Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • meddleO407
    18. Travanj 2020. 09:14

Mellorine, sad kad spominješ točkicu mislim da sam i ja vidjela u ustima jednu bijelu točkicu, to bi mogla biti gljivica? Nazvat cu u ponedjeljak, nadam se da necu morati ici k njoj

skoljka
    18. Travanj 2020. 09:20

malina08

Ja sam jucer pocela datulje, malinu cu od ponedjeljka! Mg maknula ovaj tjedan.
    Inace, uzasavam se pri pomisli na drip jer se neke zene bas napate, al kontam ako ne curi plodna voda i nije puknuo vodenjak da nema potrebe za njim. Sto vi mislite?

Ja bi opet pristala na drip, ali da ide i eiduralna naravno😂

18. Travanj 2020. 09:27

meddleO407

Mellorine, sad kad spominješ točkicu mislim da sam i ja vidjela u ustima jednu bijelu točkicu, to bi mogla biti gljivica? Nazvat cu u ponedjeljak, nadam se da necu morati ici k njoj

Da tako se prepoznaju kako krpice tockice, pogledaj joj obraze i nepce, mojoj se najvise na kraju jezika nakupljaju, a ja sam prvo mislila da su to ostatci mlijeka. Meni je pedijatrica prvo rekla da probam postrugati tetrom  ali meni to nije islo a i procitala sam da ih nije preporucljivo fizicki uklanjati. Njoj je u ustima prvi put zacas proslo pa ce nadam se i ovaj put. Samo da i meni prođe i ova pikajuca bol, bas je neugodna.

Fever
    18. Travanj 2020. 09:44

Dok ne dobite pedicu probajte staviti u vrucu vodu kasiku sode bikarbone i kad bude mlaka umociti gazicu koju ste omotali na prst, i skidati naslage gljivica :-D stari narodni recept ( iako nista nece skinuti ko rojazol ili daktarin naravno, tako brzo nista sl eto do pon da imate sta )

It’s a baby boy💙

Jahanara
    18. Travanj 2020. 09:47

Od ceg bebe dobiju gljivice?
    Moja prva je imala. Cijelo vrijeme sam mislila da je dobila u bolnici jer su joj davali nadohranu na njihovu bocicu. Stalno mi je bilo u glavi da je sigurno vise beba pilo na istu🙈

sagi
    18. Travanj 2020. 09:49

TinaVale

Fever

Sirenita kod nas u Os daje se epiduralna normalno, ne znam kak je korona indikacija za ne davanje🙈

Jučer sam odslušala tečaj za trudnice koji je sastavila udruga Roda baš za ovu priliku.. pa su baš stavili napomenu da zbog korone neće biti dostupan plin, isključivo iz razloga što su sustavi napravljeni tako da bi se virus mogao proširiti po cijeloj bolnici kroz ventilaciju.. ali kao da su epiduralne i dalje dostupne svima na zahtjev.
    Definitivno se radi o tome da kronično fali anesteziologa, pa je nema tko dati..

Ja sam odslušala njihov prvi tečaj prije par tjedana.
    One su tad rekle da se plin ne daje, ali kasnije, mislim da u onom live pitanja i odgovori, su napomenule kak se ipak negdje daje plin i da se te odluke stalno mijenjaju. 

brankica09
    18. Travanj 2020. 10:15

skoljka

malina08

Ja sam jucer pocela datulje, malinu cu od ponedjeljka! Mg maknula ovaj tjedan.
    Inace, uzasavam se pri pomisli na drip jer se neke zene bas napate, al kontam ako ne curi plodna voda i nije puknuo vodenjak da nema potrebe za njim. Sto vi mislite?

Ja bi opet pristala na drip, ali da ide i eiduralna naravno😂

Svaka cast , ja sam umirala 😏 na dripu od 1 do 8 ujutro s tim da sam dobila i epi ali 🙇‍♀️🤦‍♀️ hrabrice ste vi cure 💪

18. Travanj 2020. 10:48

Ja necu dobiti epi pa se plasim tog dripa.. a probat cu bit doma do zadnjeg pa sto bude  da, rode su se kasnije ispravile i rekle da plin ide bez problema.

Vaki
    18. Travanj 2020. 11:00

Ni moj ne voli kapu. Kad smo išli van, stavljala sam mu veće kapice i jučer sam mu stavila neku manju (onako slatku, modernu)... Kad je odjednom počeo vrištati... Uh! Više neću isprobavati modne dodatke.
    Lijepo spava preko noći i razbudi se oko 9h ili 10h, ovisno koliko je pelena premoćila. Onda ga drže grčevi nekih pola sata pa mi onda opet zaspi na sat ili dva. Malo ga razbudi presvlačenje, ali ako nema grčeva onda opet spava (najčešće 3h u komadu). Uglavnom, kad ne bi imao grčeve onda bi meni bilo baš lako s njim. Ovako ga stalno nosam i kad zaspi jer se bojim da će se opet mučiti ako se probudi dok ga spuštam. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

18. Travanj 2020. 11:01

Jahanara

Od ceg bebe dobiju gljivice?
    Moja prva je imala. Cijelo vrijeme sam mislila da je dobila u bolnici jer su joj davali nadohranu na njihovu bocicu. Stalno mi je bilo u glavi da je sigurno vise beba pilo na istu🙈

Mojoj je bio malo povisen crp u bolnici pa je dobivala antibiotik pa vjerojatno zato je ped rekla. Prva mi nije imala pa nisam dosad bila upoznata s tim.
    Fever meni je glavna sestra rekla u bolnici jos da kamilicu prokuham pa u to tetru zamocim. Tako sam i probala kad smo izasle iz bolnice, ali em ona nece da usta otvori kad skuzi da cu joj to raditi em se to uopce nije dalo skinuti. Nisam je htjela muciti pa sam odmah zvala ped i zacas je recept pustila ali preko starije cure kako beba jos nije upisana bila. Uvijek sam inace da sve prvo prirodno rijesim ali kad vidim da neide neide a i premalena mi je stvarno bilai bojala sam se da joj ne ozuljam sto previse u ustima pa bi napravila vise stete nego koristi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.