Prica zavrsava ovako.Moja malena ce se zvati po mojoj pokojnoj mami,a mojoj mami je danas rodendan.cekala je taj dan ❤️
❤ rasplakala sam se ❤ cestitam ❤💝
Cure mi danas bili u shopingu. Mislila sam da cemo mi biti jedini koji s kolicima paradiramo, pa me malo bilo sramota, bilo mi usput obaviti shoping pa zasto ne, i onako sam vise otupila na ovu koronu, ne dozivljavam ovo trenutno stanje uopce vise. Medjutim to je bilo puno roditlja sa bebacima, i djecicom, ocito je svima ponestalo robice. Ja neznam sta je ovo u svim radnjama 56/62 onog manjeg kalupa sto mom sad odgovara/odgovarace je nestasica, nemoguce da se trenutno taj broj najvise prodaje, tako je i na webu po svim ducanima ti brojevi fale. Bila u Arena parku, Pepko doslovno prazan sa uopce muskom robicom, u LcWaikiki uspjela 2 pidjamice uzeti ostalo sve veliki brojevi, u Kiku mi se nista nesvidja opcenito, u h&m i zaru nisam stigla otici, u c&a sam imala nesto srece, njihov 62 ce mu uskoro odgovarati ugl mali se unervozio kod tate pa sam pozurila nesto izabrala sto mi na prvu zapelo za oko, na kasi 360 kn, veli mi muz poslije pa bas si puno robe uzela za toliko novca, ja gledam racun trebala platiti 520kn 😉 nekakav popust 30%, nisam ni znala, vec sam sve stavila prati, poslikat cu sta sam sve uzela ali fakat puno.
Ma daj , sta bi te bilo sramota 😂 pa ides kupit robicu🤷♀️ slicke slicke 🙈🤭
Meni jutros ispao jos veci komad sluznog cepa, ovaj put jace krvavi, znaci od subote to ispada... danas je najvise...
Mozda danas ipak nesto krene idem u setnju cim jedem
It’s a baby boy💙
Netko je pitao za krvarenje, ja jos uvijek imam iscjedak pa malo krvi i u krug 🤷♀️ a rodila 6.4 , uglavnom meni su vam u bolnici slozili lijepu dozu za bolove , lupocete + brufene, i jos pikice, i rekli su mi kad dodem doma da ne cekam da me zaboli nego samo kljukanje brufenima, tako da se ne morate ustrucavat i trpit 💪moj prag tolerancije je nikakav, samo da se zna 😂
Nema me kratko i vec dvije bebe.
Daisy i My Baby cestitam 💕💐🌹 odmarajte i brz oporavak, uzivajte sa svojim smotuljcima.
Fever mozda ces i ti danas 🙈
Tina meni je krvarenje trajalo negdi 5 tjedana od cega samo prva dva malo vise premda ni to nije bilo puno, a ostatak je bio dosta dnevni.
Skoljka daj slikice i super popust na kraju 😁
Nama jucer cudan dan bas je malo spavala po danu, ali zato je noc odlicno.
Rodila se Diana 3330 i 51 duga pisem detalje poslije sad se dojimo❤️
Cestitam!
Mybaby cestitam 🥰🥰
S obzirom kolko si se zadnjih tjedana mucila, cini mi se da je zapravo porod bio relativno brz
Hvala cure puno! Rodile vi sve danas 🤗.i ovo je moja lady Di kad je tek izasla 🤗
https://ibb.co/9yFGqtF
Minima ekspresan 😂dr otisao spavat kao necu ja brzo ja se nakon nepunih sat skroz otvorila no te bolove i to njihovo rastezanje dole fuuuj prebolno.evo i sad imam trudove i sve mi muka😂
Sortiraj odgovore
Najstariji