Ja sam s novom osobnom dobila papir taj, gdje aktiviram eosobnu, sifru i to.
Psobnu sam radila prije par mjeseci
It’s a baby boy💙
Curke uoravo sam procitala post od nekih mama da sve rodilje s Petrove salju na Duh ili u Merkur. Samo da se pripremite.
Meni sve opet stalo, imala samo jednu bh kontrakciju po noci nakon dve noci trudova 🤨. Neznam dal da se veselim jer sam se naspavala, a u drugu ruku me frustrira kaj je stalo jer ja bi sad da to ide po brzom postupku 🤣.
😳
U smislu kad se dodes poradat ili vec tijekom zadnjih pregleda?
Imas kakav link di je ta diskusija?
Ja kolko sam uspjela nas tu popratit sam stekla dojam da skoro pa jedina idem u, Petrovu 😶
A sad na zadnjem pregledu mi nisu nista spominjali da bi me selili…..
Nazalost zatvorena je grupa pa nemas neke korosti. Dvije mame rekle jedna rodila prije tjedan dana a druga u utorak da su poslane na Merkur, a jedna na Duh... Ako zelis uc zove se grupa... mamaria....
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
Cure jel potrebno imati vagu za bebu ili patronazna nosi svoju pa je ona vaze?
Minima ja sam bila na Merkuru bas je guzva..zato su me danas pustili doma ako krene porod da dodjem.Naravno nisu me gledali vaginalno a mene to jako boli vec tri dana.stalno imam trudove i kad su me snimali isli su mi do 90 mmh.ja sam vdc luda...bas jesam,izmorena psihicki i fizicki.sad vec prizeljkujem porod jer ne mogu vise ovako..malo sam uspjela odspavat doma,no spavam i osjetim koliko me boli
Curkeee da vam se konacno uspijem javiti jer iz bolnice nisam mogla,stalno me izbacivialo s forumaa...ugl 9.4 isla na pregled plodne vode ujutro kod ginicke bila otvorena vec 3,5 cm dobila uputnicu za bolnicu u slucaju da do subote ne rodim...predvecer oko 7 poceli trudovi,u 11 i po dosla u rodiliste i 10.4 u 2 sata se rodila Cvita,nisam rezana malo pukla al skoro da i ne osjetim savove...ugl
Posto sam bila pozitivna na streptokok dobila sam antibiotik pri porodu...ali bebi je ipak bio malo crp iznad granice pa smo morali 7 dana ostat da prima antibiotik,to mi je bilo uzasno,sama u sobi ,ona ne neonatologiji samo bi je dvaput dnevno vidjela po 5 min,zbog korone nisu dali dojit nego izdajat...sad muku mucimo jer se jako privikla na bocu...i ova druga cura sa mnom isto imala streptokok i njen bebac isto oovisen crp...al ugl nekako smo izdrzali i jucer sretno stigli kucii..
Jutro,
Jahanaraja sam čaj od maline popila 2, 3 dana, kak su počeli menstrialni bolovi rekoh neću više taj čaj 🙈 ali budem krenula opet u ponedjeljak 😁
A datulje jedem kad ih se sjetim 🙂
MickeyMousebap lijepo od njih, usprkos koroni, lijepo iskustvo 😉🙂
Corrineizgleda lijepo paketić, iako ne kužim kaj je sve unutra🙈 i super za pratnju, ajde da bar neka bolnica dopušta. Ti si negdje vani il sam te zamijenila?
.
Mamice, bebice su mali manipulatori 😁🥰
U torbici koja je zapravo dost velika, skoro A4 format, dobila sam pelene, vlazne maramice, visekratnu podlogu za prematanje, baby ulje i kremu za guzu, i jos dva kupona za shopping.. protuvrijednost oko 50kn. I neke kao kartice di pise npr: moje prvo kupanje s tatom i sl. Pa se moze beba fotkati s tim u kadru, simpa je.
Nisi me zamijenila, ja sam u Pragu, tu je bio bas velik pritisak na nadlezne da dozvole tatama sudjelovanje u porodu, od prekjucer je stupilo na snagu, ali samo za bolnice u kojima svaki box ima svoj toalet :) i ne trebamo vise rađati s maskama! :D
Minnie cestitam!😀🥳 Brz oporavak ti zelim!
.
My baby bas mi je bzvz da te nisu gledali vaginalno s obzirom da ti ocitava trudove.
.
Pupi patronazna nosi svoju pa vaze. Mislim da se to ne isplati kupovati.
.
Mickey sad kad si ti rodila i prosla sve i svasta s propusnicama ukidaju ih unutar zupanije.
Mybaby znaci poslali te doma s trudovima, bez da provjere jesi se pocela otvarat???
Ja ne vjerujem 😳
A jesu ti rekli od cega je bol?
Bas zbog trudova ili neka upala?
Da znam i meni je to nevjerovatno...s obzirom da mi se u dva dana promijenio cerviks i trecerotka sam..sad cu vam slikat svoj prvi ctg od jucer.danas mi nisu radili ctg.
Sortiraj odgovore
Najstariji