Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    21. Travanj 2020. 03:17

sirenita

Hvala 🤗
    Ma neće me poslati, 15.4. je bio termin tako da očekujem ubrzo da nešto bude 😅🤭

🤞🏻 Da se sto prije pokrene, da tam ne lezis bezveze danima. Ajde pokreni novi val bebica 😃

sagi
    21. Travanj 2020. 06:25

Jutro, 
    Neverland to ni meni nije jasno 😂
    Iskradu se u dnevnu dok dijete spava 😉
    Žene ostanu trudne i 2 mjeseca nakon poroda, to mi je sad nezamislivo, al tko zna, bolje da se ničem ne čudim jer će karma odigrat svoje pa će i meni tak bit 🙉🙈
    Minnie super da ste doma, uživajte 🙂

sirenita
    21. Travanj 2020. 06:53

skoljka

sirenita

Hvala 🤗
    Ma neće me poslati, 15.4. je bio termin tako da očekujem ubrzo da nešto bude 😅🤭

🤞🏻 Da se sto prije pokrene, da tam ne lezis bezveze danima. Ajde pokreni novi val bebica 😃

Hvala 🤗 ma spominjala je doktorica Max 2,3 dana da puštaju, ali nada se da će me i prije 🤭 

Hahahha daaaa se meni rodit, Al beeebi se neda van 😅😅

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

• monalisa
    21. Travanj 2020. 08:01

Dobro jutro cure 😊
    Sirenita sretno i da se cim prije samo pokrene 🤞🤞

sagi
    21. Travanj 2020. 08:11

Sirenita bebici je lijepo u trbuhu 😉

Prijavljujem uredan pregled, cerviks omekšan, 1 čl i dalje, zatvorena, bebač je dobro. 🙂 Procijenio ga je na 2.300. Za ove menstrualne i tvrd trbuh kaže da je normalno, da se maternica priprema, ali ak traje duže i ak jako boli nek se javim u bolnicu. Po njemu smo u terminu s navršenih 37 tjedana, tak da se ja držim toga. 
    I ovo je zadnji pregled kod njega bio, dao mi uputnicu za bolnicu i rekao da za 7-10 dana nek idem tamo. 

• monalisa
    21. Travanj 2020. 08:16

sagi

.
    Prijavljujem uredan pregled, cerviks omekšan, 1 čl i dalje, zatvorena, bebač je dobro. 🙂 Procijenio ga je na 2.300. Za ove menstrualne i tvrd trbuh kaže da je normalno, da se maternica priprema, ali ak traje duže i ak jako boli nek se javim u bolnicu. Po njemu smo u terminu s navršenih 37 tjedana, tak da se ja držim toga.
    I ovo je zadnji pregled kod njega bio, dao mi uputnicu za bolnicu i rekao da za 7-10 dana nek idem tamo.

Super za dobar pregled 👌👌 sad samo ostaje cekati 😁

Fever
    21. Travanj 2020. 08:57

Neverland, mislim da cu ja privatno drugu trudnocu kod dr Lausin, navodno je 200 kn pregled s tim da nekada ne naplati, tako mi je rekla poznanica ona je dvije trudnoce tamo vodila prije 3-4 godine. Raspitati cu se svakako. :-)

It’s a baby boy💙

• Pupi30
    21. Travanj 2020. 09:28

sagi

.

Super Sagi 👏🤗

Jahanara
    21. Travanj 2020. 09:31

Neverland ima drugih prostorija u stanu😝 ne bi ni ja to radila s djetetom u sobi.
    .
    Sagi bravo za uredan pregled! Bas sam mislila kako smo od sutra u terminu, al dobro cekamo jos tjedan dana!
    .
    Sirenita javi ima li pomaka kod tebe🤞

21. Travanj 2020. 09:46

Hahahh jeste me nasmijale ali Jahanara vam je odgovorila, ima i drugih prostorija 😛 uostalom postoji i baka servis kad kao trebate "odmor" malo 😝
    Vidjet cete sve, niko ne planira da djeca spavaju u krevetu kod nas al popustite jer se jednostavno zelite naspavati a ne ustajati milijun puta 😂 a i svako malo mi iskoci clanak da je to u biti dobro za dijete tako da nema forsiranja. Sobicu planirano sad opremiti kad ova korona prođe pa cemo vidjeti oce li starija prihvatiti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.