Mommy cestitam 🥳💐💖, zvucis dobro i zadovoljno osim ovog uvodnog dijela i cekanja da se otvoris, znaci nisi pukla nisi rezana, ma brzo ces se ti oporaviti. Nasmijala si me sa ovim da je vrijedilo i sa ovih Hvala Bogu 😂, a mene su odmah pitali hocul opet, i ja rekla ako ce biti ovako brzo da hocu 😂
Lista trudnica s terminima:
LaLuna – 23.2. CURA – (11.2. LEA)
Lilypie – 10.3. CURE – (14.2. SARA, NORA)
Skoljka - 13.3. DEČKO – (25.2. AARON)
MeddLeo407 - 16.3. CURA – (10.3. ENA)
Tina1803 – 18.3. DEČKO – (20.3. MARIN)
Lunina_mama – 18.3. DEČKO – (5.3. KAI)
Karla89 - 25.3. CURA – (14.3. MARETA)
Mellorine – 27.3. CURA – (14.3. DORA)
brankica09 – 2.4. CURA – (6.4. RITA)
Luca87 – 4.4. CURA – (5.4. CVITA)
Vaki - 6.4. DEČKO – (30.3. MISLAV)
Tina220210 – 4. mjesec CURA – (30.3. IVA)
Minnie255 – 8.4. CURA – (10.4. CVITA)
Maja3 – 15.4. CURA – (14.4. NINA)
Elenicaa20 – DEČKO - (15.4.)
sirenita – 15.4. – DEČKO – (22.4. LOVRO)
MickeyMouse – 15.4. CURA – (17.4. LAURA)
sinjorinagusarica – 4. mjesec DEČKO – (16.4.)
sanrio – 22.4. CURA
Newmum – 23.4. CURA
Smiley – 23.4. CURA
Sanja89 – 24.4. DEČKO – (31.3. GABRIEL)
Lady33 – 25.4. CURA
Mommy – 25.4. CURA – (22.4.)
Pupi30 – 29.4. DEČKO
mimmyx – 29.4. – CURA
Anita91 – 29.4. - CURA
momtobe – 30.4.
mmammaa – 30.4. CURA
bejb2 – 2.5. DEČKO
Fever – 3.5. DEČKO
Tea34 – 3.5. DEČKO
neverland – 5.5. CURA
Aaaaaee2eeeeeew2 – 5.5. DEČKO
maybaby – 7.5. CURA
happyivy – 8.5. CURA
Majuska – 8.5. CURA
jagodica_bobica25 – 12.5. CURA
TeeaS – 15.5. – CURA
My baby – 15.5. - CURA
MiniMa – 15.5. -DEČKO
malina08 – 18.5. DEČKO
sagi – 21.5. DEČKO
Jahanara – 21.5. DEČKO
monalisa – 31.5. CURA
Corinne – 5. mj. DEČKO
Jom12 – 5. mjesec CURA
Ellae – DEČKO
soeka22 – CURA
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Hej cure, evo nas 🥰 hvala na podršci! Sve je ok prošlo mada je to potrajalo, oko 23.30h smo bile u boxu, trudova jedva malo, ono je bila plodna voda što smo rekle da mi je istekla. Pa ćemo kao sačekati da krenu moji prirodni trudovi. Otvorena 2 cm. Prošlo 3 sata, otvorena samo 3 cm. Kaže dat će mi neku infuziju za brže otvaranje. Oko 8.30 su me pregledali, otvorena nekih 5 cm ja mislim. Daju mi drip i epiduralnu. Tu me krenulo žestoko. I rodila u 10.30h. Hvala Bogu, to je bilo prvo što sam rekla 😂 ne znam šta vam reći, dok sam tamo bila, bilo mi je u glavi da sam bar na carski, ajme ima li ovo kraja, kako ljudi imaju više djece od jednog hahahah i tako a kad rodiš zbilja ali zbilja osjetis da to SVE vrijedi jebem mu. I evo, mislim da bi već pristala na opet. 🥰 Ima 3400g. Sunce malo. ❤️
Meni muž nije falio na porodu iako smo cijelo vrijeme govorili da će ići pa nas korona zeznula. Nekako ne znam što bi on tamo sa mnom da me gleda u toj muci. Kao da sam lakše ishendlala sama. Skuliras se, dišeš… Sve sam ih slušala kako disati i mislim da mi je to puno pomoglo.
