Torba je lagana, imala je neki miris ali izracila sam je i dezinficirala.
Materijal je čvrst, kao neki čvrsti ruksak.
Uzela sam crnu s točkicama.
spremljeno sve za bolnicu.. bolje spremit nego ako krene sve na brzaka raditi
url=https://lilypie.com]
#Aliexpress HRK 179.41 21%OFF | Disney Mummy diaper bags Bottle Insulation backpack With USB heater Mother Nappy Multi-function bag DPJ08
https://a.aliexpress.com/_dWrd78k
Ja ima ovaj, i zadovoljna sam, nije mal, nije prevelik, super materijal, alo nekom treba torba da stavi hrpu robe i opremw u torbu onda ova nije za takvo sto.
.
Fever aa kako je super, nisam je prije vidjela na aliju, ja bi rakuna 😊
.
Malina super za dobar pregled 👍🏻
.
Sta je terminuse, ni ova nagla promjena vremena nije bebace potjerala van 🙈
Bila sam na pregledu jutros...sve je ok,2 prsta otvorena...kontorola za tjedan dana 🙂
Jagodica bobica meni je danas ginekolog na pregledu u TA Vinogradska rekao ako mi krene curiti plodna voda da ne cekam trudove zbig streptokoka nego da odma dodjem u bolnicu da mi odma daju antibiotik.Dvije doktorice koje su me tamo do sad pregledavale mi nisu rekle tu informaciju...ne kuzim.Naravno da cu njega poslusati i da cu doci odmah ali mi bas zivciraju te razlicite info...evo da i ti znas to pa mozes pitati svog gin
Ne znam sta bi ovog mog moglo potjerati..ljuto jedem, hodam, cistim.. sex mi otpada, to mi je zabranjeno, a mozda bi ga potjeralo
😂😂😂
Malina08 mom je glava nisko u zdjelici od 20tt cca.. mislila sam da ce prije van, zaje**** nas je sve🤣🤣🤣
It’s a baby boy💙
Pupi30 da, pucanjem plodovih ovoja infekcija moze doci do bebaca, tak sam citala vec prije, pa bi i ja na tvom mjestu onda otisla odmah cim pukne ( ako pukne prije)
It’s a baby boy💙
Pupi30 da, pucanjem plodovih ovoja infekcija moze doci do bebaca, tak sam citala vec prije, pa bi i ja na tvom mjestu onda otisla odmah cim pukne ( ako pukne prije)
Da,da definitivno hocu...samo me ljuti to sto da mi nije bio ovaj doktor danas nego neka od dvije doktorice koje su mi do sad bile ja nebi znala...i jos ju zadnji put pitala koja je privedura kod streptokoka i ona nista 😮
Pozdrav svima!
Skoljka i Karla drago mi je da ste imale dobre noći sa svojim bebacima ☺️
Malina super za dobar pregled!
Meddle moja se do godine dana uspavljivala na cici tak da nisam adekvatna 😂 ali jel bas neće neće dudu ili? Moja je jedno vrijeme htjela nuk dudicu od lateksa onu žutu, a prije toga sam probala valjda sve ostale.
Mene danas glava rastura, popila sam i lekadol i kavu i slano i slatko i odspavala ali ništa ne pomaze. Usisala sve i oprala i složila - ali ništa se još ne pokreće.
Sad kad vas čitam oko tog brisa opet se sekiram sto ga meni nije napravio, još je rekao da nema veze 😱
I dobila sam na kraju propusnicu za muza od stožera tako da sutra idem bez brige na pregled.
Pozdrav svima!
Skoljka i Karla drago mi je da ste imale dobre noći sa svojim bebacima ☺️
Malina super za dobar pregled!
Meddle moja se do godine dana uspavljivala na cici tak da nisam adekvatna 😂 ali jel bas neće neće dudu ili? Moja je jedno vrijeme htjela nuk dudicu od lateksa onu žutu, a prije toga sam probala valjda sve ostale.
Mene danas glava rastura, popila sam i lekadol i kavu i slano i slatko i odspavala ali ništa ne pomaze. Usisala sve i oprala i složila - ali ništa se još ne pokreće.
Sad kad vas čitam oko tog brisa opet se sekiram sto ga meni nije napravio, još je rekao da nema veze 😱
I dobila sam na kraju propusnicu za muza od stožera tako da sutra idem bez brige na pregled.
Pa po meni nije ok sto ti nije napravio bris...vidim da ti brojis zadnje dane i sad je kasno mozda ali mozda bi bilo dobro da si privatno napravila...oko 300 kn ti je to.
Malina bravo za dobar pregled!
.
Pupi kod tebe je pomak, 2 prsta😉
Daa ☺️☺️ Nadam se da nece stati na tome kad je dobro krenulo 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji