Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    15. Svibanj 2020. 07:39

Hvala cure, cekam vizitu i pregled da vidim jesam sta otvorenija od ovih kontrakcija

It’s a baby boy💙

brankica09
    15. Svibanj 2020. 08:00

Fever

Hvala cure, cekam vizitu i pregled da vidim jesam sta otvorenija od ovih kontrakcija

Kako se osjecas? 🙈

Tina220210
    15. Svibanj 2020. 08:13

jagodica_bobica25

Bok cure 😀
    Fever sretno 😀 jos ce ti mozda i samo krenut nešto 🤞🤞
    Maybaby drzim fige da i tebi nesto krene uskoro 😀
    Jahanara jesam. Moram opet sutra doć, rekla mi je da cu sad svaki dan dolazit 🤦🏻‍♀️. Bila je danas neka starija doktorica i isla mi gledat sve nalaze i vidjela kako je prvi puta kad sam dosla na svarcu kod njih 28.4. dr. Štiglić procjenila tada bebu na 3200 i kaze ona kao pa to mi je baš čudno, vi imate mali trbuh a po tome šta je doktorica tada napisala vaša beba bi sad vec imala oko 3800. I kaze ona ajmo mi napravit ultrazvuk da ja vidim bebu. I ona tam gledala i računala i kaze da tek sad beba ima 3150 haha😀 znam da to nije uvijek tocno, znaju i puno fulat Al eto sad ispada da beba ima manje neg je imala 28. 4 😂😂
    Otvorena sam i dalje 1 prst.
    Ja sam iskreno postala bas nervozna zadnjih dva dana, cijelo vrijeme sam se nadala da ću i mrvicu ranije rodit pa mi ovo onak čudno sad a i živciraju me svi sad lagano s pozivima i porukama i pitanjima. Tocno ono šta je Fever pričala🤦🏻‍♀️ ako budem ikad imala drugu trudnocu mislim da cu svim reć neki datum tjedan dana iza termina tako da me ne zovu i ispituju ako pređem opet hahah.

Meni je ona rekla 4300, ja sam tri sata kasnije rodiĺa bebu od 3560. Izgleda da joj neidu te procjene😂 ali na porodu je bila divna, vidjet ćemo kako me zašila kad obavim kontrolu kod svog ginekologa. 
    Majuska i mene bilo strah, nemoj samo da te strah uhvati na porodu ko mene. Moramo rodit kako okreneš... samo hrabro❤

15. Svibanj 2020. 08:46

Pupi30

malina08

Lijep pozdrav iz nocnog podoja… kako vratit dijete nazad u kindi nakon cike? Cvrsto smo odlucili to raditi jer ne zelim da M spava na kaucu i bude odvojen od nas. Cure u iscekivanju, samo hrabro!! Bebe idu van kako god,izdrzite jos malo ❤

Ja nocu forsiran krevetic…zaspe na ciki na nasem krevetu i onda cekam 5 min da utone u san i prebacim ga.I pali uglavnom…preko dana ne, ostavim ga u nasem jer mu je losiji san po danu pa me strah. Ali moj je zbog zutice pospaniji inace…

A podrigivanje? Moj nece nikako i ns mogu spavati zbog toga -.-
    Fever,sretno!!

• Sancy3
    15. Svibanj 2020. 09:08

Fever

Imama zadnjih nalo vise od pola sata menstrualnu bol koja drzi 40 ak sekundi svakih 6 min po aplikaciji, trebam bit gelirana u 8, nadam se da je ovo samo krenulo😅

Sretnoo!!

• Pupi30
    15. Svibanj 2020. 09:14

malina08

Pupi30

malina08

Lijep pozdrav iz nocnog podoja… kako vratit dijete nazad u kindi nakon cike? Cvrsto smo odlucili to raditi jer ne zelim da M spava na kaucu i bude odvojen od nas. Cure u iscekivanju, samo hrabro!! Bebe idu van kako god,izdrzite jos malo ❤

Ja nocu forsiran krevetic…zaspe na ciki na nasem krevetu i onda cekam 5 min da utone u san i prebacim ga.I pali uglavnom…preko dana ne, ostavim ga u nasem jer mu je losiji san po danu pa me strah. Ali moj je zbog zutice pospaniji inace…

A podrigivanje? Moj nece nikako i ns mogu spavati zbog toga -.-
    Fever,sretno!!

Ja ga ne stavljam podrignuti nego spava na boku pa bljucne ssm tu i tamo ali ne precesto.Probala sam ga dizati zbog toga ali nema sanse onda zaspati tako da sam odustala.

MickeyMouse
    15. Svibanj 2020. 10:37

Fever sretno!

Fever
    15. Svibanj 2020. 10:57

Cekam red za radjaonu jer je guzva.... jedva cekam epi... nisam gelirana moji trudovi od jutra su sad momacki

It’s a baby boy💙

maybaby
    15. Svibanj 2020. 11:30

Cure pozz.. 
    Ja primljena u bolnicu al na promatranje.. nemam trudova ni ništa.. malo otvorena i sve je ok.. al da sam pod nadzorom. (3x na dan ctg i amniosk.).
    Sljed. srijedu gel i porod ak ne krene samo od sebe. 

url=https://lilypie.com]

Jahanara
    15. Svibanj 2020. 11:47

Fever sretno🤞! Vidis kako je krenulo samo od sebe😀
    .
    MayBaby mozda se pokrene i kod tebe do srijede!
    .
    Cure ima u Bubamari akcija za kupnju Pampers proizvoda u vrijednosti 500kn, dobiva se gratis Fisher Price loncic sveznalica. Mi ga imamo od kceri i bas se dugo igrala s njim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.