Pupi čestitam na bebici! Dobrodošao Mihael! Tebi želim brzi oporavak!
Stigao nam je Mihael sinoc u 11 i 46 nakon 8 sati trudova na dripu…jako tezak porod.Pricam vam kad dodjem sebi. Rodio se sa 3800 g i 50 cm. Nemam snage citati poruke,nadam se da ste sve dobro i sretno ako neka od vas trenutno radja 😍❤🤗
Cestitam!
Stigao nam je Mihael sinoc u 11 i 46 nakon 8 sati trudova na dripu…jako tezak porod.Pricam vam kad dodjem sebi. Rodio se sa 3800 g i 50 cm. Nemam snage citati poruke,nadam se da ste sve dobro i sretno ako neka od vas trenutno radja 😍❤🤗
Cestitam 🥳🥰 dobrodosao Mihael 👼💙 brz oporavak 💪🤞
Cestitam!🎉💙👶🏻🎉Brz oporavak🙏
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Pozdrav svima!
Karla da samo je na cici, i stvarno ima dosta popisanih i pokakanih pelena, mijenjam joj često i svaki put je ili popisana ili popisana i pokakana ☺️ Budem vidjela u utorak kakvo će biti stanje, pa ak ne bude budem se probala izdajati ili ću dati AD obzirom na to da sa starijom nisam nikad uspjela izdojiti za obrok 😂
Mybaby super za dobar pregled, ali ako si i dalje u strahu potrazi drugo mišljenje čisto da budeš mirna.
Pupi se nije javljala poslije one poruke, bas me zanima kako je 🤔
Evo danas, nakon tri prespavana dana i noći od jutra kaos 😄 zaspe pa se odmah budi i dok nedam cicu nema mira. Ona je danas 7 dana možda je neki skok 🤷🏼♀️ Primijetila sam da se s ovom bebom puno manje sekiram, znam da je faza i da će proći, možda je zato i beba opuštenija.
Jedino Majo svaka čast, troje djece hendlaš, ja se već 7 dana nisam starijoj uspjela posvetiti koliko bi htjela, ona je po cijele dane vani sa mužem/tetkom.
Pa ja sam zacudjena kolko dobro to izgleda..evo bas smo bili u setnji svi zajedno..prosli jedno 3 km..al zbilja su dobri klinci.
Nemoj se tolko opterecivat oko kilaze...dok ima dosta pelena...ok je.😘
Sortiraj odgovore
Najstariji