Mommy čestitam od srca 😍 uzivaj sa svojom bebicom
Jahanara meni je to u planu pitati gore na švarči sad u utorak kad budem isla pa javim 😀 drzi fige da bude neki pozitivan odgovor haha
Maybaby i mene ginekolog nije svaki puta gledao uzv. Vaginalno svaki puta s prstima ali uzv je nekako svaki 3 puta radio. Tipa sad zadnje sam očekivala da će radit uzv pa da ce mi reć tezinu bebe Al nije radio nego samo vaginalno prstima i ctg sta me bas naljutilo jer sad ne znam kolko je teška bebica otprilike. Kako u utorak idem u bolnicu na pregled imam u planu obavezno pitat koliko je teška beba. Tako da očito svaki ginekolog ima neku drugu praksu za te preglede 🤦♀️
istina da.. ma ova moja nikad nije ni rekla težinu otprilike.. već samo mjere osnovne. I prije 3 tjedna je rekla da je veća po mjerama za nekih tjedan dana..
ma glavno da odgovara mjerama i da raste, ali lijepo bi bilo znati sigurno.. možda budu u bolnici gledali kad krenem tamo, osim ako prije ne rodim
url=https://lilypie.com]
Cure kaj se tice pregleda, meni gin od pocetka trudnoce svaki puta gleda uzv vaginalno i kasnije preko trbuha i vaginalno i svaki puta mi napravi vaginalni pregled prstima, ja sam zadovoljna, uvijek sve objasni i ako pitam nekaj kaj me zanima uvijek sam dobila odgovor
Cure kaj se tice pregleda, meni gin od pocetka trudnoce svaki puta gleda uzv vaginalno i kasnije preko trbuha i vaginalno i svaki puta mi napravi vaginalni pregled prstima, ja sam zadovoljna, uvijek sve objasni i ako pitam nekaj kaj me zanima uvijek sam dobila odgovor
bilo tako do 36+0 i to je to.. iako se moja preselila u drugu ordinaciju zbog korone pa tamo nema uzv..ugl. sljedeci tjedan se seli natrag pa možda i napravi onda 😀🙏
url=https://lilypie.com]
bilo tako do 36+0 i to je to.. iako se moja preselila u drugu ordinaciju zbog korone pa tamo nema uzv..ugl. sljedeci tjedan se seli natrag pa možda i napravi onda 😀🙏
A to budes vidjela, drzim fige da bude radila pa da znas na cemu si 🤞
Cure sta mislite da li omogućavanje rada javnog zdravstvenog sustava u punom opsegu od 4.5.podrazumjeva i mogucnost pratnje na porodu?🤔
Ja nažalost mislim da ne. Pretpostavljam da to podrazumijeva otvaranje ordinacija, i obavljanje odgođenih pregleda/zahvata...
Iman dojam da se u nas koristi svaka prilika da se eliminira pratnja, očito im to stvara presing...
15.05. 👶
Netko je pitao za DM, ja sam prozujala jucer nabrzaka i nisam ubrala nista posebno za bebe. Trazila sam katalog na blagajni, no nisam ni njega nasla
Mellorine mi se i dalje pratimo! Mi bile jučer oko podne u šetnji nekih 40min, došle doma curka se uspavala i spavala do pola 5 iz dva hranjenja..znači probudi se dam joj cicu i nazad je uspava.. al zato su nas mučili od pola 8-9 grčevi..i to mislim da su baš kolike, jer evo treći dan u približno isto vrijeme kreću..
MickeyMouse vjerujem da ri nije svejedno i da brineš..ali ako je bebica zadovoljna iima popišanih i pokakanih pelena, krenut će i kilaža s vrenemom prema gore! Samo je na cici ili? Ako te već toliko strah i brineš jesi razmišljala da joj ponudiš nakon cicanja malo? Samo tek toliko da budeš mirnija..
Sortiraj odgovore
Najstariji