Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    My baby
    06. Svibanj 2020. 22:22

Maybaby meni je kolostrum poceo curiti vec u 7. Mj trudnoce

Fever
    06. Svibanj 2020. 22:33

Da bas sam htjela reci za kolostrum, nekima zna bas jako rano 6-7 mj trudnoce, cak sam imala par slucajeva kad je i ranije ali to vecinom kod drugorotki, trecerotki

It’s a baby boy💙

maybaby
    06. Svibanj 2020. 22:41

Beba preaktivna večeras i neki menstrualni bolovi dolje.. ona baš udara.. nikad tako aktivna nije navečer.. možda bude terminska beba hahaha
    Laku noć žene!

url=https://lilypie.com]

sagi
    06. Svibanj 2020. 22:49

Joj zaboravila poslat ak koju zanima, i dalje mi ne želi kopirat nikakav link zbog kršenja pravila pa sam mislila kasnije napisat i tako prođe par dana 🙈

sagi
    06. Svibanj 2020. 22:53

skoljka

maybaby

I još nešto, nezz jel to itko spominjao.
    Jučer i danas mi baš posebno curkaju grudi. Prozirno/žućkasto.
    Kad stisnem bradavice, još više izlazi. Samo se nadam da je to znak da će biti mlijeka za malu

Kolostrum ti poceo curiti, moze bit da je i to neki znak pred porod.
    Jahanara bas neki dan kad sam malo detaljnije gledala listu velim pa vidi ona skoro zadnja, a vec nemoze da funkcionira nikako, a vidi te sad, mozda preduhitris sve ove terminuse 😂
    .
    Nego jel koja nesto narucivala sa Alija zadnjih mjesec dana i da je stiglo?
    Cekam paket iz Nizozemske, poklon za bebaca od familije, danas je mm rwkao frendu da mu provjerii sta je sa tim, a i Ja sam danas narucila wifi kameru, a zaboravila da cu mozda cekati beakonacno 🙈Dosadila mi ova wifi aplikacija babycam, jer mi lovi samo gdje je dobar wifi, a steka i ledi kad slabiji. Ako sam dobro skuzila s ovom kamerom mogu gledati i kad sam bilo gdje van kuce i da odem u drugu drzavu, nadam se da nisam pogresnu narucila, a bas mi tak nesto i treba kad malog ostavim svekrvi. Imam bebyfoon ali to nisam ni pokusala jer ne lovi dovoljno daleko koliko meni treba 🙈

Ja naručila davno ruksak s Alija, i nije došao još, ok imam torbu za kolica pa dok be dođe ruksak bit će ok.
    A nedavno s ebaya naručila dodatnu presvlaku za baby bjorn i to je došlo danas, iz Litve. 

Tina220210
    07. Svibanj 2020. 00:31

Neverland sretnooooo…
    Maybaby vjerojatno kolostrum, meni nije curilo ali znam puno cura kojima jeste.
    Ja od kad sam doma stavila mob na vibru i ne javljam se kome ne želim.
    Najbolja mi od moje šogorice(žena od muževog brata) šogorica(žena od njezinog brata) znači niš mi nije, srele se na nekoliko obiteljskih fešti i ona meni šalje poruke- kako si, kakav je bil porod, tko te porodio, jesi popucala, daj mi pošalji sliku da vidim bebu i sl. Tako je i prvi put i sada.. onak, kaj ju briga?!?! A prije mog drugog poroda se nismo cule možda ni vidjele 2 godine..

neverland
    07. Svibanj 2020. 01:47

Fever

Neverland sretno!🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Jesi isla na pregled danas pa ti procurilo na pregledu ili doma?
    Sluzni cep?
    Sve me zanima😂
    Ajde 40+1 si, samo bi se mucila do iduceg tjedna ako uopće dopuste pratnju!

Kod kuće sam osjetila. Oko 6.
    Osjetila sam da ide neka tekućina tamo gdje inače ne ide 😃 bila sam kod kuće možda 2,5-3h jer su u bolnici rekli da odmah dođem. Kad sam isla u bolnicu krenulo je to sluzavo 🤮
    Imala samsvakako redovni pregled oko podne. 1 prst i dalje. Zadržali me na patologiji. Nakon drugog pregleda ostatak sluznog i obiiiilno krvarenje, 2 prsta. Htjeli su mi inducirati, ali dat će mi da samo krene do 24h nakon početka curenja. Sad je krenulo nešto konkretnije 😄

neverland
    07. Svibanj 2020. 01:48

Fever

Da bas sam htjela reci za kolostrum, nekima zna bas jako rano 6-7 mj trudnoce, cak sam imala par slucajeva kad je i ranije ali to vecinom kod drugorotki, trecerotki

Meni curi od 20.tjedna 🙈

Boa35
    07. Svibanj 2020. 05:13

Vaki

Fever - ja sam bila sama u sobi (u rodilištu) pa mi je svejedno išlo na živce što mi mobitel zvoni bez prestanka. Lijepo je što se svi žele javiti, ali mogli bi pričekati par dana da dođemo malo k sebi.
    I više se nikada neću pohvaliti da nam je bolje jer nas onda grčevi unište pošteno. Danas više nije promukao, a jučer navečer je baš jako plakao. 🤔

Izgleda da i nama krenuli grčrvi.. 
    Jadno dijete plakala od 15:30-16-30 pa je stalo i nastavilo od 18:30-21:30 s nekim malim pauzama.. 
    Bome mislim da je još nismo čuli da tako plače..užas. 

Boa35
    07. Svibanj 2020. 05:19

neverland

Fever

Neverland sretno!🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Jesi isla na pregled danas pa ti procurilo na pregledu ili doma?
    Sluzni cep?
    Sve me zanima😂
    Ajde 40+1 si, samo bi se mucila do iduceg tjedna ako uopće dopuste pratnju!

Kod kuće sam osjetila. Oko 6.
    Osjetila sam da ide neka tekućina tamo gdje inače ne ide 😃 bila sam kod kuće možda 2,5-3h jer su u bolnici rekli da odmah dođem. Kad sam isla u bolnicu krenulo je to sluzavo 🤮
    Imala samsvakako redovni pregled oko podne. 1 prst i dalje. Zadržali me na patologiji. Nakon drugog pregleda ostatak sluznog i obiiiilno krvarenje, 2 prsta. Htjeli su mi inducirati, ali dat će mi da samo krene do 24h nakon početka curenja. Sad je krenulo nešto konkretnije 😄

Sretnooo!!;💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.