Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MiniMa
    24. Travanj 2020. 21:19

Drage moje, od 23 tt bebica vodi glavom na uzv svaki put, pa tako i zadnji put 9.4.
    Zadnja dva tri dana su pokreti u trbuhu tako intenzivni i trbuh se rasteze u sve moguce oblike... Sad poslije tusiranja mazem trbuh s losionom i osjetim stucanje na lijevom boku.. Jel moguce da se moj frajer sad pred kraj okrenuo poprecno ili na zadak, a vec mjesecima je glavica di treba bit? 😣

skoljka
    24. Travanj 2020. 21:20

Pupi30

Stigao nam je Mihael sinoc u 11 i 46 nakon 8 sati trudova na dripu…jako tezak porod.Pricam vam kad dodjem sebi. Rodio se sa 3800 g i 50 cm. Nemam snage citati poruke,nadam se da ste sve dobro i sretno ako neka od vas trenutno radja 😍❤🤗

Uh, po ovim rijecima cini mi se da si se napatila. Cestitam 🥳💐❤️, Mihael dobro dosao 🤗💙 Brz oporavak i pisi nam kaf odmoris.,

My baby
    24. Travanj 2020. 21:21

Evo ja pratim veceras stanje dole hoce mi curit voda.Rekla mi dr da stavim sivu potkosulju kao ulozak pa evo ja se otusirala,pomokrila i imam vero moda potkosulju u gacama 😂m velicinu

skoljka
    24. Travanj 2020. 21:27

My baby

Evo ja pratim veceras stanje dole hoce mi curit voda.Rekla mi dr da stavim sivu potkosulju kao ulozak pa evo ja se otusirala,pomokrila i imam vero moda potkosulju u gacama 😂m velicinu

Jooooj bas si me nasmijala 🙈😂😂😂, sta je m velicina uspjela stat u gace 😂😂

My baby
    24. Travanj 2020. 21:36

Skoljka jedva 😂😂

skoljka
    24. Travanj 2020. 21:42

Tina tvoja bebica je stara do oko 10 dana, nemas dole trakicu pa ne mogu zapamtiti tocno. Mislim da ju ne bi trebala pustiti na razmak od 4 sata, max 3 sata ako se sama ne budi nudi joj (.) da pocne dojiti. Po danu bi bilo dobro izmedju 2-3 sata, a po noci max 3sata. Nakon mjesec dana, ako dobiva dobro, tjekom noci je  mozes pustiti malo duze, ali da obavezno ima nocni obrok.
    Mybaby bolje da te ne gledaju vaginalno kad imas stalno trudove da ne potaknu porodjaj ili pucanje vodenjaka. Bolje da izdrzis jos koji dan 😉

mmamma jesi ti napisala da svaki put cekas od 7h do 12 na predled. Pa kad vec znad da ih do 11h nema, pa zasto onda ides tak rano, dodji medju zadnjima da se ne mucis toliko, treba sjediti na onim bolnickim stolicama tak dugo. Ja sam uvijek trazila da me narucuju poslije 12h na preglede, nikad nisam htjela ujutro.
    MiniMa moze biti da pokusava. Ko zna kakve akrobacije izvodi. A mozda se samo rotira lijevo desno kao moj pa na jednoj strani osjetis ruke a na drugoj noge, a glava je opet dole. Ja sam isto za svog mislila da se poprijeko okrenuo sa 35tt i veli dr da mozda je i bio ali vec na pregled kad sam isla bio je opet dole glavom. 

• Anita91
    24. Travanj 2020. 21:42

My baby

😂😂😂😂😂😂😂

skoljka
    24. Travanj 2020. 21:44

My baby

Skoljka jedva 😂😂

Jel mozes hodat 😂😂😂bas te mogu zamisliti, sa ogromnim trbuhom i rasirenih nogu, ko zaba hodas 😂😂😂, malo sale 😉

Boa35
    24. Travanj 2020. 21:44

Jahanara

Karla89

Čestitam cure na urednim pregledima!
    Vjerujem da vam je teško već j da jedva čekate da upoznate svoje bebice..strpite se još malo 💞
    Baš me zanima koja nam je sljedeća!
    https://ibb.co/9YScD9f
    Stigla nama robica iz sinsaya..čini mi se skroz ok.
    Evo vam primjer bodija..lijevi ne lidl lioj 62/68, srednji sinsay 74, desno primark 68..
    Znači lidl 62/68 isti kao sinsay 74, a primark puno manji od njih.. iz hma nema te veće brojeve pa ne mogu usporediti..

Haljinica mi je odmah upala u oko 🥰🥰

Jelda? Preslatka je! 
    A po nekoj mutavoj cijeni..tipa nekih 39kn ako se ne varam! 😊

Fever
    24. Travanj 2020. 21:47

MiniMa pa kada stuca trese se jadan cijeli, bar moj, ledja su mu desno kod mene,glava dolje od 20 tt... i osjetim cijelom duzinom kak se jadan treska kad stucne, tako da mislim da je to slucaj i kod tebe

It’s a baby boy💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.