Curke sad sam isla piskiti i kad sam se obrisala papir je bio rozi, nije nikakav iscjedak ni nista, a preko noci sam imala bh kontrakcije. Sta bi to bilo? Neznam dal da odem u bolnicu?
Pupi bitno da imas sad svoj smotuljak ❤ samo da se sto brze oporavis i zaboravit ces na sve kad te male okice budu gledale 😊
Tudnice zelim vam sto lakse porode jer ovo danas nije normalno kako oni rade. Ja sam htjela ovaj put prirodno, ali kad vas citam na kraju mi drago da sam na carskom opet zavrsila. Kod mene u sobi su prosle isto tri zenske sto su ih mucili dugo i onda opet na carski su isli. Oni nekako oce sve sto brze, ali na kraju to potraje predugo 😕
Curke sad sam isla piskiti i kad sam se obrisala papir je bio rozi, nije nikakav iscjedak ni nista, a preko noci sam imala bh kontrakcije. Sta bi to bilo? Neznam dal da odem u bolnicu?
Vjerojarno se otvaras 🤷🏻♀️ pa neka zilica pustla. Nazovi TA pa pitaj sto da napravis?
Pupi bas mi je zao, meni je taj drip nesto najgore sta sam osjetila 👀 ja sam bila otvorena 6 prstiju cim sam dosla u bolnicu, i otvaranje je islo no Rita se nije spustala 🙈 drip od 1 do 8 ujutro i na kraju hitan carski 🤦♀️ bas izmuci 🙇♀️ brz oporavak i uzivaj sa bebom 🥰
Sagi moja noc isto katastrofa bila, bas lose spavanje i valjda sam 10 puta isla na wc.
Evo cure i nas na puni tjedan ☺️☺️
https://ibb.co/K9T4TMw
❤🤰
Jutro svima 🤗
Evo ja sam jučer od 6:00 bila na dripu, većinu vremena je bio osmijeh na licu pa je doktor rekao da ili foliram ili imam visoki prag boli . Ispalo je ovo drugo 🤭😬 za prvorotkinju sam se cak dosta brzo otvarala (nije mi trebalo kao sto je inače 1sat-1cm, nego brze).
Onda su trudovi počeli jaaako boliti, pa ae beba nije htjela spustiti. Pomogla je malo lopta i ležanje na desni bok.
Oko izgona trbuščić su pritiskali doktor i jedna babica, a druga je radila epiziotimiju.
I sve to bez epiduralne jer je “nema”, samo sam dobila ono za ublažavanje bolova na “D”.
I malo iza 15 sati stigao je Lovro i iznenadio sve prisutne proporcijama. Procjena od 3650 pala u vodu kad se pojavio malac od 4390g i 51cm. 🤭💙👶🏻🎉
Čestitke Sirenita 🥰 velika beba, dobrodošao Lovro 💙
Pupi30 baš su te nepotrebno izmučili.. Nadam se da ćeš uz bebicu ubrzo to sve staviti iza sebe.
Nije mi jasno ovo sa ležanjem na boku, prvi put to čujem. Kada sam rodila prvo dijete nisu mi dali da ležim ikako drugačije nego na leđima. Samo leđa, leđa i leđa forsirali maksimalno.
Vjerojarno se otvaras 🤷🏻♀️ pa neka zilica pustla. Nazovi TA pa pitaj sto da napravis?
Vjerojatno si u pravu, samo sam se ja malo uplasila jer odmah mislim da nije nesto s bebom. Sad sam se otusirala i cini mi se da je stalo tak da cu pratit dalje stanje
Mmamma ja sam samo za izgon bila na leđima, sve ostalo na lijevom boku da se beba sto prije spusti, tako su mi rekli.
Sortiraj odgovore
Najstariji