Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • monalisa
    11. Svibanj 2020. 22:24

Daisy30

Cure, ja rodila danas u 17:38. Ekspresno, intenzivno i jako bolno. Nisu mi stigli dat epiduralnu niti sam dobila ista protiv bolova. Od prvog truda do poroda prosla 3 i pol sata (prvorotkinja sam). Mali slatkis ima 3.050g i 49 cm
    Popucala sam, i međica i rodnica, i imala rupturu misica u debelom crijevu.
    Uglavnom, jos sam u šoku kako se sve brzo odvilo…

Cestitam na brzom porodu i brz oporavak 💙💙

Tina220210
    11. Svibanj 2020. 22:31

Daisy30

Cure, ja rodila danas u 17:38. Ekspresno, intenzivno i jako bolno. Nisu mi stigli dat epiduralnu niti sam dobila ista protiv bolova. Od prvog truda do poroda prosla 3 i pol sata (prvorotkinja sam). Mali slatkis ima 3.050g i 49 cm

Čestitam❤
    Brz oporavak želim, kako si jadna tako popucala, beba nije ni velika. Glavno da ste sad dobro. 

Cure koliko dugo ste vi krvarile? Meno evo 42 dana od poroda i još svaki dan bude krvi. Nosim dnevni uložak ali zna propustit

mimmyx
    11. Svibanj 2020. 22:37

Cestitke svima koje su rodile 💕💕💕 uzivajte sa bebicama💕🥰
    Nisam se niti stigla zahvaliti svima koje su meni cestitale💜💜
    Ugl. Buran tjedan🤦🏼‍♀️ . Neznam kako je onima koje su vec rodile ali ja sam uzas... krvarim ko i prvi dan ,imam bolove i sta je od svega najgore neki pritisak imam i lohije mi imaju neki cudan miris i sad me strah sta je i neznam dali bi trebala zvati doktoricu😣

Jahanara
    11. Svibanj 2020. 22:38

Daisy30

Cestitam!💙 Brz oporavak ti zelim! 

Maja 3
    11. Svibanj 2020. 22:41

Daisy30

Cestitam!

Fever
    11. Svibanj 2020. 22:41

Cestitam Daisy!
    Mickey upravo to... svi gnjave i postala sam stvarno bezobrazna kad mi posalju poruku jer sam vec frustrirana🤣
    Rekla sam kad rodim necu paliti mobitel tri dana, molim Vas recite mi da vas bar nisu smarali i zvali prvih par dana u rodilistu jos

It’s a baby boy💙

sagi
    11. Svibanj 2020. 22:56

Daisy30

Čestitam 🥳
    Bome brzo, ali i zvuči bolno 😕
    Brz oporavak ti želim 🙂

Corinne
    11. Svibanj 2020. 23:03

Wow Daisy, stvarno brz porod! Cestitam na bebici!  ja sam isto dosta popucala a nisam htjela ni pitati koliko.

mimmyx mi smo rodile dan razlike. Mene jos zna boliti trbuh, pogotovo ako puno sjedim ili hodam, tak da sam uvela obavezno dojenje u krevetu. Isto mi se i krvarenje pojaca tako. Taman mi se smanjilo i onda sam otisla u prvu setnju s bebacem, ne bas pametno. Mozak misli da moze ali tijelo bas i ne. Mozda da usporis tempo? Cudan miris mi pak zvuci kao da ne bi bilo lose kontaktirati doktora. 

Ja nemam lohije, nego samo krvarenje.. jel to normalno? 

skoljka
    11. Svibanj 2020. 23:22

Daisy  cestitam 💙 uuh zvuci bolno, brz oporavak ti zelim, sad se kljukaj tabletama protiv bolova, vjerojatno ces dobiti i antibiotik s obzirom da si tak gadno popucala.

Fever mene nisu stigli gnjaviti prije poroda jer sam ranije rodila, ali zato kad sam rodila, svi se kao ustrucavaju a tel samo tuli 🙉

Maja pa gdje si ti, kako je tvoja ekipa?

Tina ja sam 3 tjedna krvarila, onda poslije je neato smeckasto mrljalo 2 tjedna, pa preslo u iscjedak, onda sam skuzila kad se nesto nasekiram onda mi samo naglo iscuri krv ( to mi se desilo 2 puta od kad imam samo iscjedak)

Mybaby 😬  opet doma, e mislim da je tvoja beba naj iscekivanija ove sezone. Mislila sam da je od one Tine iz Zadra sto je imala serklazu, al ipak je tvoja 😉.

Miki jel ti bila patronazna? Znam kako uzasno boli, samo sam ja to uapjela brzo riješiti ali kod tebe bas traje 😥

Jahanara
    11. Svibanj 2020. 23:23

Meni cijeli dan ispada sluzni cep, samo sto je prozirno zuckast pa sam mislila da je pojacani iscjedak. Bas me zanima sta ce mi sutra reci na pregledu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.