Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    14. Travanj 2020. 15:32

meddleO407

Jel ima koja duda da nije velika, znači imam onu mam i aventovu ali njoj se od njih povraća. Trebam neku minijaturnu🤪

Ej imaju sad neke nove dude, sad subone hit kao, ali sam zaboravila kako se zovu, i bas su male, pogledaj u bebe nova, znam da su oni imali, sad cu ja pogledati pa stavim sliku da znas o cemu pisem. 

• Pupi30
    14. Travanj 2020. 15:37

My baby

Pupi30evo ja podigla terapiju pustila mi je amoksicilin i vaginalete.Sta si ti trosila?

Isto to...amoksicilin 10 dana,tri puta dnevno i 12 dana po jednu vaginaletu prije spavanja.

skoljka
    14. Travanj 2020. 15:38

mmammaa

Jutros sam bila na ctg-u i pregledu. Sve ok, jedino se beba nešto umirila i povremeno je pokazivao neke nepravilne trudove. Otvorena sam 1 prst. Zadnja 3 dana mi je u dijelovima pomalo ispadao sluzni čep da bi mi jutros ispao skroz veliki sluznati komad. Nema više čepa.. trbuh mi je stalno nekako napet ko da ću eksplodirati. Sad čekam kada će napokon ti trudovi.
    S prvim djetetom mi je tako ispao sluzni čep ujutro, a navečer sam već dobila trudila i drugo jutro rodila. Vidjeti ćemo koliko će ova beba biti brza ili se neće žuriti.
    Sljedeći ctg mi je 17. i nadam se da ću do tad roditi jer mi je dosta tog iščekivanja.

Ko ce prije ti ili Pupi 🤪

skoljka
    14. Travanj 2020. 15:39

Jahanara

Jesmo u terminu kad navrsimo 36.tt ili 37.tt?

36tt 😉

skoljka
    14. Travanj 2020. 15:41

Corinne

mmammaapa to bi moglo biti uskoro!! drzim fige da sve dobro prode i da nam stigne jos jedna bebica brzo!

Drage terminuse, a moze i mamice, jeste primjetile neke promjene na tijelu pred porod? Meni su sise opet buknule, i pojacao mi se iscjedak. Jucer sam ćućnula da pokupim nesto s poda, i od tad osjecam kao da se sve otvorilo, i da samo sto nije ispalo van! Danas sam rekla muzu, imam osjecaj da je cetvrtak dan D! A on meni da je auto u cetvrtak na servisu, pa jel mogu prebaciti na petak

😂😂😂😂😂😂😂👍🏻 Za muza

neverland
    14. Travanj 2020. 15:43

Školjka, pa predivne su torbe! Baš mi takva treba za kolica. Koju si ti uzela?
    Probajte bebu uspavati onim aplikacijama sa zvukovima i šumovima?
    Fever , zašto bi požurila 🙈 Ja bih da što duže ostane unutra 😃

neverland
    14. Travanj 2020. 15:45

I ja sam uzela babylove dude, preslatke su takve male 😊 imam i 0+ Nukove, ali nisu toliko male kao ove 

skoljka
    14. Travanj 2020. 15:46

Dajte mi ideju sta pokloniti curki za 18 rodjendan 

skoljka
    14. Travanj 2020. 15:49

neverland

Školjka, pa predivne su torbe! Baš mi takva treba za kolica. Koju si ti uzela?
    Probajte bebu uspavati onim aplikacijama sa zvukovima i šumovima?
    Fever, zašto bi požurila 🙈 Ja bih da što duže ostane unutra 😃

Kod mog ne pale ti zvukovi 🤪
    Trenutno je prikopcan, tonjedino pali, i ako ga podignem za podrignut gotovo je sa mirom, a ovako izgleda kao da jenu najdubljem snu 😂😂

Ja sam uzela taj sto miki namiguje i ispod pise mikkey & minnie

My baby
    14. Travanj 2020. 16:28

Skoljka za poklon iskreno ne znam jer moja ima 11 pa joj je tesko pogoditi no znam da su popularne neke maske za lice koje su ono bas skuplje jer me to zicala moja.Tako da iskreno ne znam 🤗.
    Pupi meni je dala sest dana vaginalete.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.