@malina08 - Od 16.tog 😲😓 pa to je užas, necu se više žalit, jos malo trpiti i gotovo.. 🤦🏼♀️
Ma to vam bebice stiscu neki zivac/zilu, nasjeli na nju, posebno sad kad su veliki, ogromana je to tezina bebaci i plodna voda, maternica, posteljica, treba izdrzati taj pritisak kad je na nezgodnom mjestu
Cure vidim da vas se više ovde osjeća bol u preponama i teško okretanje s boka na bok..ali zanima me je li vam ikad ta bol u preponi toliko jaka da ne možete hodati ili podignuti nogu?
Ja sam 36+5, i zadnja 2-3 dana me toliko boli u lijevoj preponi da ne mogu dignit nogu kad se presvlačim, ili jednostavno se prebrisati nakon tuširanja…doslovno svako odizanje noge od poda mi je ajme 🤔
I mene muci lijeva prepona (mislim da je u preponi problem) vec cca mjesec dana. Desnu nogu mogu sasvim normalno podignuti kad npr. ulazim u krevet ili kadu. Na lijevu ak slucajno krenem ulazit u krevet ajme meni... nema sanse :S
Cure vidim da vas se više ovde osjeća bol u preponama i teško okretanje s boka na bok..ali zanima me je li vam ikad ta bol u preponi toliko jaka da ne možete hodati ili podignuti nogu?
Ja sam 36+5, i zadnja 2-3 dana me toliko boli u lijevoj preponi da ne mogu dignit nogu kad se presvlačim, ili jednostavno se prebrisati nakon tuširanja…doslovno svako odizanje noge od poda mi je ajme 🤔
I mene muci lijeva prepona (mislim da je u preponi problem) vec cca mjesec dana. Desnu nogu mogu sasvim normalno podignuti kad npr. ulazim u krevet ili kadu. Na lijevu ak slucajno krenem ulazit u krevet ajme meni… nema sanse :S
Kod mene isto lijeva. Čitajte malo o zjelici i poremecaju simfize, dam se kladiti da ćete se pronaći.
Ja se krećem normalno osim tih bolova dolje, kad vježbam bude malo bolje, ali najgore su šetnje i ustajanje. Sve ostalo kao da nisam trudna, generalke, što god hoćeš 😃
Jutro 🤗
Sto se tice ove voli koju spominjete, cini mi se da je Jahanara rekla da je bol sijevajuca...meni zna tako bit kao lagano probode s lijeve strane bocno i onda se spusta bol dijagonalno kroz prepone prema pubicnoj kosti... Ja kad sam bila spomenula to gin, receno mi je da to moze bit nesto s uroloske strane ako jos dodatno boli i pece pri mokrenju... Ako je sve oke dok mokrite, onda je to znak dehidracije i potrebno je piti puno obicne vode, nista slatko.... Meni stvarno pomogne..
A ineko je spomenuo stisnute zivce, isto vrlo vjerojatno.....
Jutro svima 🤗
Evo ja sam jučer od 6:00 bila na dripu, većinu vremena je bio osmijeh na licu pa je doktor rekao da ili foliram ili imam visoki prag boli . Ispalo je ovo drugo 🤭😬 za prvorotkinju sam se cak dosta brzo otvarala (nije mi trebalo kao sto je inače 1sat-1cm, nego brze).
Onda su trudovi počeli jaaako boliti, pa ae beba nije htjela spustiti. Pomogla je malo lopta i ležanje na desni bok.
Oko izgona trbuščić su pritiskali doktor i jedna babica, a druga je radila epiziotimiju.
I sve to bez epiduralne jer je “nema”, samo sam dobila ono za ublažavanje bolova na “D”.
I malo iza 15 sati stigao je Lovro i iznenadio sve prisutne proporcijama. Procjena od 3650 pala u vodu kad se pojavio malac od 4390g i 51cm. 🤭💙👶🏻🎉
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Mommy i Sirenita nisu javile da su rodile 🙄
Neverland zaboravila sam ti odgovoriti za Tommy tippy bocice. Mislim da kod njih sve linije bocica i sa sisacima i sa kljunovima su sa tim sustavom da beba mora vuci,i imamonaj povrat zraka, isto tako kad izvrnes bocu ne curi sadrzaj, i anti colic su, iz tog razloga sam se ja i odlucila za ovu marku bocica, i dudice su mi super nisu velike.
Jutro svima 🤗
Evo ja sam jučer od 6:00 bila na dripu, većinu vremena je bio osmijeh na licu pa je doktor rekao da ili foliram ili imam visoki prag boli . Ispalo je ovo drugo 🤭😬 za prvorotkinju sam se cak dosta brzo otvarala (nije mi trebalo kao sto je inače 1sat-1cm, nego brze).
Onda su trudovi počeli jaaako boliti, pa ae beba nije htjela spustiti. Pomogla je malo lopta i ležanje na desni bok.
Oko izgona trbuščić su pritiskali doktor i jedna babica, a druga je radila epiziotimiju.
I sve to bez epiduralne jer je “nema”, samo sam dobila ono za ublažavanje bolova na “D”.
I malo iza 15 sati stigao je Lovro i iznenadio sve prisutne proporcijama. Procjena od 3650 pala u vodu kad se pojavio malac od 4390g i 51cm. 🤭💙👶🏻🎉
🥳🥂💐
Ajme najezila sam se na proporcije.🙉 Svaka cast. Cestitam, dobro dosao Lovro 💙
Sirenita cestitke 🥰🥰
Dobro dosao Lovro
Svaka cast na porodu velike bebe bez epi 💪🏼
Jutro svima 🤗
Sirenita bravo 💪 dobrodosao Lovro 💙👼 jao veliki decko 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji