Curke kakvo je stanje kod vas? Kako ste provele noc ? Ja se ne mogu izdojit, kad sam ju dobila uspjela sam, no probala opet ne mogu, mozak mi nije na ti s izdajalicom 🙈 mi napunili mjesec, 4840 ima Rita 🙈 bas je vidno narasla, izduzila mi se 🙈
A zasto se trebas izdajati? Ja nemam problema jer sam naucila vec, jednostavno se treba opustiti, ja kad sam zivcana vidim da sporije ide. Izdajaj se u blizini bebe isto ces lakse.
Nama je dobro noc prosla, ali standard onda ujutro dok se ne pokaka plac. Sad evo spava. 😊
Mellorine probala sam da moze muz dat bocicu po noci 🙈 da malo dodem sebi 🤷♀️ inace nema potrebe ali eto nemajka bi spavala 😂😂 joj to kakanje, jel joj dajes neke kapi ? Ili ne pomaze? Vi vec skoro 2 mjeseca 🙈 🥰
Ma daj ja sam onda nemajka vec 2 mj 😂😂 da mi muz ne pomogne to preko noci ja bi bila ko zombi vec. Drzim fige da ti krene izdajanje pa da se možeš naspavati i odmoriti 😁 ma ne dajem joj nikakve kapi, nama je ped rekla da najbolje da samo prođe, a nije opet prestrasno pa i ja tako sama ocekujem da ce proci.
Curke kakvo je stanje kod vas? Kako ste provele noc ? Ja se ne mogu izdojit, kad sam ju dobila uspjela sam, no probala opet ne mogu, mozak mi nije na ti s izdajalicom 🙈 mi napunili mjesec, 4840 ima Rita 🙈 bas je vidno narasla, izduzila mi se 🙈
A zasto se trebas izdajati? Ja nemam problema jer sam naucila vec, jednostavno se treba opustiti, ja kad sam zivcana vidim da sporije ide. Izdajaj se u blizini bebe isto ces lakse.
Nama je dobro noc prosla, ali standard onda ujutro dok se ne pokaka plac. Sad evo spava. 😊
Mellorine probala sam da moze muz dat bocicu po noci 🙈 da malo dodem sebi 🤷♀️ inace nema potrebe ali eto nemajka bi spavala 😂😂 joj to kakanje, jel joj dajes neke kapi ? Ili ne pomaze? Vi vec skoro 2 mjeseca 🙈 🥰
Ma daj ja sam onda nemajka vec 2 mj 😂😂 da mi muz ne pomogne to preko noci ja bi bila ko zombi vec. Drzim fige da ti krene izdajanje pa da se možeš naspavati i odmoriti 😁 ma ne dajem joj nikakve kapi, nama je ped rekla da najbolje da samo prođe, a nije opet prestrasno pa i ja tako sama ocekujem da ce proci.
Ja sam neki dan zvala sestru kod pedijatrice da vidim za pregled, i bas sam pitala za kapi, kaze da dajem biogaiu , tak da dajem to i onaj k1d3, kao da je biogaia super 🙈 tak da svako nesto 🙈

Bok cure 👋🥰
Ne stignem se nikako javiti, cure me slomiše 😂
Znala sam da će biti teško ali ovo stvarno nisam očekivala.
Spavam u prosjeku 3-4 sata a one se samo izmjenjuju.
Uglavnom smo dobro. Curke su napredovale i uskoro punimo 3 mjeseca. Grlim i ljubim vas sve. Nadam se da ste svo dobro 😘
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Evo i mene s pregleda, napokon da me gledali dolje-makar je bilo uzaaasno neugodno! otvorena cl prsta, dakle nista 😂😅 gledali plodnu vodu, uredna, ctg uredan i kontrola za 4 dana, taman me gledao voditelj ginekologije nase bolnice pa je rekao da neka priroda uradi svoje, nema potrebe za indukcijom i dogovaranjem termina, tako da cekamo i dalje..

Evo i nas s pregleda
Cerviks gotovo nestao, i dalje sam 1 prst otvorena...
Opisala joj simptome, kaze ona meni pa vi imate trudove, odem na ctg, ni T od trudova 😣
Kontrola opet u pon
.
Kad ste vi zvale pedijatre?
Dok ste jos bile trudne ili tek kad ste rodile?
Ne znam jel se i to moramo kao predbiljeziti za mjesto

Bok cure 👋🥰
Ne stignem se nikako javiti, cure me slomiše 😂
Znala sam da će biti teško ali ovo stvarno nisam očekivala.
Spavam u prosjeku 3-4 sata a one se samo izmjenjuju.
Uglavnom smo dobro. Curke su napredovale i uskoro punimo 3 mjeseca. Grlim i ljubim vas sve. Nadam se da ste svo dobro 😘
Svako malo pitamo za tebe i bebuške..al pretpostavljale smo da imate pune ruke posla 😀 meni s jednom bude da ne stignem ništa, ne mogu ni zamisliti kako je to s dvoje njih 🙈 al bitno da ste vi nama dobro! 💜🧡
Drage cure ja sinoc bila u bolnici radi trudova na svakih deset min doslo mi da se ubijem od bolova doslovice..ctg biljezio trudove i nisam htjela biti hospitalizirana jer se nisam dalje otvarala.rekao je dr da cekam doma radje.danas me ubija menga bol i totalno cu ispizdit na zivcima

Maybaby bravo za uredan pregled!
.
MiniMa pokrece se kod tebe!
.
Mi zivimo u malom gradu tako da mjesta kod pedijatra ima pa se upisujemo kada rodim tj zovem samo telefonski da se narucimo na prvu kontrolu i tada nas uvedu kao svog pacijenta. Ne znam kako ide po vecim gradovima.
.
Skoljka moglo bi da kod mene i uraniti, mada se to nikad ne zna, moze ovakav nalaz bez pomaka stajati...
.
Zbilja, jel smijemo imati odnose ako smo otvorene?

Drage cure ja sinoc bila u bolnici radi trudova na svakih deset min doslo mi da se ubijem od bolova doslovice..ctg biljezio trudove i nisam htjela biti hospitalizirana jer se nisam dalje otvarala.rekao je dr da cekam doma radje.danas me ubija menga bol i totalno cu ispizdit na zivcima
Bome kod tebe nikako da se zapravo pokrene. Ma bolje ti je da si kod kuce, vjerujem da te izludjuje, drzi se!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji