Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MiniMa
    12. Svibanj 2020. 03:34

Daisy cestitke i brz oporavak, bas zvuci bolno 😶

Mybaby napokon da je konkretno krenulo
    Sretno 🤗

LaLuna
    12. Svibanj 2020. 04:14

My baby

Prica zavrsava ovako.Moja malena ce se zvati po mojoj pokojnoj mami,a mojoj mami je danas rodendan.cekala je taj dan ❤️

Sretno ❤️

LaLuna
    12. Svibanj 2020. 04:15

Daisy čestitke i brz oporavak 🤗

My baby
    12. Svibanj 2020. 04:21

Rodila se Diana 3330 i 51 duga pisem detalje poslije sad se dojimo❤️

Fever
    12. Svibanj 2020. 05:07

Mybaby napokon! Cestitam!🥰

It’s a baby boy💙

My baby
    12. Svibanj 2020. 05:10

Evo me cure.Nisam popucala a prica krece ovako.Sorali mene trudovi i ostave oni mene u bolnici,za svaki slucaj dadose mi klizmu i smjestise me u boks.dr kaze pregledat cu vas pred jutro nema potrebe prst ste otvoreni samo.i tako ja u boksu sat vremena poceli mene jako boliti trudovi al ono trudovi su na 60-70 mhz i pita mene babica hocete malo hopsat po lopti.ja pristajem.Krenem sici sa stola i kazem ja njima ne mogu jako me boli i pritisak mi na guzu.kaze ona ajde lezite da vas pregledam.Ja otvorena skoro 9 cm..i morala prodisavat trudove dok se beba ne spusti skroz u kanal.to je trajalo kratko no meni citavu j vjecnost jer me jako bolilo bas jako,cak sam se malo i derala😂.i eto u tri truda dodje lady Di.nije htjela zaplakat bas glasno pa su ju odnijeli na kupanje.onda su ju vratili i plakala je ko luda dok joj sisu nisam dala😂.Ja se super osjecam.eto ukratko

My baby
    12. Svibanj 2020. 05:11

Hvala Fever ❤️❤️ da i ti svog bebaca ubrzo ugledas

Jahanara
    12. Svibanj 2020. 06:00

My baby

Rodila se Diana 3330 i 51 duga pisem detalje poslije sad se dojimo❤️

Cestitam od srca!  lijepo ime ❤

My baby
    12. Svibanj 2020. 06:31

Hvala Jahanara ❤️

brankica09
    12. Svibanj 2020. 06:39

Daisy30

Cure, ja rodila danas u 17:38. Ekspresno, intenzivno i jako bolno. Nisu mi stigli dat epiduralnu niti sam dobila ista protiv bolova. Od prvog truda do poroda prosla 3 i pol sata (prvorotkinja sam). Mali slatkis ima 3.050g i 49 cm
    Popucala sam, i međica i rodnica, i imala rupturu misica u debelom crijevu.
    Uglavnom, jos sam u šoku kako se sve brzo odvilo…

Cestitam 💪👼🥰 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.