Daisy cestitke i brz oporavak, bas zvuci bolno 😶
.
Mybaby napokon da je konkretno krenulo
Sretno 🤗
Prica zavrsava ovako.Moja malena ce se zvati po mojoj pokojnoj mami,a mojoj mami je danas rodendan.cekala je taj dan ❤️
Sretno ❤️
Rodila se Diana 3330 i 51 duga pisem detalje poslije sad se dojimo❤️
Evo me cure.Nisam popucala a prica krece ovako.Sorali mene trudovi i ostave oni mene u bolnici,za svaki slucaj dadose mi klizmu i smjestise me u boks.dr kaze pregledat cu vas pred jutro nema potrebe prst ste otvoreni samo.i tako ja u boksu sat vremena poceli mene jako boliti trudovi al ono trudovi su na 60-70 mhz i pita mene babica hocete malo hopsat po lopti.ja pristajem.Krenem sici sa stola i kazem ja njima ne mogu jako me boli i pritisak mi na guzu.kaze ona ajde lezite da vas pregledam.Ja otvorena skoro 9 cm..i morala prodisavat trudove dok se beba ne spusti skroz u kanal.to je trajalo kratko no meni citavu j vjecnost jer me jako bolilo bas jako,cak sam se malo i derala😂.i eto u tri truda dodje lady Di.nije htjela zaplakat bas glasno pa su ju odnijeli na kupanje.onda su ju vratili i plakala je ko luda dok joj sisu nisam dala😂.Ja se super osjecam.eto ukratko
Rodila se Diana 3330 i 51 duga pisem detalje poslije sad se dojimo❤️
Cestitam od srca! lijepo ime ❤
Cure, ja rodila danas u 17:38. Ekspresno, intenzivno i jako bolno. Nisu mi stigli dat epiduralnu niti sam dobila ista protiv bolova. Od prvog truda do poroda prosla 3 i pol sata (prvorotkinja sam). Mali slatkis ima 3.050g i 49 cm
Popucala sam, i međica i rodnica, i imala rupturu misica u debelom crijevu.
Uglavnom, jos sam u šoku kako se sve brzo odvilo…
Cestitam 💪👼🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji