Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MiniMa
    07. Svibanj 2020. 06:18

Neverland sretno 🤞🏼💪🏼

Meni se kolostrum pojavljuhe negdje od 34tt, preko dana ne bas, vise po noci, al nije da curi nego ono kap, dve i to nebi ni osjetila da ne vidim flekice na majici 😏

07. Svibanj 2020. 07:16

skoljka

Melorone jesi uspjela povratiri mlijeko, ili je i dalje smanjeno. Jel znas uzrok? Evo i kod mene jucer i danas puno manje preko dana, danas sam morala napraviti Ad jer je pozivcanio jer nije vise islo, negdje od 12 do 18 mi se grudi jako spoto pune, skoro nista. Ali i puno sam u pokretu, stalno nesto zujim po kuci oko kuce, rucak, pa nikad sjest odmoriti, lovim svaki trenutak kad je dobar ili kad spava da nesto napravim.
    .
    Moje sjete danas odlucilo damas da svako dva sata odspava po 20ak min do 45min 🙉, nisam na to navikla, zao mi ga da ne odspava u komadu kakao spada, al evo vidim ne muci ga to, raspolozen je 🤷🏻‍♀️

Preko noci sam pila puno vode i ujutro kamenje koliko su se napunile. Neznam uzrok mozda jer sam taj dan isto puno manje tekucine pila, stalno sam nesto radila i nisam odmarala. A i boluckalo me nesto ko da cu dobiti pa sam mislila kud prije, nakon prvog poroda sam dobila kad je beba imala 4mj, ali nije mi se smanjilo mlijeko. Mozda jednostavno je to nacin da i beba navuce vise mlijeka. Ja sam se cesce izdajala i skupila bi njoj za obrok, bilo je po 40 u svakoj, znaci 80ml obrok. A standard mi je 125 desna,a lijeva 100. Za svaki slucaj sam izvadila jedno zamrznuto iz skrinje,ali nije trebalo drugi dan, ali sam joj ga ponudila cisto da vidim hoce li piti jer neke bebe znaju odbijati jer ipak malo promijeni okus u skrinji. Eto ako se opet smanji imam rezervu u skrinji, a imam i hipp za svaki slucaj.

07. Svibanj 2020. 07:35

Neverland sretnooo 💪
    Kod nas jucer isto neki cudan dan i imam osjecaj da se prejedala. Ujutro inace dvaput kaka i dok to ne obavi nema spavanja bas. Jucer je samo jednom i onda cesto jela, ali i bljucnula pa trazila opet. E onda je u 3 popodne toliko napunila pelenu da je to sve probilo i onda se napokon smirila. Ja nekuzim dal ona ima grceve, ali svaki dan oko pola 8 navece kad pojede pa zna plakat i vristat, ali to ne traje ni dugo ni da je neutjesno plakanje nego kao da se napuhne pa dok se ne isprdi pa ja mislim da je probava. Ali prebrzo prolaze ovi dani da bi se uopce zamarala sa to malo placa. Svaki dan se vidi kako napreduje i promjene na njoj i tako brzo rastu, a ja jos starijoj koja ima skoro 3 god znam reci bebo 😌 zato uzivajte koliko mozete s njima bebacima jer necete se okrenuti vec ce trcati oko vas 😁

Fever
    07. Svibanj 2020. 08:00

Sretno Neverland!!!🥰🥰

It’s a baby boy💙

Tina220210
    07. Svibanj 2020. 08:33

Mellorine

Neverland sretnooo 💪
    Kod nas jucer isto neki cudan dan i imam osjecaj da se prejedala. Ujutro inace dvaput kaka i dok to ne obavi nema spavanja bas. Jucer je samo jednom i onda cesto jela, ali i bljucnula pa trazila opet. E onda je u 3 popodne toliko napunila pelenu da je to sve probilo i onda se napokon smirila. Ja nekuzim dal ona ima grceve, ali svaki dan oko pola 8 navece kad pojede pa zna plakat i vristat, ali to ne traje ni dugo ni da je neutjesno plakanje nego kao da se napuhne pa dok se ne isprdi pa ja mislim da je probava. Ali prebrzo prolaze ovi dani da bi se uopce zamarala sa to malo placa. Svaki dan se vidi kako napreduje i promjene na njoj i tako brzo rastu, a ja jos starijoj koja ima skoro 3 god znam reci bebo 😌 zato uzivajte koliko mozete s njima bebacima jer necete se okrenuti vec ce trcati oko vas 😁

Slažem se sa svime napisanim. Ja evo ležim  već sat vremena i gledam ju. Toliko je svaki dan veća i naprednija da nemogu vjerovati. 
    Dosla sam vidjeti jel koja rodila😂. 
    Idem radit doručak...

brankica09
    07. Svibanj 2020. 08:46

Curke kakvo je stanje kod vas? Kako ste provele noc ? Ja se ne mogu izdojit, kad sam ju dobila uspjela sam, no probala opet ne mogu, mozak mi nije na ti s izdajalicom 🙈 mi napunili mjesec, 4840 ima Rita 🙈 bas je vidno narasla, izduzila mi se 🙈 

07. Svibanj 2020. 08:54

brankica09

Curke kakvo je stanje kod vas? Kako ste provele noc ? Ja se ne mogu izdojit, kad sam ju dobila uspjela sam, no probala opet ne mogu, mozak mi nije na ti s izdajalicom 🙈 mi napunili mjesec, 4840 ima Rita 🙈 bas je vidno narasla, izduzila mi se 🙈

A zasto se trebas izdajati? Ja nemam problema jer sam naucila vec, jednostavno se treba opustiti, ja kad sam zivcana vidim da sporije ide. Izdajaj se u blizini bebe isto ces lakse.
    Nama je dobro noc prosla, ali standard onda ujutro dok se ne pokaka plac. Sad evo spava. 😊

brankica09
    07. Svibanj 2020. 09:04

Mellorine

brankica09

A zasto se trebas izdajati? Ja nemam problema jer sam naucila vec, jednostavno se treba opustiti, ja kad sam zivcana vidim da sporije ide. Izdajaj se u blizini bebe isto ces lakse.
    Nama je dobro noc prosla, ali standard onda ujutro dok se ne pokaka plac. Sad evo spava. 😊

Mellorine probala sam da moze muz dat bocicu po noci 🙈 da malo dodem sebi 🤷‍♀️ inace nema potrebe ali eto nemajka bi spavala 😂😂 joj to kakanje, jel joj dajes neke kapi ? Ili ne pomaze? Vi vec skoro 2 mjeseca 🙈 🥰

maybaby
    07. Svibanj 2020. 09:32

Vratila sam se s pregleda.. ctg uredan, nema trudova i plodnu vodu nisu mogli. pregledati, jer sam skroz zatvorena.. Sutra opet isto. 
    Danas puno gibanja pa mozda se nešto pokrene hahaha
    Pozz! 

url=https://lilypie.com]

mom3
    07. Svibanj 2020. 09:44

Nama je nocas bilo bas tesko. Poceli grcevi iza 21:30 i to ju je tako jako boljelo da mi se doslovno bacala na rukama vrišteći. Onda ju je malo pustilo oko pola noci. Stavila sam ju u kinderbet i opet krenulo, ali manje. Sva se nesto lagano izvijala i polu tiho ispustala zvukove nelagode sve do skoro 01:30 ujutro..  Tek ju je tad skroz pustilo, uzas 😨

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.