Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MickeyMouse
    24. Travanj 2020. 17:33

Pupi čestitam na bebici! Dobrodošao Mihael! Tebi želim brzi oporavak!  

• MiniMa
    24. Travanj 2020. 17:35

Pupi čestitam 🥰🥰
    🤞🏼🤞🏼 Da se cim prije oporavis 💞

bejb2
    24. Travanj 2020. 17:41

Pupi cestitaam🥳💕

Daisy30
    24. Travanj 2020. 17:48

Pupi cestitke i brz oporavak ti zelim ❤️

Maja 3
    24. Travanj 2020. 17:56

Pupi30

Stigao nam je Mihael sinoc u 11 i 46 nakon 8 sati trudova na dripu…jako tezak porod.Pricam vam kad dodjem sebi. Rodio se sa 3800 g i 50 cm. Nemam snage citati poruke,nadam se da ste sve dobro i sretno ako neka od vas trenutno radja 😍❤🤗

Cestitam!

brankica09
    24. Travanj 2020. 18:18

Pupi30

Stigao nam je Mihael sinoc u 11 i 46 nakon 8 sati trudova na dripu…jako tezak porod.Pricam vam kad dodjem sebi. Rodio se sa 3800 g i 50 cm. Nemam snage citati poruke,nadam se da ste sve dobro i sretno ako neka od vas trenutno radja 😍❤🤗

Cestitam 🥳🥰 dobrodosao Mihael 👼💙 brz oporavak 💪🤞

Hany92
    24. Travanj 2020. 18:22

Pupi30

Cestitam!🎉💙👶🏻🎉Brz oporavak🙏

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Maja 3
    24. Travanj 2020. 19:01

MickeyMouse

Pozdrav svima!
    Karla da samo je na cici, i stvarno ima dosta popisanih i pokakanih pelena, mijenjam joj često i svaki put je ili popisana ili popisana i pokakana ☺️ Budem vidjela u utorak kakvo će biti stanje, pa ak ne bude budem se probala izdajati ili ću dati AD obzirom na to da sa starijom nisam nikad uspjela izdojiti za obrok 😂
    Mybaby super za dobar pregled, ali ako si i dalje u strahu potrazi drugo mišljenje čisto da budeš mirna.
    Pupi se nije javljala poslije one poruke, bas me zanima kako je 🤔
    Evo danas, nakon tri prespavana dana i noći od jutra kaos 😄 zaspe pa se odmah budi i dok nedam cicu nema mira. Ona je danas 7 dana možda je neki skok 🤷🏼‍♀️ Primijetila sam da se s ovom bebom puno manje sekiram, znam da je faza i da će proći, možda je zato i beba opuštenija.
    Jedino Majo svaka čast, troje djece hendlaš, ja se već 7 dana nisam starijoj uspjela posvetiti koliko bi htjela, ona je po cijele dane vani sa mužem/tetkom.

Pa ja sam zacudjena kolko dobro to izgleda..evo bas smo bili u setnji svi zajedno..prosli jedno 3 km..al zbilja su dobri klinci.
    Nemoj se tolko opterecivat oko kilaze...dok ima dosta pelena...ok je.😘

24. Travanj 2020. 19:09

Pupi cestitam i brz oporavak 💙💐💪

• monalisa
    24. Travanj 2020. 19:10

Pupi cestitam, brz oporavak 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.