Hvala 🤗
Ma neće me poslati, 15.4. je bio termin tako da očekujem ubrzo da nešto bude 😅🤭
🤞🏻 Da se sto prije pokrene, da tam ne lezis bezveze danima. Ajde pokreni novi val bebica 😃

Jutro,
Neverland to ni meni nije jasno 😂
Iskradu se u dnevnu dok dijete spava 😉
Žene ostanu trudne i 2 mjeseca nakon poroda, to mi je sad nezamislivo, al tko zna, bolje da se ničem ne čudim jer će karma odigrat svoje pa će i meni tak bit 🙉🙈
Minnie super da ste doma, uživajte 🙂
Hvala 🤗
Ma neće me poslati, 15.4. je bio termin tako da očekujem ubrzo da nešto bude 😅🤭
🤞🏻 Da se sto prije pokrene, da tam ne lezis bezveze danima. Ajde pokreni novi val bebica 😃
Hvala 🤗 ma spominjala je doktorica Max 2,3 dana da puštaju, ali nada se da će me i prije 🤭
Hahahha daaaa se meni rodit, Al beeebi se neda van 😅😅
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Dobro jutro cure 😊
Sirenita sretno i da se cim prije samo pokrene 🤞🤞

Sirenita bebici je lijepo u trbuhu 😉
.
Prijavljujem uredan pregled, cerviks omekšan, 1 čl i dalje, zatvorena, bebač je dobro. 🙂 Procijenio ga je na 2.300. Za ove menstrualne i tvrd trbuh kaže da je normalno, da se maternica priprema, ali ak traje duže i ak jako boli nek se javim u bolnicu. Po njemu smo u terminu s navršenih 37 tjedana, tak da se ja držim toga.
I ovo je zadnji pregled kod njega bio, dao mi uputnicu za bolnicu i rekao da za 7-10 dana nek idem tamo.
.
Prijavljujem uredan pregled, cerviks omekšan, 1 čl i dalje, zatvorena, bebač je dobro. 🙂 Procijenio ga je na 2.300. Za ove menstrualne i tvrd trbuh kaže da je normalno, da se maternica priprema, ali ak traje duže i ak jako boli nek se javim u bolnicu. Po njemu smo u terminu s navršenih 37 tjedana, tak da se ja držim toga.
I ovo je zadnji pregled kod njega bio, dao mi uputnicu za bolnicu i rekao da za 7-10 dana nek idem tamo.
Super za dobar pregled 👌👌 sad samo ostaje cekati 😁

Neverland, mislim da cu ja privatno drugu trudnocu kod dr Lausin, navodno je 200 kn pregled s tim da nekada ne naplati, tako mi je rekla poznanica ona je dvije trudnoce tamo vodila prije 3-4 godine. Raspitati cu se svakako. :-)

It’s a baby boy💙
.
Super Sagi 👏🤗

Neverland ima drugih prostorija u stanu😝 ne bi ni ja to radila s djetetom u sobi.
.
Sagi bravo za uredan pregled! Bas sam mislila kako smo od sutra u terminu, al dobro cekamo jos tjedan dana!
.
Sirenita javi ima li pomaka kod tebe🤞

Hahahh jeste me nasmijale ali Jahanara vam je odgovorila, ima i drugih prostorija 😛 uostalom postoji i baka servis kad kao trebate "odmor" malo 😝
Vidjet cete sve, niko ne planira da djeca spavaju u krevetu kod nas al popustite jer se jednostavno zelite naspavati a ne ustajati milijun puta 😂 a i svako malo mi iskoci clanak da je to u biti dobro za dijete tako da nema forsiranja. Sobicu planirano sad opremiti kad ova korona prođe pa cemo vidjeti oce li starija prihvatiti.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji