Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    30. Travanj 2020. 13:15

Bravo za dobre preglede, bebice ne žele bit rođene u travnju 😁

skoljka
    30. Travanj 2020. 13:20

Ajme bit ce cini mi se dosta bebica ovih dana 😃😃😃 cure 👍🏻 za dobre preglede

30. Travanj 2020. 13:30

Bome,ja sam vec sad u niskom startu, mogu samo zamisliti kao je svima vama!! Bit ce prave majske bebe 😍😍 moja majka srela staru poznanicu koja radi u rodilistu, porucila da joj se javim cim stignem pa sam malo mirnija...

30. Travanj 2020. 13:32

Htjela sam napisati za Kretex, malo jesu skuplji, ali evo, ja svu robicu koju sam dobila mogla sam nazmirecki skuziti sto je od Kretexa, cak mislim da su 2 bebe to nosile! Zaista kvalitetni, ali osobno jos nisam nista tamo kupila iako imaju krasan ducan! Cekat cu da me pukne :)

brankica09
    30. Travanj 2020. 13:54

Evo cure https://ibb.co/wKg7ZH9 🙈

Vaki
    30. Travanj 2020. 14:16

Jao, pa stvarno ćete sve preko termina. Tko bi rekao, a sve ste mislile kako će bebice uraniti. Eto, previše ih mazite pa im se neide van. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

happyivy
    30. Travanj 2020. 14:22

Evo taman na stozeru su rekli da sto se tice njih je dozvoljena pratnja ali da je odluka na ustanovama. Posjete bebama ce dozvoliti ali najuzoj obitelji ako sam dobro shvatila. 

https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png

• MiniMa
    30. Travanj 2020. 14:29

Brankice obradovala si me s ovom objavom do neba 🙏🏼
    Ja bila danas na pregledu u Petrovoj, al mi bio bed pitat, jer sam bila uvjerena da je nekako Petrova jako stroga po tom pitanju, jos se i oporavljaju od stete od potresa, pa si mislim da im dopustanje pratnje nije prioritet
    Sad samo da malac ostane unutra jos par dana 😜

Nalaz kaze da je cerviks smeksan i skracen za prst do ovoja i glavice.... Sto to tocno znaci? Jel to neki pocetak otvaranja ili? 
    Do sad je uvijek bilo ulozivo za vrsak prsta, a i dr. je komentirala da osjeca glavicu jer na proslom uzv nisu naveli polozaj bebe..
    Kontrola za tjedan dana

Super i ostalim curama za dobre preglede 🤗

skoljka
    30. Travanj 2020. 14:37

brankica09

Evo cure https://ibb.co/wKg7ZH9 🙈

happyivy

Evo taman na stozeru su rekli da sto se tice njih je dozvoljena pratnja ali da je odluka na ustanovama. Posjete bebama ce dozvoliti ali najuzoj obitelji ako sam dobro shvatila.

🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Drzim fige na rukama i nogama da sve imate pratnju. To su oni jucer vidjeli da je engleski premijer prisustvovao porodu supruge, a Engleska je u puno gorem stanju po pitanju Korone, pa odmah dopustaju 😂👍🏻👍🏻👍🏻

Corinne
    30. Travanj 2020. 14:40

Grizli hvala na ovome, sad sam malo mirnija  Bilo me strah, sto ako mi je puknuo vodenjak pa mi polako curi voda, ali valjda bi to skuzili jucer na pregledu. A tu kod mene nema za kupiti onih ulozaka za detekciju plodne vode. U svakom slucaju, imam popis stvari koje moram raditi da potaknem trudove, ne mogu vise cekati! 

Bas izgleda da cemo sve u par dana roditi! Meni je termin preksutra. Ajde mali, jedva te cekamo!  

Drago mi je zbog Petrove, vjerujem da ce se sad i druge bolnice poceti otvarati, drzim fige! Napokon da se nesto promijeni! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.