Jahanara meni od sub ispada, dr je rekla danas samo pa dobro🤣🤣🤣
Zna ispadat puno prije poroda, meni ocito to je igra ulogu s obzirom da se nista ne pokrece
It’s a baby boy💙
Cure mi danas bili u shopingu. Mislila sam da cemo mi biti jedini koji s kolicima paradiramo, pa me malo bilo sramota, bilo mi usput obaviti shoping pa zasto ne, i onako sam vise otupila na ovu koronu, ne dozivljavam ovo trenutno stanje uopce vise. Medjutim to je bilo puno roditlja sa bebacima, i djecicom, ocito je svima ponestalo robice. Ja neznam sta je ovo u svim radnjama 56/62 onog manjeg kalupa sto mom sad odgovara/odgovarace je nestasica, nemoguce da se trenutno taj broj najvise prodaje, tako je i na webu po svim ducanima ti brojevi fale. Bila u Arena parku, Pepko doslovno prazan sa uopce muskom robicom, u LcWaikiki uspjela 2 pidjamice uzeti ostalo sve veliki brojevi, u Kiku mi se nista nesvidja opcenito, u h&m i zaru nisam stigla otici, u c&a sam imala nesto srece, njihov 62 ce mu uskoro odgovarati ugl mali se unervozio kod tate pa sam pozurila nesto izabrala sto mi na prvu zapelo za oko, na kasi 360 kn, veli mi muz poslije pa bas si puno robe uzela za toliko novca, ja gledam racun trebala platiti 520kn 😉 nekakav popust 30%, nisam ni znala, vec sam sve stavila prati, poslikat cu sta sam sve uzela ali fakat puno.
Jahanara meni od sub ispada, dr je rekla danas samo pa dobro🤣🤣🤣
Zna ispadat puno prije poroda, meni ocito to je igra ulogu s obzirom da se nista ne pokrece
Nadam se da kod mene isto nece nista znaciti jer sam isplanirala shoping nakon pregleda😂😂
.
Stvarno dobar popust Skoljka! Cekamo slike kad se osusi😉
Prica zavrsava ovako.Moja malena ce se zvati po mojoj pokojnoj mami,a mojoj mami je danas rodendan.cekala je taj dan ❤️
Prica zavrsava ovako.Moja malena ce se zvati po mojoj pokojnoj mami,a mojoj mami je danas rodendan.cekala je taj dan ❤️
Najezila sam se 💖
Sretnooo 🤞🏻
Cestitke svima koje su rodile 💕💕💕 uzivajte sa bebicama💕🥰
Nisam se niti stigla zahvaliti svima koje su meni cestitale💜💜
Ugl. Buran tjedan🤦🏼♀️ . Neznam kako je onima koje su vec rodile ali ja sam uzas… krvarim ko i prvi dan ,imam bolove i sta je od svega najgore neki pritisak imam i lohije mi imaju neki cudan miris i sad me strah sta je i neznam dali bi trebala zvati doktoricu😣
Cudan miris je ok...tocnije smrad 🤣🤣 Meni je bilo jako jako intezivno,bilo je dana kad muz nije mogao uci.Pitala sam dr i kaze da su to lohije i da je to sasvim normalno.Proci ce i to za koji dan,bez brige.
Cestitke svima koje su rodile 💕💕💕 uzivajte sa bebicama💕🥰
Nisam se niti stigla zahvaliti svima koje su meni cestitale💜💜
Ugl. Buran tjedan🤦🏼♀️ . Neznam kako je onima koje su vec rodile ali ja sam uzas… krvarim ko i prvi dan ,imam bolove i sta je od svega najgore neki pritisak imam i lohije mi imaju neki cudan miris i sad me strah sta je i neznam dali bi trebala zvati doktoricu😣
Cudan miris je ok…tocnije smrad 🤣🤣 Meni je bilo jako jako intezivno,bilo je dana kad muz nije mogao uci.Pitala sam dr i kaze da su to lohije i da je to sasvim normalno.Proci ce i to za koji dan,bez brige.
*muz nije mogao uci u sobu 🙈🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji