Jutro svima 🤗
Evo ja sam jučer od 6:00 bila na dripu, većinu vremena je bio osmijeh na licu pa je doktor rekao da ili foliram ili imam visoki prag boli . Ispalo je ovo drugo 🤭😬 za prvorotkinju sam se cak dosta brzo otvarala (nije mi trebalo kao sto je inače 1sat-1cm, nego brze).
Onda su trudovi počeli jaaako boliti, pa ae beba nije htjela spustiti. Pomogla je malo lopta i ležanje na desni bok.
Oko izgona trbuščić su pritiskali doktor i jedna babica, a druga je radila epiziotimiju.
I sve to bez epiduralne jer je “nema”, samo sam dobila ono za ublažavanje bolova na “D”.
I malo iza 15 sati stigao je Lovro i iznenadio sve prisutne proporcijama. Procjena od 3650 pala u vodu kad se pojavio malac od 4390g i 51cm. 🤭💙👶🏻🎉
Cestitam!!!
Jutro svima 🤗
Evo ja sam jučer od 6:00 bila na dripu, većinu vremena je bio osmijeh na licu pa je doktor rekao da ili foliram ili imam visoki prag boli . Ispalo je ovo drugo 🤭😬 za prvorotkinju sam se cak dosta brzo otvarala (nije mi trebalo kao sto je inače 1sat-1cm, nego brze).
Onda su trudovi počeli jaaako boliti, pa ae beba nije htjela spustiti. Pomogla je malo lopta i ležanje na desni bok.
Oko izgona trbuščić su pritiskali doktor i jedna babica, a druga je radila epiziotimiju.
I sve to bez epiduralne jer je “nema”, samo sam dobila ono za ublažavanje bolova na “D”.
I malo iza 15 sati stigao je Lovro i iznenadio sve prisutne proporcijama. Procjena od 3650 pala u vodu kad se pojavio malac od 4390g i 51cm. 🤭💙👶🏻🎉
Cestitam ☺️☺️ bome pravi decko 💙💙💙
Sirenita cestitam 💪💐💙
Evo nakon dva popodneva nespavanja lipo je noc prosla, bilo je naravno buđenja ali puno manje nego inace. Cak je i jutros odspavala od 6 do 8 sto nikad nije. Sad me bas dan zanima.
Opet sto se jela tice pa probajte i skuzit cete ako bebi smeta. Ja sam u trudnoci jela orase i sad bez problema pojedem saku orasa. Narancu sam isto jela, grah i grasak isto jedem. Ostale mahunarke bas nevolim. Tako da se ne mucite pa treba uostalom hranjivih tvari i za vas i bebu preko mlijeka, samo sve umjereno. Ja sam jela i sarmu i zelje ali sve manje nego inace.
A nista ne jedem svaki dan da bih mogla odrediti da njoj smeta.
Sirenita cestitam, veliki decko💙
Skoljka sto se tice hrane, ja kazem samo ne prekiselo i orasaste plodove, sve ostalo kazem da se proba pa da se vidi, i ovo prvo mozes pokusati nakon nekog vremena, vec ce i diejte ocvrknuti i stomacic ce mu se naviknuti.
It’s a baby boy💙
Jutro svima 🤗
Čestitam! 💙
Dobro nam došao Lovro!
Tebi želim brzi oporavak! 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji