Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    23. Travanj 2020. 12:11

Mickey, vagali ste utorak sad ovaj tj pa opet danas? To je preblizu, mi uvijek vazemo 1x tj bas iz tog razloga jer se mame krenu sekirati bez veze.
    30 g nije uopce puno a ovisi jel pun zeludac/ nije, jel kakala/ piskila/jela... tako da se nemoj sekirati bez veze.
    Ako je beba zadovoljna i ne place, ima dovoljno popisanih pelena ( dojena djeca mogu imati stolicu svaki dan, a i ne moraju par dana), onda nema brige.

It’s a baby boy💙

My baby
    23. Travanj 2020. 12:32

Dan curke! Evo da se javim jer sam i ja mislila da cu sinoc u rodiliste..od 12 po noci do pol pet ujutro su me sorali trudovi ali opet u ovim dosadnim intervalima..svakih 15,20,10 min da popizdis a bol nemoguca...i smirilo se oko sest ujutro uspjela sam odspavat sat vremena..vec lagano sam na zivcima koma.danas me isto boli no isto u nekim glupim intervalima.vec se danima uredno cistim po vise puta na dan.Sutra opet ima pregled i bas me zanima sta ce reci..Da mi se bar nesto konkretno desi.. da su trudovi u jednakim intervalima,da pukne vodenjak nesto bar ovo me ubija.i beba je mirnija,a ja vise ne mogu ni casu dignuti od umora.

mom3
    23. Travanj 2020. 12:51

skoljka

mmammaa

Još čekam da se pokrene bilo što… neće pa neće. Jučer sam čak pljevila travu u cvjetnjaku jedno 2 sata i ništa
    Evo fotkica našeg kinderbeta (bez jastuka jer joj neće trebati neko vrijeme).

😍 kako slatko, ja bi tog zeku za sebe

Stvarno je presladak i jakooo mekan i ugodan na dodir 😊 Ovo je najmanja velicina 18cm. Ima ih od 31 i 36cm. Jellycat zeko. 

sagi
    23. Travanj 2020. 12:53

mmammaa

Još čekam da se pokrene bilo što… neće pa neće. Jučer sam čak pljevila travu u cvjetnjaku jedno 2 sata i ništa
    Evo fotkica našeg kinderbeta (bez jastuka jer joj neće trebati neko vrijeme).

Baš slatko 😊

sagi
    23. Travanj 2020. 12:57

My baby

Dan curke! Evo da se javim jer sam i ja mislila da cu sinoc u rodiliste..od 12 po noci do pol pet ujutro su me sorali trudovi ali opet u ovim dosadnim intervalima..svakih 15,20,10 min da popizdis a bol nemoguca…i smirilo se oko sest ujutro uspjela sam odspavat sat vremena..vec lagano sam na zivcima koma.danas me isto boli no isto u nekim glupim intervalima.vec se danima uredno cistim po vise puta na dan.Sutra opet ima pregled i bas me zanima sta ce reci..Da mi se bar nesto konkretno desi.. da su trudovi u jednakim intervalima,da pukne vodenjak nesto bar ovo me ubija.i beba je mirnija,a ja vise ne mogu ni casu dignuti od umora.

Možda će sad krenuti 😉 vjerujem da si iscrpljena i psihički i fizički već 😑

Fever
    23. Travanj 2020. 12:58

I ja za divno cudo idem svaki dan u wc sad, bolje receno trcim🤣🤣
    Al je beba aktivna turbo, jos je gin rekla na zadnjem uzv kak nema mjesta vise toliko al brate on ga udara zesce

It’s a baby boy💙

sagi
    23. Travanj 2020. 12:59

Mickey nemaš razloga bit razočarana u sebe. I patronažna kaže da je zadovoljna s bebom, možeš bit samo ponosna na sebe 🤗
    Skoljka uživajte u šetnji usprkos vjetru 😊

Jahanara
    23. Travanj 2020. 13:01

Skoljka bas vam je lijepo😀
    .
    Mmammaa divno sve! 🥰 
    .
    Pupi cekamo novosti! 
    .
    My baby tebe bas iscrpljuje. Valjda ce te sutra i vaginalno pregledati pa da znas ima li pomaka.
    .
    Mommy se nije javila🤔?

Mom
    23. Travanj 2020. 13:21

Hej cure, evo nas 🥰 hvala na podršci! Sve je ok prošlo mada je to potrajalo, oko 23.30h smo bile u boxu, trudova jedva malo, ono je bila plodna voda što smo rekle da mi je istekla. Pa ćemo kao sačekati da krenu moji prirodni trudovi. Otvorena 2 cm. Prošlo 3 sata, otvorena samo 3 cm. Kaže dat će mi neku infuziju za brže otvaranje. Oko 8.30 su me pregledali, otvorena nekih 5 cm ja mislim. Daju mi drip i epiduralnu. Tu me krenulo žestoko. I rodila u 10.30h. Hvala Bogu, to je bilo prvo što sam rekla 😂 ne znam šta vam reći, dok sam tamo bila, bilo mi je u glavi da sam bar na carski, ajme ima li ovo kraja, kako ljudi imaju više djece od jednog hahahah i tako a kad rodiš zbilja ali zbilja osjetis da to SVE vrijedi jebem mu. I evo, mislim da bi već pristala na opet. 🥰 Ima 3400g. Sunce malo. ❤️ 
    Meni muž nije falio na porodu iako smo cijelo vrijeme govorili da će ići pa nas korona zeznula. Nekako ne znam što bi on tamo sa mnom da me gleda u toj muci. Kao da sam lakše ishendlala sama. Skuliras se, dišeš... Sve sam ih slušala kako disati i mislim da mi je to puno pomoglo. 

Vaki
    23. Travanj 2020. 13:22

Lista trudnica s terminima:
    LaLuna – 23.2. CURA – (11.2. LEA)
    Lilypie – 10.3. CURE – (14.2. SARA, NORA)
    Skoljka - 13.3. DEČKO – (25.2. AARON)
    MeddLeo407 - 16.3. CURA – (10.3. ENA)
    Tina1803 – 18.3. DEČKO – (20.3. MARIN)
    Lunina_mama – 18.3. DEČKO – (5.3. KAI)
    Karla89 - 25.3. CURA – (14.3. MARETA)
    Mellorine – 27.3. CURA – (14.3. DORA)
    brankica09 – 2.4. CURA – (6.4. RITA)
    Luca87 – 4.4. CURA – (5.4. CVITA)
    Vaki - 6.4. DEČKO – (30.3. MISLAV)

Tina220210 – 4. mjesec CURA – (30.3. IVA)
    Minnie255 – 8.4. CURA – (10.4. CVITA)
    Maja3 – 15.4.  CURA – (14.4. NINA)

Elenicaa20 – DEČKO - (15.4.)
    sirenita – 15.4. – DEČKO – (22.4. LOVRO)

MickeyMouse – 15.4. CURA – (17.4. LAURA)
    sinjorinagusarica – 4. mjesec DEČKO – (16.4.)
    sanrio – 22.4.  CURA
    Newmum – 23.4. CURA
    Smiley – 23.4. CURA
    Sanja89 – 24.4. DEČKO – (31.3. GABRIEL)
    Lady33 – 25.4. CURA
    Mommy – 25.4. CURA
    Pupi30 – 29.4. DEČKO
    mimmyx – 29.4. – CURA

Anita91 – 29.4. - CURA
    momtobe – 30.4.
    mmammaa – 30.4. CURA
    bejb2 – 2.5. DEČKO
    Fever – 3.5. DEČKO
    Tea34 – 3.5. DEČKO
    neverland – 5.5. CURA
    Aaaaaee2eeeeeew2 – 5.5. DEČKO
    maybaby – 7.5. CURA
    happyivy – 8.5. CURA
    Majuska – 8.5. CURA

jagodica_bobica25 – 12.5. CURA
    TeeaS – 15.5. – CURA
    My baby – 15.5. - CURA
    MiniMa – 15.5. -DEČKO
    malina08 – 18.5. DEČKO
    sagi – 21.5. DEČKO
    Jahanara – 21.5. DEČKO
    monalisa – 31.5. CURA
    Corinne – 5. mj. DEČKO
    Jom12 – 5. mjesec CURA
    Ellae – DEČKO
    soeka22 – CURA

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.