Hvala cure, cekam vizitu i pregled da vidim jesam sta otvorenija od ovih kontrakcija
It’s a baby boy💙
Hvala cure, cekam vizitu i pregled da vidim jesam sta otvorenija od ovih kontrakcija
Kako se osjecas? 🙈
Bok cure 😀
Fever sretno 😀 jos ce ti mozda i samo krenut nešto 🤞🤞
Maybaby drzim fige da i tebi nesto krene uskoro 😀
Jahanara jesam. Moram opet sutra doć, rekla mi je da cu sad svaki dan dolazit 🤦🏻♀️. Bila je danas neka starija doktorica i isla mi gledat sve nalaze i vidjela kako je prvi puta kad sam dosla na svarcu kod njih 28.4. dr. Štiglić procjenila tada bebu na 3200 i kaze ona kao pa to mi je baš čudno, vi imate mali trbuh a po tome šta je doktorica tada napisala vaša beba bi sad vec imala oko 3800. I kaze ona ajmo mi napravit ultrazvuk da ja vidim bebu. I ona tam gledala i računala i kaze da tek sad beba ima 3150 haha😀 znam da to nije uvijek tocno, znaju i puno fulat Al eto sad ispada da beba ima manje neg je imala 28. 4 😂😂
Otvorena sam i dalje 1 prst.
Ja sam iskreno postala bas nervozna zadnjih dva dana, cijelo vrijeme sam se nadala da ću i mrvicu ranije rodit pa mi ovo onak čudno sad a i živciraju me svi sad lagano s pozivima i porukama i pitanjima. Tocno ono šta je Fever pričala🤦🏻♀️ ako budem ikad imala drugu trudnocu mislim da cu svim reć neki datum tjedan dana iza termina tako da me ne zovu i ispituju ako pređem opet hahah.
Meni je ona rekla 4300, ja sam tri sata kasnije rodiĺa bebu od 3560. Izgleda da joj neidu te procjene😂 ali na porodu je bila divna, vidjet ćemo kako me zašila kad obavim kontrolu kod svog ginekologa.
Majuska i mene bilo strah, nemoj samo da te strah uhvati na porodu ko mene. Moramo rodit kako okreneš... samo hrabro❤
Lijep pozdrav iz nocnog podoja… kako vratit dijete nazad u kindi nakon cike? Cvrsto smo odlucili to raditi jer ne zelim da M spava na kaucu i bude odvojen od nas. Cure u iscekivanju, samo hrabro!! Bebe idu van kako god,izdrzite jos malo ❤
Ja nocu forsiran krevetic…zaspe na ciki na nasem krevetu i onda cekam 5 min da utone u san i prebacim ga.I pali uglavnom…preko dana ne, ostavim ga u nasem jer mu je losiji san po danu pa me strah. Ali moj je zbog zutice pospaniji inace…
A podrigivanje? Moj nece nikako i ns mogu spavati zbog toga -.-
Fever,sretno!!
Imama zadnjih nalo vise od pola sata menstrualnu bol koja drzi 40 ak sekundi svakih 6 min po aplikaciji, trebam bit gelirana u 8, nadam se da je ovo samo krenulo😅
Sretnoo!!
Lijep pozdrav iz nocnog podoja… kako vratit dijete nazad u kindi nakon cike? Cvrsto smo odlucili to raditi jer ne zelim da M spava na kaucu i bude odvojen od nas. Cure u iscekivanju, samo hrabro!! Bebe idu van kako god,izdrzite jos malo ❤
Ja nocu forsiran krevetic…zaspe na ciki na nasem krevetu i onda cekam 5 min da utone u san i prebacim ga.I pali uglavnom…preko dana ne, ostavim ga u nasem jer mu je losiji san po danu pa me strah. Ali moj je zbog zutice pospaniji inace…
A podrigivanje? Moj nece nikako i ns mogu spavati zbog toga -.-
Fever,sretno!!
Ja ga ne stavljam podrignuti nego spava na boku pa bljucne ssm tu i tamo ali ne precesto.Probala sam ga dizati zbog toga ali nema sanse onda zaspati tako da sam odustala.
Cekam red za radjaonu jer je guzva.... jedva cekam epi... nisam gelirana moji trudovi od jutra su sad momacki
It’s a baby boy💙
Cure pozz..
Ja primljena u bolnicu al na promatranje.. nemam trudova ni ništa.. malo otvorena i sve je ok.. al da sam pod nadzorom. (3x na dan ctg i amniosk.).
Sljed. srijedu gel i porod ak ne krene samo od sebe.
url=https://lilypie.com]
Fever sretno🤞! Vidis kako je krenulo samo od sebe😀
.
MayBaby mozda se pokrene i kod tebe do srijede!
.
Cure ima u Bubamari akcija za kupnju Pampers proizvoda u vrijednosti 500kn, dobiva se gratis Fisher Price loncic sveznalica. Mi ga imamo od kceri i bas se dugo igrala s njim.
Sortiraj odgovore
Najstariji