Malina08 - ja bih preporučila da ostaju do zadnjeg doma žene koje su već rađale pa znaju prepoznati trudove pred izgon. Ovako se bojim da ne čekaš predugo pa još rodiš putem do rodilišta. Koliko ti je daleko rodilište?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Malina08 - ja bih preporučila da ostaju do zadnjeg doma žene koje su već rađale pa znaju prepoznati trudove pred izgon. Ovako se bojim da ne čekaš predugo pa još rodiš putem do rodilišta. Koliko ti je daleko rodilište?
Ma 5 min autom :) a vidjet cemo kolika ce me panika oprat, lako mi sad pricat i radit planove :D
Moj muz je jedan dan izjavio da ako me trudovi uhvate kod kuce da ce me hitna voziti jer se boji sta ako pocnem radjat u autu. Reko barem ces biti prisutan na porodu🤣 mi imamo oko 50km do rodilista.
Moj muz je jedan dan izjavio da ako me trudovi uhvate kod kuce da ce me hitna voziti jer se boji sta ako pocnem radjat u autu. Reko barem ces biti prisutan na porodu🤣 mi imamo oko 50km do rodilista.
😂 Prisutan na porodu...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Curke uoravo sam procitala post od nekih mama da sve rodilje s Petrove salju na Duh ili u Merkur. Samo da se pripremite.
Meni sve opet stalo, imala samo jednu bh kontrakciju po noci nakon dve noci trudova 🤨. Neznam dal da se veselim jer sam se naspavala, a u drugu ruku me frustrira kaj je stalo jer ja bi sad da to ide po brzom postupku 🤣.
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
Netko je pitao zasto nastaju gljivice u ustima ( nije do bocice, sve idu u sterilizatore tako da je nemoguce da se preko toga zaraze bebe
Gljivice se najčešće pojavljuju kod prijevremeno rodenih beba zbog slabijeg imuniteta ili onih čije su mame tijekom trudnoće i porođaja imale vag. Infekcije
It’s a baby boy💙
Ja necu dobiti epi pa se plasim tog dripa.. a probat cu bit doma do zadnjeg pa sto budeda, rode su se kasnije ispravile i rekle da plin ide bez problema.
Meni je bio lakši prvi porod sa 7 sati dripa nego drugi gdje su bili samo moji trudovi. Moji trudovi su bili stalno, sat i pol sam mislila da ću eksplodirat,.nisam se mogla sabrat od bolova, jedna pusti drugi uhvati. Na dripu su imali razmake i oni onih završnih nije toliko boljelo.
Ja necu dobiti epi pa se plasim tog dripa.. a probat cu bit doma do zadnjeg pa sto budeda, rode su se kasnije ispravile i rekle da plin ide bez problema.
Meni je bio lakši prvi porod sa 7 sati dripa nego drugi gdje su bili samo moji trudovi. Moji trudovi su bili stalno, sat i pol sam mislila da ću eksplodirat,.nisam se mogla sabrat od bolova, jedna pusti drugi uhvati. Na dripu su imali razmake i oni onih završnih nije toliko boljelo.
Joj blago ti se... a cujem svakakva iskustva, vj ovisi od zene do zene. Moja sogi i njena beba su se strasno napatile pod dripom i to toliko da je mala dobila dojenacku epilepsiju od šokova u porodu...
Curke uoravo sam procitala post od nekih mama da sve rodilje s Petrove salju na Duh ili u Merkur. Samo da se pripremite.
Meni sve opet stalo, imala samo jednu bh kontrakciju po noci nakon dve noci trudova 🤨. Neznam dal da se veselim jer sam se naspavala, a u drugu ruku me frustrira kaj je stalo jer ja bi sad da to ide po brzom postupku 🤣.
😳
U smislu kad se dodes poradat ili vec tijekom zadnjih pregleda?
Imas kakav link di je ta diskusija?
Ja kolko sam uspjela nas tu popratit sam stekla dojam da skoro pa jedina idem u, Petrovu 😶
A sad na zadnjem pregledu mi nisu nista spominjali da bi me selili.....
Imam pitanje za one koje već rodile.. Dobije li se kakav poklon paketić sa sitnicama u bolnici ili tako nešto?
Zadnji put kada sam rodila bilo je ljeto i nismo ništa dobile, dok su ove koje su rodile do 6.mj. dobivale bon za pokupiti taj paketić u ljekarni. Pa me zanima jesmo li opet izvisile.. ovaj put zbog korone..
Sortiraj odgovore
Najstariji