Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    24. Travanj 2020. 21:48

My baby

Evo ja pratim veceras stanje dole hoce mi curit voda.Rekla mi dr da stavim sivu potkosulju kao ulozak pa evo ja se otusirala,pomokrila i imam vero moda potkosulju u gacama 😂m velicinu

Hahahaha 😂😂😂
    Nisam se dugo ovako nasmijala!! 🙈🙈

sagi
    24. Travanj 2020. 22:04

My baby

Evo ja pratim veceras stanje dole hoce mi curit voda.Rekla mi dr da stavim sivu potkosulju kao ulozak pa evo ja se otusirala,pomokrila i imam vero moda potkosulju u gacama 😂m velicinu

Hahaha 😁

My baby
    24. Travanj 2020. 22:05

Skoljka hodam ko da sam se ukakila😂😂uzas i imam osjecaj da zbog te potkosulje imam tri pipice koliko mi je dole😂😂

TinaVale
    24. Travanj 2020. 22:16

Fever

TinaVale, frendica danas slala upit ministarstvu koje je lopticu prebacilo na nas kbc, slala i u kbc i dobila odgovor da i s obzirom na popustanje mjera trenutno zabrana i daje ostaje.🤷🏼‍♀️

Znači loptica se samo prebacuje.. Već vidim da neće biti ništa od svega toga, jedva su dočekali da ukinu pratnje..

TinaVale
    24. Travanj 2020. 22:17

Fever

TinaVale, frendica danas slala upit ministarstvu koje je lopticu prebacilo na nas kbc, slala i u kbc i dobila odgovor da i s obzirom na popustanje mjera trenutno zabrana i daje ostaje.🤷🏼‍♀️

Znači loptica se samo prebacuje.. Već vidim da neće biti ništa od svega toga, jedva su dočekali da ukinu pratnje..

Fever
    24. Travanj 2020. 22:50

To sam i ja rekla. Jedva docekali🧐🧐

It’s a baby boy💙

Jahanara
    24. Travanj 2020. 22:59

My baby

😂😂😂 
    .
    Fever danima te hocu pitati i zaboravim.  Zeljezo koje mama dojilja pije kako utjece na stolicu bebe? Stvara li joj probleme kao nama? Mozda si se susrela u praksi s tim. Pretpostavljam da cu jos neko vrijeme nakon poroda piti zeljezo pa me zanima sta mogu ocekivati.

Tina220210
    25. Travanj 2020. 00:20

skoljka

Tina tvoja bebica je stara do oko 10 dana, nemas dole trakicu pa ne mogu zapamtiti tocno. Mislim da ju ne bi trebala pustiti na razmak od 4 sata, max 3 sata ako se sama ne budi nudi joj (.) da pocne dojiti. Po danu bi bilo dobro izmedju 2-3 sata, a po noci max 3sata. Nakon mjesec dana, ako dobiva dobro, tjekom noci je mozes pustiti malo duze, ali da obavezno ima nocni obrok.
    Mybaby bolje da te ne gledaju vaginalno kad imas stalno trudove da ne potaknu porodjaj ili pucanje vodenjaka. Bolje da izdrzis jos koji dan 😉
    .
    mmamma jesi ti napisala da svaki put cekas od 7h do 12 na predled. Pa kad vec znad da ih do 11h nema, pa zasto onda ides tak rano, dodji medju zadnjima da se ne mucis toliko, treba sjediti na onim bolnickim stolicama tak dugo. Ja sam uvijek trazila da me narucuju poslije 12h na preglede, nikad nisam htjela ujutro.
    MiniMa moze biti da pokusava. Ko zna kakve akrobacije izvodi. A mozda se samo rotira lijevo desno kao moj pa na jednoj strani osjetis ruke a na drugoj noge, a glava je opet dole. Ja sam isto za svog mislila da se poprijeko okrenuo sa 35tt i veli dr da mozda je i bio ali vec na pregled kad sam isla bio je opet dole glavom.

Joj moram se prisjetit za tu trakicu kako se stavlja... 26 dana je stara bebica. Budim ja nju ali tako se teško budi, ode pola sata dok ju probudim😴

Corinne
    25. Travanj 2020. 01:10

Hej cure, sam da iskomentiram ovo za pratnju.. tu kod mene u Češkoj su zene potpisivale peticiju, i islo se prvo na gradski sud, pa na vrhovni.. pritisak na vladu je bio uzasno jak, doslovno se pratilo kad je koji politicar na tv-u da ga zaspiaju pitanjima o pratnji na porodu. Na kraju su vladajuci morali popustiti jer su zene pocele prijetiti policijom, jer ne moze nitko zabraniti ocu kao skrbniku da vidi dijete od trena kad se rodi. Odluku o dozvoli oceva na porodu i poslije na bondingu 2 sata, morali su odobriti ministar zdravstva i epidemiolozi, i sad je na snazi otprilike 2 tjedna. Cini mi se da u Hrvatskoj nedostaje snaznija/agresivnija inicijativa.

Fever
    25. Travanj 2020. 03:48

Vezano za zeljezo ( i ja ga pijem) imam jos za nekih 15 ak dana poslije termina i onda ponavljam krvnu sliku.
    Bebe si vec sad uzimaju zalihu ( ima i u prenatalima zeljeza ali mala doza) neke mame su prestale piti, neke su nastavile, a neke su uzimale preko hrane iako to bas nije dovoljno, al npr spirulina je ok.
    Neke su primjetile da bebe imaju grceve ( no do toga je moglo doci i da ne uzimaji zeljezo) ovako nekih nuspojava za dijete nije bilo. Ono si svakako uzima zalihu zeljeza do uvođenja kašica. Cak kad se vadi krv u rodlistu bebama gleda se jel sve u granicama, znali su i bebama propisati ako je deficit

It’s a baby boy💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.