Mickey, vagali ste utorak sad ovaj tj pa opet danas? To je preblizu, mi uvijek vazemo 1x tj bas iz tog razloga jer se mame krenu sekirati bez veze.
30 g nije uopce puno a ovisi jel pun zeludac/ nije, jel kakala/ piskila/jela... tako da se nemoj sekirati bez veze.
Ako je beba zadovoljna i ne place, ima dovoljno popisanih pelena ( dojena djeca mogu imati stolicu svaki dan, a i ne moraju par dana), onda nema brige.
It’s a baby boy💙
Dan curke! Evo da se javim jer sam i ja mislila da cu sinoc u rodiliste..od 12 po noci do pol pet ujutro su me sorali trudovi ali opet u ovim dosadnim intervalima..svakih 15,20,10 min da popizdis a bol nemoguca...i smirilo se oko sest ujutro uspjela sam odspavat sat vremena..vec lagano sam na zivcima koma.danas me isto boli no isto u nekim glupim intervalima.vec se danima uredno cistim po vise puta na dan.Sutra opet ima pregled i bas me zanima sta ce reci..Da mi se bar nesto konkretno desi.. da su trudovi u jednakim intervalima,da pukne vodenjak nesto bar ovo me ubija.i beba je mirnija,a ja vise ne mogu ni casu dignuti od umora.
Još čekam da se pokrene bilo što… neće pa neće. Jučer sam čak pljevila travu u cvjetnjaku jedno 2 sata i ništa
Evo fotkica našeg kinderbeta (bez jastuka jer joj neće trebati neko vrijeme).
😍 kako slatko, ja bi tog zeku za sebe
Stvarno je presladak i jakooo mekan i ugodan na dodir 😊 Ovo je najmanja velicina 18cm. Ima ih od 31 i 36cm. Jellycat zeko.
Još čekam da se pokrene bilo što… neće pa neće. Jučer sam čak pljevila travu u cvjetnjaku jedno 2 sata i ništa
Evo fotkica našeg kinderbeta (bez jastuka jer joj neće trebati neko vrijeme).
Baš slatko 😊
Dan curke! Evo da se javim jer sam i ja mislila da cu sinoc u rodiliste..od 12 po noci do pol pet ujutro su me sorali trudovi ali opet u ovim dosadnim intervalima..svakih 15,20,10 min da popizdis a bol nemoguca…i smirilo se oko sest ujutro uspjela sam odspavat sat vremena..vec lagano sam na zivcima koma.danas me isto boli no isto u nekim glupim intervalima.vec se danima uredno cistim po vise puta na dan.Sutra opet ima pregled i bas me zanima sta ce reci..Da mi se bar nesto konkretno desi.. da su trudovi u jednakim intervalima,da pukne vodenjak nesto bar ovo me ubija.i beba je mirnija,a ja vise ne mogu ni casu dignuti od umora.
Možda će sad krenuti 😉 vjerujem da si iscrpljena i psihički i fizički već 😑
I ja za divno cudo idem svaki dan u wc sad, bolje receno trcim🤣🤣
Al je beba aktivna turbo, jos je gin rekla na zadnjem uzv kak nema mjesta vise toliko al brate on ga udara zesce
It’s a baby boy💙
Mickey nemaš razloga bit razočarana u sebe. I patronažna kaže da je zadovoljna s bebom, možeš bit samo ponosna na sebe 🤗
Skoljka uživajte u šetnji usprkos vjetru 😊
Skoljka bas vam je lijepo😀
.
Mmammaa divno sve! 🥰
.
Pupi cekamo novosti!
.
My baby tebe bas iscrpljuje. Valjda ce te sutra i vaginalno pregledati pa da znas ima li pomaka.
.
Mommy se nije javila🤔?
Hej cure, evo nas 🥰 hvala na podršci! Sve je ok prošlo mada je to potrajalo, oko 23.30h smo bile u boxu, trudova jedva malo, ono je bila plodna voda što smo rekle da mi je istekla. Pa ćemo kao sačekati da krenu moji prirodni trudovi. Otvorena 2 cm. Prošlo 3 sata, otvorena samo 3 cm. Kaže dat će mi neku infuziju za brže otvaranje. Oko 8.30 su me pregledali, otvorena nekih 5 cm ja mislim. Daju mi drip i epiduralnu. Tu me krenulo žestoko. I rodila u 10.30h. Hvala Bogu, to je bilo prvo što sam rekla 😂 ne znam šta vam reći, dok sam tamo bila, bilo mi je u glavi da sam bar na carski, ajme ima li ovo kraja, kako ljudi imaju više djece od jednog hahahah i tako a kad rodiš zbilja ali zbilja osjetis da to SVE vrijedi jebem mu. I evo, mislim da bi već pristala na opet. 🥰 Ima 3400g. Sunce malo. ❤️
Meni muž nije falio na porodu iako smo cijelo vrijeme govorili da će ići pa nas korona zeznula. Nekako ne znam što bi on tamo sa mnom da me gleda u toj muci. Kao da sam lakše ishendlala sama. Skuliras se, dišeš... Sve sam ih slušala kako disati i mislim da mi je to puno pomoglo.
Lista trudnica s terminima:
LaLuna – 23.2. CURA – (11.2. LEA)
Lilypie – 10.3. CURE – (14.2. SARA, NORA)
Skoljka - 13.3. DEČKO – (25.2. AARON)
MeddLeo407 - 16.3. CURA – (10.3. ENA)
Tina1803 – 18.3. DEČKO – (20.3. MARIN)
Lunina_mama – 18.3. DEČKO – (5.3. KAI)
Karla89 - 25.3. CURA – (14.3. MARETA)
Mellorine – 27.3. CURA – (14.3. DORA)
brankica09 – 2.4. CURA – (6.4. RITA)
Luca87 – 4.4. CURA – (5.4. CVITA)
Vaki - 6.4. DEČKO – (30.3. MISLAV)
Tina220210 – 4. mjesec CURA – (30.3. IVA)
Minnie255 – 8.4. CURA – (10.4. CVITA)
Maja3 – 15.4. CURA – (14.4. NINA)
Elenicaa20 – DEČKO - (15.4.)
sirenita – 15.4. – DEČKO – (22.4. LOVRO)
MickeyMouse – 15.4. CURA – (17.4. LAURA)
sinjorinagusarica – 4. mjesec DEČKO – (16.4.)
sanrio – 22.4. CURA
Newmum – 23.4. CURA
Smiley – 23.4. CURA
Sanja89 – 24.4. DEČKO – (31.3. GABRIEL)
Lady33 – 25.4. CURA
Mommy – 25.4. CURA
Pupi30 – 29.4. DEČKO
mimmyx – 29.4. – CURA
Anita91 – 29.4. - CURA
momtobe – 30.4.
mmammaa – 30.4. CURA
bejb2 – 2.5. DEČKO