Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    05. Svibanj 2020. 22:23

mmammaa

Budemo probali. Izgleda da je za danas zavrsila epizoda grceva, sva sreca.. bas mi ju je tesko gledati kako se muci.

Da, najgore je što joj ne možeš nikako pomoći.. 
    Jadna djeca..još tako mala, a muči ih sve živo.. 
    Ja sam sa svojom prvih nekoliko put plakala, muka mi ju bilo gledat tako..a sad smo već navikli, nema nam druge. 
    Da i nju tad jedino ja mogu smiriti, nema šanse da se kod muža smiri.. a inače bez problema je i uspava i inače smiri ako plače.. 🤷

skoljka
    05. Svibanj 2020. 22:32

mmammaa

Budemo probali. Izgleda da je za danas zavrsila epizoda grceva, sva sreca.. bas mi ju je tesko gledati kako se muci.

Da da mogu biti grcevi. Kod 30% otprilike beba se crijeva ne uspiju razviti dok su jos u trbuhu majke, zato kad se rode crijeva se i dalje naravno razvijaju pa zato i dolazi do grceva, nema to veze sa tim sta ti jedes, to je drugo kad ih muci od nase ishrane ili kad se nagutaju zraka, a pravi grcevi su povezani sa sazrijevanjem/razvojem crijeva.
    Fever 😂 i mene zanima to za patronaznu, bas sam prije par dana htjela pitat 😂

skoljka
    05. Svibanj 2020. 22:36

E da zaboravila napisat. Maloprije udjem u Next da vidim jesu li otvorili stranicu 😃😃 i jesu, medjutim samo mozes gledat proizvode, jos se nemoze naruciti 😔

Fever
    05. Svibanj 2020. 22:37

Karla89 haha nece dolaziti :-D
    Da su bolji uvjeti mogla je doc na kavu, ovako nista - korona🤣

It’s a baby boy💙

Maja 3
    06. Svibanj 2020. 05:38

mmammaa

Mogu biti i grcevi..ili da se beba treba isprdit..kako skoljka kaze probaj espumisan...ili sab simplex.

Maja 3
    06. Svibanj 2020. 05:39

Karla89

Fever

Mogu biti grcevi, nije rano…:-)
    Mene trbuh ubija, ne znam jesu menstrualni grcevi ili crijeva, onak me sve boli, beba divlja….

Op, op, možda se nešto pokreće 🤞
    Nego, mene zanima hoće li i kod tebe doći patronažna da ti pokaže sve?? 🤪🤪😀

Bas si me nasmijala s ovim!

Fever
    06. Svibanj 2020. 08:04

Ipak grcevi zbog crijeva- popila probiotik i zaspala..😂

It’s a baby boy💙

sagi
    06. Svibanj 2020. 08:45

Jutro, 
    Fever bebaču je dobro u buši i neda se van 🙂

Fever
    06. Svibanj 2020. 09:50

A mene boli svaka kost u tijelu😂😂😂🙄🙄🙄

It’s a baby boy💙

brankica09
    06. Svibanj 2020. 10:27

Fever

A mene boli svaka kost u tijelu😂😂😂🙄🙄🙄

Jos malo izdrzi 💪 znam da ti je dosta 👀🙈 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.