Neverland da, ali ako vodis bas cijeli trudnocu od pocetka onda je manje po pregledu, raspitat cemo se kad krenemo na drugo🤣😛
Misliš ako 😅 ova apokalipsa i stres mi ubijaju jajašca i želju za sljedećim trudnocama 😅
Ja prošli put s 35+3 nisam dobila ništa, baš ništa, a beba 1kg točno u gram.
Zato sam s 37+3 dobila 2,5kg 😂
+15
Izgleda da je baby Boom danas 😂😂 hahahha svi komentiraju
A za doktoricu, to Nzm kako se zove, ta doktorica mi je dns prvi put
Sirenita zaprijeti im kao i ja da se ne guraju, da ce dobit jecmenac 😂 ti si prosla 40 davno 🙈 tvoj red je 🥰🥳
Cure bravo za preglede, sve ste super sa kilazom 💪
Bome ja sam dogurala na +20 , 10 sam zasad izgubila 🤷♀️ valjda budem i ostalo 🙈
Cure čestitam svima na dobrim pregledima!
Sirenita nadam se da će se samo pokrenuti, ali i da dođe do indukcije nije to strašno. Beba nam stiže 😍
Nama je danas bila patronažna. Super nam je sve pokazala/objasnila i jako sam zadovoljna jer prošla nije bila takva. Laura danas ima isto grama kako je imala kad je otišla iz bolnice, tako da će doći opet u četvrtak/petak da provjerimo kilažu i da napravimo testno dojenje da vidimo koliko pojede u obroku.
Ja sam se danas vagala, imam 72 kile znaci da je 10 otišlo u porodu. Još 13 i na kilaži od prije trudnoće sam 😄
https://ibb.co/qgsfJKR 🙈
Cuva malu frajericu😀
Cure čestitam svima na dobrim pregledima!
Sirenita nadam se da će se samo pokrenuti, ali i da dođe do indukcije nije to strašno. Beba nam stiže 😍
Nama je danas bila patronažna. Super nam je sve pokazala/objasnila i jako sam zadovoljna jer prošla nije bila takva. Laura danas ima isto grama kako je imala kad je otišla iz bolnice, tako da će doći opet u četvrtak/petak da provjerimo kilažu i da napravimo testno dojenje da vidimo koliko pojede u obroku.
Ja sam se danas vagala, imam 72 kile znaci da je 10 otišlo u porodu. Još 13 i na kilaži od prije trudnoće sam 😄
.
Neverland i Fever vas dvije bi se mogle i sresti u rodilistu😉
.
Ne javlja nam se nista Maja. Sigurno ima pune ruke posla oko njih troje.
Mogle bi bome, ako ne urani moja ili njena bebuska :-D
It’s a baby boy💙
Cure sad sam naletila na YouTube - u da je Hrvatska komora primalja objavila tecaj za trudnice ako koja zeli.. Dva su videa po cetrdesetak min, jedan o dojenju a drugi o kompletnoj trudnoci..... Mi smo bili na tecaju u DZ, al ne skodi se malo prisjetit ☺️
Ja od zadnjeg pregleda prike 2 tj do ovog jucer nisam nista dobila, a bebac pola kile tezi, a manje jedem jer se slabije sad krecem i nisam gladna nikad, jedem silom al ne puno kolicinski ko prije dok sam đipala. Suprug radi od doma pa sam vecinom do 2-3 u lezecem polozaju
Meni isto muž radi od doma i ja sam većinom u ležećem cijeli dan, ali mi se stalno nešto jede 🙈
Po pregledu sam na +10, al sam danas bila ujutro u 7,a inače dolazim nakon ručka. Po meni sam na plus 11,al ne zamaram se, kolko bude bit će, otići će već.🤞
Super za dobre preglede!Joj kaj se tice kila ja sam na +22🤭..al aj nekak je u trbuhu skoro sve..budemo skidale👍
Vidim curke kojima je sad termin spremaju se punom parom..
Meni se isto priblizava cr,samo osam dana,sve vise razmisljam o tome kako sam skoro na cilju.
Cuvajte mi se sve😘
Sad ce krenut bebice🥰🥰🥰🥰🥰
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji