Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Daisy30
    23. Travanj 2020. 07:46

sirenita

Jutro svima 🤗
    Evo ja sam jučer od 6:00 bila na dripu, većinu vremena je bio osmijeh na licu pa je doktor rekao da ili foliram ili imam visoki prag boli . Ispalo je ovo drugo 🤭😬 za prvorotkinju sam se cak dosta brzo otvarala (nije mi trebalo kao sto je inače 1sat-1cm, nego brze).
    Onda su trudovi počeli jaaako boliti, pa ae beba nije htjela spustiti. Pomogla je malo lopta i ležanje na desni bok.
    Oko izgona trbuščić su pritiskali doktor i jedna babica, a druga je radila epiziotimiju.
    I sve to bez epiduralne jer je “nema”, samo sam dobila ono za ublažavanje bolova na “D”.
    I malo iza 15 sati stigao je Lovro i iznenadio sve prisutne proporcijama. Procjena od 3650 pala u vodu kad se pojavio malac od 4390g i 51cm. 🤭💙👶🏻🎉

Cestitam!!! 

• monalisa
    23. Travanj 2020. 08:00

sirenita

Jutro svima 🤗
    Evo ja sam jučer od 6:00 bila na dripu, većinu vremena je bio osmijeh na licu pa je doktor rekao da ili foliram ili imam visoki prag boli . Ispalo je ovo drugo 🤭😬 za prvorotkinju sam se cak dosta brzo otvarala (nije mi trebalo kao sto je inače 1sat-1cm, nego brze).
    Onda su trudovi počeli jaaako boliti, pa ae beba nije htjela spustiti. Pomogla je malo lopta i ležanje na desni bok.
    Oko izgona trbuščić su pritiskali doktor i jedna babica, a druga je radila epiziotimiju.
    I sve to bez epiduralne jer je “nema”, samo sam dobila ono za ublažavanje bolova na “D”.
    I malo iza 15 sati stigao je Lovro i iznenadio sve prisutne proporcijama. Procjena od 3650 pala u vodu kad se pojavio malac od 4390g i 51cm. 🤭💙👶🏻🎉

Cestitam ☺️☺️ bome pravi decko 💙💙💙

sagi
    23. Travanj 2020. 08:22

Sirenita čestitam, bome pravi dečko 😍💙 tebi brz oporavak 😊

23. Travanj 2020. 08:46

Sirenita cestitam 💪💐💙
    Evo nakon dva popodneva nespavanja lipo je noc prosla, bilo je naravno buđenja ali puno manje nego inace. Cak je i jutros odspavala od 6 do 8 sto nikad nije. Sad me bas dan zanima.
    Opet sto se jela tice pa probajte i skuzit cete ako bebi smeta. Ja sam u trudnoci jela orase i sad bez problema pojedem saku orasa. Narancu sam isto jela, grah i grasak isto jedem. Ostale mahunarke bas nevolim. Tako da se ne mucite pa treba uostalom hranjivih tvari i za vas i bebu preko mlijeka, samo sve umjereno. Ja sam jela i sarmu i zelje ali sve manje nego inace.
    A nista ne jedem svaki dan da bih mogla odrediti da njoj smeta.

Fever
    23. Travanj 2020. 08:57

Sirenita cestitam, veliki decko💙
    Skoljka sto se tice hrane, ja kazem samo ne prekiselo i orasaste plodove, sve ostalo kazem da se proba pa da se vidi, i ovo prvo mozes pokusati nakon nekog vremena, vec ce i diejte ocvrknuti i stomacic ce mu se naviknuti.

It’s a baby boy💙

Jahanara
    23. Travanj 2020. 09:01

Sirenita cestitam! Bas velik decko!💙

23. Travanj 2020. 09:11

Cestitam sireniti i lovri

sirenita
    23. Travanj 2020. 09:20

Hvala svima 🤗♥️👶🏻💙 

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

TinaVale
    23. Travanj 2020. 09:22

Čestitam Sirenita! Svaka ti čast... 

Boa35
    23. Travanj 2020. 09:26

sirenita

Jutro svima 🤗

Čestitam! 💙 
    Dobro nam došao Lovro! 
    Tebi želim brzi oporavak! 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.