi dr rekao da mogu pavlovicevom malo namazat...al nikako na bolje.

Jahanara
    19. Svibanj 2020. 17:34

Maja 3

Maybaby,cestitam! Dobrodosla Lena! Prekrasno ime!
    Jahanara,ja bi pricekala bar jos dan,ko ti je sutra u smjeni,jesi se raspitala! Vjerujem da ce ic brzo..posto je druga beba…al bezveze da te mrcvare…ako bi kroz 24 sata samo krenulo..i da ti bude dobar dr tamo.
    Mickey…nase bebe se bas prate od pocetka..i moja sva pristava😂
    Jel jako? Mojoj se cini pojacava. Prvo sam samo fizioloskom ispirala..pa mi dr rekao da mogu pavlovicevom malo namazat…al nikako na bolje.

Ujutro je doktorica crne kratke kose, nosi naocale, sa H se nekako preziva. Rekla bih oko 45 god. Nisam zapamtila prezime. Ona je bila i danas i rekla je da je ujutro. 
    Ma pricekala bi ja i vise kad bi znala da ce krenuti samo od sebe, al ispada da mi je ovakav nalaz od 38tt. Mislim da bi samo poludjela ovdje.

Fever
    19. Svibanj 2020. 17:59

Malina ja se jos m iskljucivo izdajam, ali i da dojim ne bi ju stavljala na sisu svaki put kad zakmeci ako nije rijec o skoku. Samo bi navlacila mlijeko

It’s a baby boy💙

sagi
    19. Svibanj 2020. 18:38

mmammaa

Stigla nam je radosnica 😊🥰

Slatko 🥰 otkud si naručila? 

sagi
    19. Svibanj 2020. 18:39

Jahanara možda do sutra krene samo ;) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.