Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinaVale
    24. Travanj 2020. 19:54

Pupi čestitam, uživaj u svojoj bebici! Brz oporavak želim

Tina220210
    24. Travanj 2020. 19:58

Pupi30

Stigao nam je Mihael sinoc u 11 i 46 nakon 8 sati trudova na dripu…jako tezak porod.Pricam vam kad dodjem sebi. Rodio se sa 3800 g i 50 cm. Nemam snage citati poruke,nadam se da ste sve dobro i sretno ako neka od vas trenutno radja 😍❤🤗

Čestitam i brz oporavak ti želim💞

Boa35
    24. Travanj 2020. 20:06

Pupi30

Stigao nam je Mihael sinoc u 11 i 46 nakon 8 sati trudova na dripu…jako tezak porod.Pricam vam kad dodjem sebi. Rodio se sa 3800 g i 50 cm. Nemam snage citati poruke,nadam se da ste sve dobro i sretno ako neka od vas trenutno radja 😍❤🤗

Čestitam draga 🥰
    Dobro nam došao Mihael! 💙
    Brzi oporavak ti želim! 

Boa35
    24. Travanj 2020. 20:11

Čestitam cure na urednim pregledima! 
    Vjerujem da vam je teško već j da jedva čekate da upoznate svoje bebice..strpite se još malo 💞
    Baš me zanima koja nam je sljedeća! 
    https://ibb.co/9YScD9f
    Stigla nama robica iz sinsaya..čini mi se skroz ok. 
    Evo vam primjer bodija..lijevi ne lidl lioj 62/68, srednji sinsay 74, desno primark 68.. 
    Znači lidl 62/68 isti kao sinsay 74, a primark puno manji od njih.. iz hma nema te veće brojeve pa ne mogu usporediti.. 

TinaVale
    24. Travanj 2020. 20:14

...što se tiče pratnji na porodima.. Rodino pismo je došlo do Eu parlamenta.. https://voxfeminae.net/vijesti/fred-matic-i-roda-eu-mora-zastititi-trudnice-rodilje-i-babinjace-u-vrijeme-krize/

My baby
    24. Travanj 2020. 20:27

Pupi cestitke!

Jahanara
    24. Travanj 2020. 20:31

Karla89

Čestitam cure na urednim pregledima!
    Vjerujem da vam je teško već j da jedva čekate da upoznate svoje bebice..strpite se još malo 💞
    Baš me zanima koja nam je sljedeća!
    https://ibb.co/9YScD9f
    Stigla nama robica iz sinsaya..čini mi se skroz ok.
    Evo vam primjer bodija..lijevi ne lidl lioj 62/68, srednji sinsay 74, desno primark 68..
    Znači lidl 62/68 isti kao sinsay 74, a primark puno manji od njih.. iz hma nema te veće brojeve pa ne mogu usporediti..

Haljinica mi je odmah upala u oko 🥰🥰

24. Travanj 2020. 20:40

Pupi, bravo!💞

Fever
    24. Travanj 2020. 21:00

TinaVale, frendica danas slala upit ministarstvu koje je lopticu prebacilo na nas kbc, slala i u kbc i dobila odgovor da i s obzirom na popustanje mjera trenutno zabrana i daje ostaje.🤷🏼‍♀️

It’s a baby boy💙

sagi
    24. Travanj 2020. 21:11

Pupi čestitam 🥰💙 tebi brz oporavak 🙂

Karla slatko, haljinica 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.