Sagi, super za pregled! Tako je i moj bio prosli tjedan oko 2350 plus minus :)
Što se tiče privatnih ginekologa, mene je moja socijalna toliko ras***** da sam usred trudnoce odlučila ići privatno. I to mi je bio najbolji potez. Čovjek odvoji po sat vremena za mene, sve mi ljubazno objasni, svaki put prvo sjednemo i pita kako sam, kako se osjećam, što ima novoga, u smislu da li me šta boli, šta osjetim i obrazloži mi sve. Na UTZ mi uvijek sve pokaže i objasni. CTG isto tako. Nemam dosta riječi hvale. A moja ginekologica mi naplaćivala svaki UTZ 200 kn bez računa a kod njega je 300 kn s racunom. Eto toliko o tome. A da ne pričam da njen pregled traje 15ak min najduže i to nakon čekanja u čekaonici po sat vremena. Ajde bježi... 🤨
.
Pomozite mi malo, koji ste ono probiotik preporucivale? Nikako se sjetiti, znam da je neki kratki naziv... 🤔 Školjka, ti ga i sad ga piješ kad dojis?
Evo i ja prijavljujem uredan pregled...nema pomaka od proslog tjedna 🤷♀️ I dalje 2 prsta, cervik kao omeksan ali nije centriran...cini se da moj malac nece jos 🙈
Cure bolje da ne kažem ništa o spavanju, moja velika je spavala samnom donedavno-muž je bio u zagrebu a mi smo se družile, gledale tv i šta ne bi dijete ostalo spavat kad njega nema😂. A ovu malu isto ne forsiram da spava u kinderbetu ali mislim da ću početi, dogodilo mi se nešto grozno neku večer-legla sam s njom da ju podojim i zaspale smo obje, u nekom trenutku ona je valjda udahnula mlijeko u snu i počela se gušit. Ostatak noći je hroptala, bila sam na sto muka. Sad lijepo nek se najede i u kinderbet, ima i onaj kosi jastuk pa je ipak zgodnije. Doduše-nije luda za kinderbetom🙄
Inače dobila sam od pedice rojazol, piše da treba dva tjedna mazat. Ne znam samo kad ulovit priliku da to bude namazano i da se cice luftaju jer beba non stop želi cicat a u rijetkim prilikama dok spava treba i nekog posla napravit a ne mogu baš okolo hodat klateć cicama.
Došao mi sinsay, bodići 62 su joj ok, ubacila sam ih u sušilicu i možda su se malo stisnuli ali dobri su. Jaknica je isto ok ali nekako čudno skrojena-široka. Ma sve u svemu za te pare dobro.
Bulardi probiotik ja uzimam
Oprosti a iz kojeg razloga se piju probiotici ?
Cure bolje da ne kažem ništa o spavanju, moja velika je spavala samnom donedavno-muž je bio u zagrebu a mi smo se družile, gledale tv i šta ne bi dijete ostalo spavat kad njega nema😂. A ovu malu isto ne forsiram da spava u kinderbetu ali mislim da ću početi, dogodilo mi se nešto grozno neku večer-legla sam s njom da ju podojim i zaspale smo obje, u nekom trenutku ona je valjda udahnula mlijeko u snu i počela se gušit. Ostatak noći je hroptala, bila sam na sto muka. Sad lijepo nek se najede i u kinderbet, ima i onaj kosi jastuk pa je ipak zgodnije. Doduše-nije luda za kinderbetom🙄
Inače dobila sam od pedice rojazol, piše da treba dva tjedna mazat. Ne znam samo kad ulovit priliku da to bude namazano i da se cice luftaju jer beba non stop želi cicat a u rijetkim prilikama dok spava treba i nekog posla napravit a ne mogu baš okolo hodat klateć cicama.
Došao mi sinsay, bodići 62 su joj ok, ubacila sam ih u sušilicu i možda su se malo stisnuli ali dobri su. Jaknica je isto ok ali nekako čudno skrojena-široka. Ma sve u svemu za te pare dobro.
Bitno da 20ak min bude gel da pocme djelovati, tako kad ke podojis i znas da je sita da nece ubrzo traziti namazes sebi bradavice a njoj usta. Ja ih ni nemogu luftati kad cure nekada tako da je bitno samo da jastucice mijenjam cesce. Meni je vec prosla ona pikajuca bol sad mazem samo da prođe ta dva tjedna.
Pupi ni tvoja beba se ne da van!
🤞 da bebice krenu dolaziti!
.
Nikako naruciti nesto sa Sinsaya, a svaki dan gledam... bas mi ima lijepe robice za curice, za deckice bas i ne, tj nista mi nije posebno lijepo😏
Pupi ni tvoja beba se ne da van!
🤞 da bebice krenu dolaziti!
.
Nikako naruciti nesto sa Sinsaya, a svaki dan gledam… bas mi ima lijepe robice za curice, za deckice bas i ne, tj nista mi nije posebno lijepo😏
Ocito im je dobro u trbuhu 🤣
.
Da meni se isto ne svidja nista za deckice 🤦♀️ Bas sam isla sad pogledati za cure i prekrasna je robica 🤔 Bas steta sto se za decke nisu malo vise potrudili
Sortiraj odgovore
Najstariji