Čestitam! 💜
Ni ja nisam vjerovala da se sve zaboravi, ali stvarno je tako! 🥰
Hej cure, evo nas 🥰 hvala na podršci! Sve je ok prošlo mada je to potrajalo, oko 23.30h smo bile u boxu, trudova jedva malo, ono je bila plodna voda što smo rekle da mi je istekla. Pa ćemo kao sačekati da krenu moji prirodni trudovi. Otvorena 2 cm. Prošlo 3 sata, otvorena samo 3 cm. Kaže dat će mi neku infuziju za brže otvaranje. Oko 8.30 su me pregledali, otvorena nekih 5 cm ja mislim. Daju mi drip i epiduralnu. Tu me krenulo žestoko. I rodila u 10.30h. Hvala Bogu, to je bilo prvo što sam rekla 😂 ne znam šta vam reći, dok sam tamo bila, bilo mi je u glavi da sam bar na carski, ajme ima li ovo kraja, kako ljudi imaju više djece od jednog hahahah i tako a kad rodiš zbilja ali zbilja osjetis da to SVE vrijedi jebem mu. I evo, mislim da bi već pristala na opet. 🥰 Ima 3400g. Sunce malo. ❤️
Meni muž nije falio na porodu iako smo cijelo vrijeme govorili da će ići pa nas korona zeznula. Nekako ne znam što bi on tamo sa mnom da me gleda u toj muci. Kao da sam lakše ishendlala sama. Skuliras se, dišeš… Sve sam ih slušala kako disati i mislim da mi je to puno pomoglo.
Cestitam!💙🎉💙🎉🧸
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Još čekam da se pokrene bilo što… neće pa neće. Jučer sam čak pljevila travu u cvjetnjaku jedno 2 sata i ništa
Evo fotkica našeg kinderbeta (bez jastuka jer joj neće trebati neko vrijeme).
Supeer🤗
Mi imamo takvu posteljinu(isti uzorak)smo bez,bas mi se svidja🙂
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Čestitam na bebicama! Brz oporavak novim mamama.
Sad sam bila na pregledu kod svoje gin. i kod nje ću ići do termina i onda tek u bolnicu,ako prije ne rodim
Ugl. moja mi radila zadnji puta uzv prije mj dana i više nikako. Tada je beba bila okrenuta glavom dolje.
Kada ste vi imale zadnji uzv?
Sad već unazad 3x radi mi ctg ali samo mjeri bebine otkucaje srca na ctg. Uvijek ih hvatamo na istom mjestu i sestra kaže da je okrenuta kako treba.
Meni malo čudno što mi nikako više uzv nije radila.
Maybaby i ja idem kod svoje gin do kraja
Radi mi uzv svaki put i preko trbuha i vaginalno
It’s a baby boy💙
Maybaby i ja idem kod svoje gin do kraja
Radi mi uzv svaki put i preko trbuha i vaginalno
eto vidiš.. nezz..pregleda me vaginalno svaki puta, al prstima.. i još uvijek samo vrh jagodice prsta otvorena,znači ništa.
Idem sljed. četvrtak opet na pregled.
Kaže da neću do tada roditi hahaha.. iako. mi se. čini da je beba niže u stomaku nego prije tjedan dana.
Mommy cestitam uzivajte 💐💕😀
Cim vidim vise stranica vec pretpostavljam da je bebica stigla. Bas su se zaredale lipo samo nadam da ce se sto vise mamica javljati. Bar tu i tamo da znamo sto se događa. Meni je bas super dijeliti iskustvo s vama.
Mickey cure su ti vec rekle, nebrini pocet ce dobivati lipo sad na tezini. Mi smo bili tjedan dana u bolnici i izasli smo sa +20g znaci da je tek taj sedmi dan pocela dobivati.
Joj vrijeme je predivno, ali i mene zivcira taj stalni vjetar.
Nakon dva dana dnevnog nespavanja, danas bas puno spava preko dana 😊😊
Danas isla usporediti pelene jedinicu i dvojku pa su mi skoro pa iste, mrvicu sire i duze. Bas me zanima kad joj stavim. Tako da mozda necu ni uzimati jedinicu.
Zna li tko kakva je trenutna akcija pelena u dm-u? Bas im dugo treba da stave katalog.
Sortiraj odgovore
Najstariji