Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MickeyMouse
    06. Svibanj 2020. 12:34

Jahanara super za dobar pregled! Možda će to i prije iduće kontrole ☺️
    Fever još malo ☺️
    Ostale curke koje čekaju u niskom startu, nadam se da će se uskoro početi konkretne stvari 🤞🏼
    Danas moje mladunce hoće spavati samo na meni, čim je spustim oci ko u sove 🦉 prošla su tri tjedna idile sa spavanjem meni se čini 😂 
    Sad sam uspavala stariju, mlada evo već cijelih pola sata spava na krevetu al ležim kraj nje jer jako nemirno spava. 
    Mene glava boli svaki drugi dan, vise sam luda, možda bi morala pogledati jel mi se dioptrija promijenila. 
    Nadam se da ste svi ostali dobro ☺️

My baby
    06. Svibanj 2020. 12:50

Minima znam kako ti je meni je tako vec tri tjedna vec sam luda,ja danas idem na pregled u bolnicu pa cu vidjet sta kazu salje me moja doktorica gore..

Maja 3
    06. Svibanj 2020. 13:32

Jahanara super za dobar pregled!
    Mickey,tako je i mene glava bolila prosli tjedan..luda sam vec bila! 
    Finalne curke,sretno! Da se cim prije pokrene nesto!

Jahanara
    06. Svibanj 2020. 14:06

Imam neki osjecaj da bi moglo prije iduce kontrole🙈 
    Jagodica narucili su me 12.5. U 9h. 
    .
    MiniMa rekla bih da se kod tebe sprema.
    .
    Mickey meni su rekli bas kad sam radila naocale da se u trudnoci cesto zna promijeniti dioptrija, da bi je trebalo prekontrolirati nakon poroda.
    .
    E kad je dr gledao protoke, pitala sam ga gdje je pupcana, kaze da je oko vrata🙄 al da me to ne treba brinuti. Nadam se da je tako da nema potrebe za brigom. Necu uopce ici citati po int.

Fever
    06. Svibanj 2020. 14:08

Bejb2, ako ne krene normalno, sta kazu, kad induciraju?

It’s a baby boy💙

My baby
    06. Svibanj 2020. 14:18

Cure kakve ste vi s iscjetkom u trudnoci?

My baby
    06. Svibanj 2020. 14:20

Jahanara ne mora te brinuti pupcana oko vrata..mojoj je bila i u porodu i nemoj citati gogle.Privat dr mi je rekla da je 80 posto bebama pupcana do poroda oko vrata alnam to nitko ne kaze.

mom3
    06. Svibanj 2020. 14:39

Jel se smije piti šumeće tablete dok dojiš? Tipa željezo, kalcij, magnezij, c vitamin, multivitamin.. klasici.
    I još nešto, vi koje ste ranije rodile u Karlovcu, nakon koliko dana je bolnica prijavila da ste rodile. Pokušavam prijaviti malu već 2 dana preko e-novorođenče, ali mi piše da bolnica nije prijavila porod. Rodila sam 30.04.

• MiniMa
    06. Svibanj 2020. 14:42

Jahanara rijeci ti se pozlatile 🙌🏼 i za mene i za tebe 🙈

Mybaby cini mi se da u zivotu nisam potrosila vise dnevnih ulozaka nego u ovih 9 mjeseci, al zadnja dva tjedna je bas kolicinski puno previse i od prijasnjeg vodenog (cak sam i na hitnu isla prije dva mjeseca zbog tog vodenog jer sam mislila da plodna voda curka 😬🤦‍♀️) je preso u nesto gusci i žuči 

sirenita
    06. Svibanj 2020. 14:46

Ja sam rodila u Karlovcu 22.4., a u E pretinac stiglo 24.4. za prijavu novorođenčeta 

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.