Evo me 🤗
Čekam još ctg i uzv, krv mi vadili. Danas sam otvorena 2 prsta, ova doktorica od danas misli da bi se moglo i nešto samo pokrenuti. Nešto je rekla da mi je “odvojila malo vodenjak” i da bi to trebalo još pokrenuti trudove.
Inače, ako ne krene danas samo, sutra ujutro kreće indukcija.
I tu drže do 41+1, onda svakako pokreću. A ja sam sutra taman 41+0
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Pupi30 bez brige, suosjecam, zatrudila s 58, sad na 80 🤣 budemo mi to! Vjerujem u nas!
🏃♀️
Sta vas je danas imalo preglede, bas ste se zaredale 🙉
Cure super na urednim pregledima 👍🏻
Jagodica super, ali taj bodic na tockice mi je 💖
Jel neka nesto za decke narucivala? I nema bas izbora kad sam gledala 🤷🏻♀️
Cure bravo za dobre preglede!
.
Sto se kg tice ne brini Monalisa, beba uzme sebi sto njoj treba. Cula sam da neke zene pred kraj znaju izgubiti na kilazi al dok beba dobro napreduje nije nista zabrinjavajuce. Ja stojim po 3 tjedna na istoj i onda skocim za 2 gore🙈 sad sam na +13.
Bez brige, otici ce kile nakon sto rodimo.
.
Jagodica prekrasna je robica, jos ta vestica🥰
.
Sirenita moj trudnicki mozak je zaboravio, ti si isto na Svarci? Ili sam opet nesto pobrkala🙈
Jutro curke!
Evo i nas u 36 tjednu ako rodim prije da se slikamo 💪no idemo svaki dan je dragocjen da napunimo punoh 36 kako kaze moja dr😁
Jahanara, da, na Svarci sam.
A scena od jutros 😅 dolazim a oni meni sa nemaju slobodan krevet 🙈 i sta ćemo sad...i dolazi sestra jedna i govori da ipak ima još JEDAN 😅
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
https://ibb.co/LrtRfM0
Divna busa i ti😀
Jahanara, da, na Svarci sam.
A scena od jutros 😅 dolazim a oni meni sa nemaju slobodan krevet 🙈 i sta ćemo sad…i dolazi sestra jedna i govori da ipak ima još JEDAN 😅
Haha smjestili oni tebe ipak😅 znaci guzva je gore.
Hvala vam, bila na +14, a sad +12 ovo mi je rekord jer sam s prvom dobila 26kg do kraja 🙈
Jagodica robica je preslatka, ja isto narucila taj paket bodica i cekam da stigne robica pa vam slikam ☺️
My baby jos malo da izdrzite i kak se veli na konju ste, bude to sve dobro proslo 🤞🤞
Sirenita ajme skoro ostala bez kreveta, onda je valjda baby boom trenutno 😁
Ja sam najvise kila dobila u Prosincu, od svetog Nikole pa na dalje. 😀😀 Sad sam +14, nadam se da ce tako i ostati! Ako i ne, ma kog briga, otici ce to sve, taman ljeto dolazi, ne treba se opterecivati. Budemo mi to! 💪😊
Sortiraj odgovore
Najstariji