Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    24. Travanj 2020. 11:10

jagodica_bobica25

Mommy super da si ti to dobro izgurala sama ali meni bi svakako puno znacilo da muž moze bit samnom pa kolko god trajalo jer bi se osjećala sigurnije i nekak da nisam sama. Makar znam da nisam sama i da će bit s nama u mislima i ako bude vani čekao ali svejedno nije to isto barem meni.
    My baby super za pregled ali ako osjećaš potrebu samo ti potrazi drugo misljenje, to ne moze naskodit. Budes bila mirnija kad čujes jos jedno mišljenje.

Cure ja stigla opet sa ctga. Uglavnom bila sam u utorak kod svog gin na pregledu i tada mi je radio prvi ctg i rekao je da očito beba spava i da ja dodem u petak(danas) opet na ctg. Sad sam bila i ista stvar, opet govori da beba očito opet spava i da dođem opet u ponedjeljak. Jel koja imala takvo iskustvo?
    U pon jos idem kod njega na ponovni ctg a u utorak idem u bolnicu na svarcu. Iskreno jedva cekam bolnicu da čujem šta će oni reć.

I moji su znali spavat za vrijeme ctg-a. Pojedi nesto slatko prije,pa se mozda razbudi!

Maja 3
    24. Travanj 2020. 11:12

My baby

Jutro curke! Obavila pregled, radila mi je dugo uzv i naravno nije me gledala vaginalno.. rekla mi je da fali malo plodne vode od proslog pregleda kad nije falilo.zato me narucila opet 30.4 no mislim da cu trazit i drugo misljenje od svoje privat.kao beba je ok rekla mi je opet di su ledja i ostalo i da je u prvom porodajnom polozaju tj lice joj je okrenuto prema mojim ledjima i da je to ok

Mozda je i bolje da ne cacka dolje previse..da ne potakne jos kakvo otvaranje.

TinaVale
    24. Travanj 2020. 11:31

jagodica_bobica25

Mommy super da si ti to dobro izgurala sama ali meni bi svakako puno znacilo da muž moze bit samnom pa kolko god trajalo jer bi se osjećala sigurnije i nekak da nisam sama. Makar znam da nisam sama i da će bit s nama u mislima i ako bude vani čekao ali svejedno nije to isto barem meni.
    My baby super za pregled ali ako osjećaš potrebu samo ti potrazi drugo misljenje, to ne moze naskodit. Budes bila mirnija kad čujes jos jedno mišljenje.

Cure ja stigla opet sa ctga. Uglavnom bila sam u utorak kod svog gin na pregledu i tada mi je radio prvi ctg i rekao je da očito beba spava i da ja dodem u petak(danas) opet na ctg. Sad sam bila i ista stvar, opet govori da beba očito opet spava i da dođem opet u ponedjeljak. Jel koja imala takvo iskustvo?
    U pon jos idem kod njega na ponovni ctg a u utorak idem u bolnicu na svarcu. Iskreno jedva cekam bolnicu da čujem šta će oni reć.

Ja nijednom još nisam bila na ctg-u... Pregled je do 32. tjedna bio samo ultrazvuk, nakon toga i vaginalno... U ponedjeljak idem kod ginekologice na zamjeni pa me baš zanima hoće li ona raditi ctg ili me možda uputiti u bolnicu da se on napravi...

• Anita91
    24. Travanj 2020. 11:33

jagodica_bobica25

Moja je isto zaspala na ctgu al ju je sestra budila, onak me stipkala za trbuh i pikala 🤣. Jel ju tvoj probao probuditi? Ako nista drugi put pojedi slatko i popi vode i probaj ne sjedit, meni je sestra rekla da sam bebu sigurno pritisnula dok sam sjedila pa se umirila i zaspala 

MickeyMouse
    24. Travanj 2020. 12:27

Pozdrav svima!
    Karla da samo je na cici, i stvarno ima dosta popisanih i pokakanih pelena, mijenjam joj često i svaki put je ili popisana ili popisana i pokakana ☺️ Budem vidjela u utorak kakvo će biti stanje, pa ak ne bude budem se probala izdajati ili ću dati AD obzirom na to da sa starijom nisam nikad uspjela izdojiti za obrok 😂
    Mybaby super za dobar pregled, ali ako si i dalje u strahu potrazi drugo mišljenje čisto da budeš mirna. 
    Pupi se nije javljala poslije one poruke, bas me zanima kako je 🤔
    Evo danas, nakon tri prespavana dana i noći od jutra kaos 😄 zaspe pa se odmah budi i dok nedam cicu nema mira. Ona je danas 7 dana možda je neki skok 🤷🏼‍♀️ Primijetila sam da se s ovom bebom puno manje sekiram, znam da je faza i da će proći, možda je zato i beba opuštenija. 
    Jedino Majo svaka čast, troje djece hendlaš, ja se već 7 dana nisam starijoj uspjela posvetiti koliko bi htjela, ona je po cijele dane vani sa mužem/tetkom. 

mom3
    24. Travanj 2020. 13:29

Bila sam jutros na pregledu. Cini mi se da sam svaki put sve dulje i dulje tamo. Od 7:45 do 11:20h. Bas me svaki put nekako zadesi da nema doktora do oko 11h. Uvijek su u sali ili na nekom sastanku ili je nesto hitno iskrsnulo.
    Uglavnom, sve je dobro. Beba se jos jace spustila i prakticki je spremna za van. I dalje samo prst otvorena. Nikako da napokon krenu trudovi, samo to se ceka. Sljedeci pregled mi je u utorak. Doktorica misli da cu roditi prije toga, ajde da i to vidimo. 

sagi
    24. Travanj 2020. 14:23

Bravo za dobre preglede 🙂
    My baby i ja bi na tvom mjestu išla k privatniku, bolje da si smirena 🙂

My baby
    24. Travanj 2020. 14:30

Zvala sam ju.rekla mi je za neke uloske tj oni ako curi plodna voda promijene boju.ona ne sumnja u moju dr kaze da je ta doktorica odlicna.ako ja primjetim da mi curi plodna da moram u bolnicu naravno.uglavnom i ona bi isto napravila sto se tice pregleda.

Tina220210
    24. Travanj 2020. 14:38

My baby

Jutro curke! Obavila pregled, radila mi je dugo uzv i naravno nije me gledala vaginalno.. rekla mi je da fali malo plodne vode od proslog pregleda kad nije falilo.zato me narucila opet 30.4 no mislim da cu trazit i drugo misljenje od svoje privat.kao beba je ok rekla mi je opet di su ledja i ostalo i da je u prvom porodajnom polozaju tj lice joj je okrenuto prema mojim ledjima i da je to ok

A to su i meni rekli, pa me poslali u bolnicu, na kraju sve ok. To kaj jednom kao fali nije mjerodavno, moraju za 2-3 dana ponoviti, osim ako nije da je bas jako niski afi ili ako se aumnja da curi plodna voda. 
    Jagodica bobica- Jesi doručkovala prije ctg-a, ako ova dva puta nisi sljedeći put obavezno!! Ili ponesi nešto slatko i prošeći malo. Koliko znam to nijedan ctg nije odrađen kako treba, uvijek traze da se ponovi kroz sat vremena kad je tako beba mirna... ali nemam bas iskustva s tim pa ti nebi htjela nešto krivo reć..
    Mickey mouse- i ja stalno brinem oko te kilaže ali ne važem svaki dan nego na 3-4 dana, i tvoja je još mala, daj joj još par dana... jel jede na 2 sata? Moja često traži tek na 3/4sata pa me zato strah da joj nije dosta.

My baby
    24. Travanj 2020. 15:19

Jel se pupi uopce javila??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.