Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    22. Travanj 2020. 23:27

Agnees

@malina08 - Od 16.tog 😲😓 pa to je užas, necu se više žalit, jos malo trpiti i gotovo.. 🤦🏼‍♀️

Ma to vam bebice stiscu neki zivac/zilu, nasjeli na nju, posebno sad kad su veliki, ogromana je to tezina bebaci i plodna voda, maternica, posteljica, treba izdrzati taj pritisak kad je na nezgodnom mjestu

Daisy30
    22. Travanj 2020. 23:35

Agnees

Cure vidim da vas se više ovde osjeća bol u preponama i teško okretanje s boka na bok..ali zanima me je li vam ikad ta bol u preponi toliko jaka da ne možete hodati ili podignuti nogu?
    Ja sam 36+5, i zadnja 2-3 dana me toliko boli u lijevoj preponi da ne mogu dignit nogu kad se presvlačim, ili jednostavno se prebrisati nakon tuširanja…doslovno svako odizanje noge od poda mi je ajme 🤔

I mene muci lijeva prepona (mislim da je u preponi problem) vec cca mjesec dana. Desnu nogu mogu sasvim normalno podignuti kad npr. ulazim u krevet ili kadu. Na lijevu ak slucajno krenem ulazit u krevet ajme meni... nema sanse :S 

neverland
    23. Travanj 2020. 00:51

Daisy30

Agnees

Cure vidim da vas se više ovde osjeća bol u preponama i teško okretanje s boka na bok..ali zanima me je li vam ikad ta bol u preponi toliko jaka da ne možete hodati ili podignuti nogu?
    Ja sam 36+5, i zadnja 2-3 dana me toliko boli u lijevoj preponi da ne mogu dignit nogu kad se presvlačim, ili jednostavno se prebrisati nakon tuširanja…doslovno svako odizanje noge od poda mi je ajme 🤔

I mene muci lijeva prepona (mislim da je u preponi problem) vec cca mjesec dana. Desnu nogu mogu sasvim normalno podignuti kad npr. ulazim u krevet ili kadu. Na lijevu ak slucajno krenem ulazit u krevet ajme meni… nema sanse :S

Kod mene isto lijeva. Čitajte malo o zjelici i poremecaju simfize, dam se kladiti da ćete se pronaći. 
    Ja se krećem normalno osim tih bolova dolje, kad vježbam bude malo bolje, ali najgore su šetnje i ustajanje. Sve ostalo kao da nisam trudna, generalke, što god hoćeš 😃

• MiniMa
    23. Travanj 2020. 06:32

Jutro 🤗
    Sto se tice ove voli koju spominjete, cini mi se da je Jahanara  rekla da je bol sijevajuca...meni zna tako bit kao lagano probode s lijeve strane bocno i onda se spusta bol dijagonalno kroz prepone prema pubicnoj kosti... Ja kad sam bila spomenula to gin, receno mi je da to moze bit nesto s uroloske strane ako jos dodatno boli i pece pri mokrenju... Ako je sve oke dok mokrite, onda je to znak dehidracije i potrebno je piti puno obicne vode, nista slatko.... Meni stvarno pomogne.. 
    A ineko je spomenuo stisnute zivce, isto vrlo vjerojatno..... 

sirenita
    23. Travanj 2020. 06:42

Jutro svima 🤗 
    Evo ja sam jučer od 6:00 bila na dripu, većinu vremena je bio osmijeh na licu pa je doktor rekao da ili foliram ili imam visoki prag boli . Ispalo je ovo drugo 🤭😬 za prvorotkinju sam se cak dosta brzo otvarala (nije mi trebalo kao sto je inače 1sat-1cm, nego brze). 
    Onda su trudovi počeli jaaako boliti, pa ae beba nije htjela spustiti. Pomogla je malo lopta i ležanje na desni bok. 
    Oko izgona trbuščić su pritiskali doktor i jedna babica, a druga je radila epiziotimiju. 
    I sve to bez epiduralne jer je “nema”, samo sam dobila ono za ublažavanje bolova na “D”.
    I malo iza 15 sati stigao je Lovro i iznenadio sve prisutne proporcijama. Procjena od 3650 pala u vodu kad se pojavio malac od 4390g i 51cm. 🤭💙👶🏻🎉

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

mom3
    23. Travanj 2020. 06:58

Sirenita cestitam na bebi 🎉😘🎊stvarno je veliki decko! 

skoljka
    23. Travanj 2020. 07:03

Mommy i Sirenita nisu javile da su rodile 🙄
    Neverland zaboravila sam ti odgovoriti za Tommy tippy bocice. Mislim da  kod njih sve linije bocica i sa sisacima i sa kljunovima su sa tim sustavom da beba mora vuci,i imamonaj povrat zraka, isto tako kad izvrnes bocu ne curi sadrzaj, i anti colic su, iz tog razloga sam se ja i odlucila za ovu marku bocica, i dudice su mi super nisu velike. 

skoljka
    23. Travanj 2020. 07:08

sirenita

Jutro svima 🤗
    Evo ja sam jučer od 6:00 bila na dripu, većinu vremena je bio osmijeh na licu pa je doktor rekao da ili foliram ili imam visoki prag boli . Ispalo je ovo drugo 🤭😬 za prvorotkinju sam se cak dosta brzo otvarala (nije mi trebalo kao sto je inače 1sat-1cm, nego brze).
    Onda su trudovi počeli jaaako boliti, pa ae beba nije htjela spustiti. Pomogla je malo lopta i ležanje na desni bok.
    Oko izgona trbuščić su pritiskali doktor i jedna babica, a druga je radila epiziotimiju.
    I sve to bez epiduralne jer je “nema”, samo sam dobila ono za ublažavanje bolova na “D”.
    I malo iza 15 sati stigao je Lovro i iznenadio sve prisutne proporcijama. Procjena od 3650 pala u vodu kad se pojavio malac od 4390g i 51cm. 🤭💙👶🏻🎉

🥳🥂💐
    Ajme najezila sam se na proporcije.🙉 Svaka cast. Cestitam, dobro dosao Lovro 💙

• MiniMa
    23. Travanj 2020. 07:35

Sirenita cestitke 🥰🥰
    Dobro dosao Lovro
    Svaka cast na porodu velike bebe bez epi 💪🏼

brankica09
    23. Travanj 2020. 07:45

sirenita

Jutro svima 🤗

Sirenita bravo 💪 dobrodosao Lovro 💙👼 jao veliki decko 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.