Mi imamo danas pet dana i poceli smo vec zajebavat i ne spavat po danu. Od 11 do sad 17h, odspavao je sat vr🤣🙄 valjda nece i noc zajebat
It’s a baby boy💙
Ja uocila par pristica na pregibima i natapkala sudokremom i proslo kroz par dana. Inace ga mazem sa vitaminskom kremom iz ljekarne. Ja danas izbacila k1d3, cekamo grceve... inace,nasla sam pedijatricu, koji su sad koraci za hzzo? Tamo jos nissm bila
Duda dudu i zvjerka okolo, voli lezati na muzu...on ju mazi, samo ce mi problem napravit haahahah
Ako joj ispadne duda ili se ukenja onda krene plakati...
Jel i tvoja tako?
It’s a baby boy💙
Maybaby,cestitam! Dobrodosla Lena! Prekrasno ime!
Jahanara,ja bi pricekala bar jos dan,ko ti je sutra u smjeni,jesi se raspitala! Vjerujem da ce ic brzo..posto je druga beba...al bezveze da te mrcvare...ako bi kroz 24 sata samo krenulo..i da ti bude dobar dr tamo.
Mickey...nase bebe se bas prate od pocetka..i moja sva pristava😂
Jel jako? Mojoj se cini pojacava. Prvo sam samo fizioloskom ispirala..pa mi dr rekao da mogu pavlovicevom malo namazat...al nikako na bolje.
Maybaby,cestitam! Dobrodosla Lena! Prekrasno ime!
Jahanara,ja bi pricekala bar jos dan,ko ti je sutra u smjeni,jesi se raspitala! Vjerujem da ce ic brzo..posto je druga beba…al bezveze da te mrcvare…ako bi kroz 24 sata samo krenulo..i da ti bude dobar dr tamo.
Mickey…nase bebe se bas prate od pocetka..i moja sva pristava😂
Jel jako? Mojoj se cini pojacava. Prvo sam samo fizioloskom ispirala..pa mi dr rekao da mogu pavlovicevom malo namazat…al nikako na bolje.
Ujutro je doktorica crne kratke kose, nosi naocale, sa H se nekako preziva. Rekla bih oko 45 god. Nisam zapamtila prezime. Ona je bila i danas i rekla je da je ujutro.
Ma pricekala bi ja i vise kad bi znala da ce krenuti samo od sebe, al ispada da mi je ovakav nalaz od 38tt. Mislim da bi samo poludjela ovdje.
Malina ja se jos m iskljucivo izdajam, ali i da dojim ne bi ju stavljala na sisu svaki put kad zakmeci ako nije rijec o skoku. Samo bi navlacila mlijeko
It’s a baby boy💙
Sortiraj odgovore
Najstariji