Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Svibanj 2020. 10:43

brankica09

Mellorine

brankica09

Curke kakvo je stanje kod vas? Kako ste provele noc ? Ja se ne mogu izdojit, kad sam ju dobila uspjela sam, no probala opet ne mogu, mozak mi nije na ti s izdajalicom 🙈 mi napunili mjesec, 4840 ima Rita 🙈 bas je vidno narasla, izduzila mi se 🙈

A zasto se trebas izdajati? Ja nemam problema jer sam naucila vec, jednostavno se treba opustiti, ja kad sam zivcana vidim da sporije ide. Izdajaj se u blizini bebe isto ces lakse.
    Nama je dobro noc prosla, ali standard onda ujutro dok se ne pokaka plac. Sad evo spava. 😊

Mellorine probala sam da moze muz dat bocicu po noci 🙈 da malo dodem sebi 🤷‍♀️ inace nema potrebe ali eto nemajka bi spavala 😂😂 joj to kakanje, jel joj dajes neke kapi ? Ili ne pomaze? Vi vec skoro 2 mjeseca 🙈 🥰

Ma daj ja sam onda nemajka vec 2 mj 😂😂 da mi muz ne pomogne to preko noci ja bi bila ko zombi vec. Drzim fige da ti krene izdajanje pa da se možeš naspavati i odmoriti 😁 ma ne dajem joj nikakve kapi, nama je ped rekla da najbolje da samo prođe, a nije opet prestrasno pa i ja tako sama ocekujem da ce proci.

brankica09
    07. Svibanj 2020. 11:16

Mellorine

brankica09

Mellorine

brankica09

Curke kakvo je stanje kod vas? Kako ste provele noc ? Ja se ne mogu izdojit, kad sam ju dobila uspjela sam, no probala opet ne mogu, mozak mi nije na ti s izdajalicom 🙈 mi napunili mjesec, 4840 ima Rita 🙈 bas je vidno narasla, izduzila mi se 🙈

A zasto se trebas izdajati? Ja nemam problema jer sam naucila vec, jednostavno se treba opustiti, ja kad sam zivcana vidim da sporije ide. Izdajaj se u blizini bebe isto ces lakse.
    Nama je dobro noc prosla, ali standard onda ujutro dok se ne pokaka plac. Sad evo spava. 😊

Mellorine probala sam da moze muz dat bocicu po noci 🙈 da malo dodem sebi 🤷‍♀️ inace nema potrebe ali eto nemajka bi spavala 😂😂 joj to kakanje, jel joj dajes neke kapi ? Ili ne pomaze? Vi vec skoro 2 mjeseca 🙈 🥰

Ma daj ja sam onda nemajka vec 2 mj 😂😂 da mi muz ne pomogne to preko noci ja bi bila ko zombi vec. Drzim fige da ti krene izdajanje pa da se možeš naspavati i odmoriti 😁 ma ne dajem joj nikakve kapi, nama je ped rekla da najbolje da samo prođe, a nije opet prestrasno pa i ja tako sama ocekujem da ce proci.

Ja sam neki dan zvala sestru kod pedijatrice da vidim za pregled, i bas sam pitala za kapi, kaze da dajem biogaiu , tak da dajem to i onaj k1d3, kao da je biogaia super 🙈 tak da svako nesto 🙈 

Lilypie
    07. Svibanj 2020. 11:25

Bok cure 👋🥰
    Ne stignem se nikako javiti, cure me slomiše 😂
    Znala sam da će biti teško ali ovo stvarno nisam očekivala.
    Spavam u prosjeku 3-4 sata a one se samo izmjenjuju.
    Uglavnom smo dobro. Curke su napredovale i uskoro punimo 3 mjeseca. Grlim i ljubim vas sve. Nadam se da ste svo dobro 😘

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

bejb2
    07. Svibanj 2020. 11:38

Evo i mene s pregleda, napokon da me gledali dolje-makar je bilo uzaaasno neugodno! otvorena cl prsta, dakle nista 😂😅 gledali plodnu vodu, uredna, ctg uredan i kontrola za 4 dana, taman me gledao voditelj ginekologije nase bolnice pa je rekao da neka priroda uradi svoje, nema potrebe za indukcijom i dogovaranjem termina, tako da cekamo i dalje..

• MiniMa
    07. Svibanj 2020. 12:05

Evo i nas s pregleda
    Cerviks gotovo nestao, i dalje sam 1 prst otvorena... 
    Opisala joj simptome, kaze ona meni pa vi imate trudove, odem na ctg, ni T od trudova 😣
    Kontrola opet u pon

Kad ste vi zvale pedijatre?
    Dok ste jos bile trudne ili tek kad ste rodile?
    Ne znam jel se i to moramo kao predbiljeziti za mjesto

Boa35
    07. Svibanj 2020. 12:12

Lilypie

Bok cure 👋🥰
    Ne stignem se nikako javiti, cure me slomiše 😂
    Znala sam da će biti teško ali ovo stvarno nisam očekivala.
    Spavam u prosjeku 3-4 sata a one se samo izmjenjuju.
    Uglavnom smo dobro. Curke su napredovale i uskoro punimo 3 mjeseca. Grlim i ljubim vas sve. Nadam se da ste svo dobro 😘

Svako malo pitamo za tebe i bebuške..al pretpostavljale smo da imate pune ruke posla 😀 meni s jednom bude da ne stignem ništa, ne mogu ni zamisliti kako je to s dvoje njih 🙈 al bitno da ste vi nama dobro! 💜🧡

My baby
    07. Svibanj 2020. 12:23

Drage cure ja sinoc bila u bolnici radi trudova na svakih deset min doslo mi da se ubijem od bolova doslovice..ctg biljezio trudove i nisam htjela biti hospitalizirana jer se nisam dalje otvarala.rekao je dr da cekam doma radje.danas me ubija menga bol i totalno cu ispizdit na zivcima

My baby
    07. Svibanj 2020. 12:24

Ako mi vjerujete popila sam normabel jutros jer ne mogu vise

Jahanara
    07. Svibanj 2020. 12:24

Maybaby bravo za uredan pregled! 
    .
    MiniMa pokrece se kod tebe! 
    .
    Mi zivimo u malom gradu tako da mjesta kod pedijatra ima pa se upisujemo kada rodim tj zovem samo telefonski da se narucimo na prvu kontrolu i tada nas uvedu kao svog pacijenta.  Ne znam kako ide po vecim gradovima.
    .
    Skoljka moglo bi da kod mene i uraniti, mada se to nikad ne zna, moze ovakav nalaz bez pomaka stajati...
    .
    Zbilja, jel smijemo imati odnose ako smo otvorene? 

Jahanara
    07. Svibanj 2020. 12:27

My baby

Drage cure ja sinoc bila u bolnici radi trudova na svakih deset min doslo mi da se ubijem od bolova doslovice..ctg biljezio trudove i nisam htjela biti hospitalizirana jer se nisam dalje otvarala.rekao je dr da cekam doma radje.danas me ubija menga bol i totalno cu ispizdit na zivcima

Bome kod tebe nikako da se zapravo pokrene. Ma bolje ti je da si kod kuce, vjerujem da te izludjuje, drzi se!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.