Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    06. Svibanj 2020. 16:57

Mene jos nisu poceli zvati i pitati. Osim mame koja me svako jutro zove da vidi da nisam slucajno otisla, a rekla sam joj vec sto puta da ako krene po noci da cu je zvati da dodje cuvat Tenu.
    Zato su cure na poslu bacile okladu kada cu. Ni jedna nije stavila datum poslije termina.😀

Vaki
    06. Svibanj 2020. 17:17

Fever - ja sam bila sama u sobi (u rodilištu) pa mi je svejedno išlo na živce što mi mobitel zvoni bez prestanka. Lijepo je što se svi žele javiti, ali mogli bi pričekati par dana da dođemo malo k sebi.
    I više se nikada neću pohvaliti da nam je bolje jer nas onda grčevi unište pošteno. Danas više nije promukao, a jučer navečer je baš jako plakao. 🤔

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

My baby
    06. Svibanj 2020. 17:46

Obavila ja privat pregled.grlic se smanjio,vaginalno isti nalaz,plodna voda oskudnija no nista alarmantno,protoci kroz pupcanu super,beba ima 3200,i jedva ju je izmjerila jer mi je rekla da joj je glava skroz u kanalu.

Fever
    06. Svibanj 2020. 18:04

Pa i ja kazem, ono zivkanja i svi ce htjet prepricavanje kak je bilo vec vidim.
    A kad krene pametovanje o hranjenju i spavanju. Meni su vec sad poceli dobacivati neke, kao da ne radim taj posao. Ajd da je mama, al neke desete osobe koje su djecu imale prije sto godina i davale razrijeđeno kravlje mlijeko🤣

It’s a baby boy💙

neverland
    06. Svibanj 2020. 18:32

Fever, pratnju neću dočekati. Procurila mi plodna voda i čekaju da krene, najvjerojatnije indukcija ujutro 🙄

Jahanara
    06. Svibanj 2020. 18:35

My baby bravo za dobar pregled!
    .
    Neverland sretno🤞! 

Daisy30
    06. Svibanj 2020. 18:46

neverland

Fever,pratnju neću dočekati. Procurila mi plodna voda i čekaju da krene, najvjerojatnije indukcija ujutro 🙄

Sretno!❤️

• monalisa
    06. Svibanj 2020. 19:03

neverland

Fever,pratnju neću dočekati. Procurila mi plodna voda i čekaju da krene, najvjerojatnije indukcija ujutro 🙄

Sretno 🤞🤞❤

brankica09
    06. Svibanj 2020. 19:29

neverland

Sretno 🥳🥰

Fever
    06. Svibanj 2020. 19:35

Neverland sretno!🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Jesi isla na pregled danas pa ti procurilo na pregledu ili doma?
    Sluzni cep?
    Sve me zanima😂
    Ajde 40+1 si, samo bi se mucila do iduceg tjedna ako uopće dopuste pratnju!

It’s a baby boy💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.