Glava me rastura od ovog vremena, ko da sam mamurna 🥴
Napokon obavila pregled....
Cerviks je skroz nestao, a ja i dalje otvorena samo 1 prst 😭
Sta da vise napravim za otvaranje??
Datulje jedem, i malo jace zapaprim hranu koja se da zapraprit, secem svaki dan dva puta po skoro 45 min (krug po kvartu), hopsem po lopti, jedino muza na seks nikak nagovorit 😂😂
Opet u srijedu kontrola, a ovo za termin mi je rekla doktorica (nije bilo moje), da sve ovisi ko kak računa
Svasta 🙄
Meni je po mengi bio 6.5. a po ultrazvuku je 12.5. i svi mi gledaju ovaj 12. 5. 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Makar mislim da ni 12.5. Neće bit haha
Jahanara vidjela sam sad na fejsu kakav je danas bio red ispred bolnice, skoro dolje do rotora su ljudi stajali i čekali da dođu do onog šatora za trijažu. Ja ne znam Al ne planiram sutra tak stajat u redu i cekat, trudnice imaju prednost 🤷🏻♀️😎 tako da ću probat do šatora proć i reć da imam termin u trudničkoj ambulanti pa mozda puste prek reda hsha
Omg😮 ma ne pada mi na pamet stajat i cekati, ok da ima par ljudi ispred al ovako ne... pikni post kako si prosla jer vjerujem da ce te babci iz reda napasti😅
Glava me rastura od ovog vremena, ko da sam mamurna 🥴
Napokon obavila pregled….
Cerviks je skroz nestao, a ja i dalje otvorena samo 1 prst 😭
Sta da vise napravim za otvaranje??
Datulje jedem, i malo jace zapaprim hranu koja se da zapraprit, secem svaki dan dva puta po skoro 45 min (krug po kvartu), hopsem po lopti, jedino muza na seks nikak nagovorit 😂😂
Opet u srijedu kontrola, a ovo za termin mi je rekla doktorica (nije bilo moje), da sve ovisi ko kak računa
Svasta 🙄
Dva prsta otvorena, u sri hospitalicazija i indukcija sk ne krene.
It’s a baby boy💙
Ricinusovo ulje jagodica mojoj frendici pomoglo kad je presla termin
Ricinusovo ulje se koristi ko laksativ za ciscenje crijeva a ciscenje crijeva poticu trudove kod nekog i pucanje vodenjaka.
Fever probaj potaknut do srijede da te ne induciraju...prvi porod znam sta je radanje od 17 h pod indukcijom..ne mora znacit da ces toliko radati ali opet kod svakog drugacije.napravi si kupku veceras 💪
Hej cure, citam vas skoro svaki dan ali nikako da napisem nesto. Ja vam doma imam opernu pjevacicu, svaku vecer do pola 1 ima koncert i to bez mikrofona jer je toliko glasna i tolko se izbaca da skine i carape i hlacice sa sebe 🤦♀️ i koliko god nam bude tesko s njom kad zaspe mislis si ajme koji anđelak bububu 😍.
Miki ja sam neki dan imala temp skoro 39 zbog sise i patronazna mi je rekla da popim odmah brufen od 400 jer to smanjuje upalu i da stavim vruci vruci rucnik na sisu, koliko god mogu podnjet i nakon toga masirati kruzno uz pritisak koji mi odgovara (ne kao u bolnici), rekla je da ne pokusavam na silu stiskat kvrgice nego da uzmem bocu s vrucom vodom i rolam tako da se polako istisne kroz sisu i naravno izdojis se i nakon toga moras stavit hladan oblog od kupusa, izgnjecis ga batkom i stavis u grudnjak, meni je odmah taj dan bilo bolje
Dva prsta otvorena, u sri hospitalicazija i indukcija sk ne krene.
I ti kao MiniMa na muza navali🙈
Minima i mene glava rastura mislim da je od ovog ludog vremena,jos me soraju ti trudovi i ledja..osjecam se ko pregazeni slon
Meni je seks pomogao u proslim trudnocama,isto sam bila toliko otvorena.Sad moram priznat nisam bas aktivna zadnjih dana u seksu jer mi muz ima problema,pa seks ovaj tjedan nazalost preskacem..
Lista trudnica s terminima:
LaLuna – 23.2. CURA – (11.2. LEA)
Lilypie – 10.3. CURE – (14.2. SARA, NORA)
Skoljka - 13.3. DEČKO – (25.2. AARON)
MeddLeo407 - 16.3. CURA – (10.3. ENA)
Tina1803 – 18.3. DEČKO – (20.3. MARIN)
Lunina_mama – 18.3. DEČKO – (5.3. KAI)
Karla89 - 25.3. CURA – (14.3. MARETA)
Mellorine – 27.3. CURA – (14.3. DORA)
brankica09 – 2.4. CURA – (6.4. RITA)
Luca87 – 4.4. CURA – (5.4. CVITA)
Vaki - 6.4. DEČKO – (30.3. MISLAV)
Tina220210 – 4. mjesec CURA – (30.3. IVA)
Minnie255 – 8.4. CURA – (10.4. CVITA)
Maja3 – 15.4. CURA – (14.4. NINA)
Elenicaa20 – DEČKO - (15.4.)
sirenita – 15.4. – DEČKO – (22.4. LOVRO)
MickeyMouse – 15.4. CURA – (17.4. LAURA)
sinjorinagusarica – 4. mjesec DEČKO – (16.4.)
Sanja89 – 24.4. DEČKO – (31.3. GABRIEL)
Lady33 – 25.4. CURA
Mommy – 25.4. CURA – (22.4.)
Pupi30 – 29.4. DEČKO – (23.4. MIHAEL)
mimmyx – 29.4. CURA - (3.5. STELLA)
Anita91 – 29.4. CURA – (26.4. PATRICIA)
momtobe – 30.4.
mmammaa – 30.4. CURA – (30.4. ELA)
bejb2 – 2.5. DEČKO
Fever – 3.5. DEČKO
Tea34 – 3.5. DEČKO
neverland – 5.5. CURA
Aaaaaee2eeeeeew2 – 5.5. DEČKO – (29.4. JURAJ)
maybaby – 7.5. CURA
happyivy – 8.5. CURA – (6.5. DEČKO)
Majuska – 8.5. CURA
jagodica_bobica25 – 12.5. CURA
TeeaS – 15.5. – CURA
My baby – 15.5. - CURA
MiniMa – 15.5. -DEČKO
malina08 – 18.5. DEČKO – (3.5. OSKAR)
sagi – 21.5. DEČKO
Jahanara – 21.5. DEČKO
monalisa – 31.5. CURA
Corinne – 5. mj. DEČKO - (2.5. ROKO)