Pupi30 ma bolje da si ga i tad popila pa da si odmah lijecila to bar ja tako gledam.A vjerujem dr Sanji jer je bila proglasena za naj doktora ove godine mislim na ovu orivatnu.Ona me narucila za tjedan dana na pregled da me pregleda vaginalno jesam li se pocela otvarati zbog mojih prijasnjih bolova prije..Moja me nije gledala vaginalno sada u petak.Rekla mi je da bitno da udjem u 37 tjedan pa vise nije frka za porod.Tako da cu se malo smiriti ova dva i pol tjedna do 37...
Mmammaa tnx, mislila sam da kad 36.navrsimo. znaci jos 2 tjedna do termina.
Uf cure, mi muku mučimo već par dana. Beba neće spavat nikako-samo na rukama, ako ju spustim već je budna. stalno hoće biti na cici, znači ne mogu mrdnut doslovno od nje. Jučer cijeli dan natezanje, stavi na cicu pa zaspe pa ju spustim pa dreka i tako u krug. Navečer sam opet pomislila pa možda je gladna i napravila 60 ml, to je bilo oko šest sati negdje. Pojela je 40, nije naravno zaspala ali kao da se malo umirila i još sam ju nosala, dala joj cicu itd i kad je zaspala spavala je tri sata. Ja sva sretna. Oko deset sam joj opet flašicu-40 ml, reko da mi se cice malo napune kolko ih je natezala cijeli dan. I dijete opet lijepo zaspalo. Ali nakon toga bljucanje, onako jako kao da se prejela što vjerojatno i je. pa ujutro opet jako bljucanje. Stalno se napinje, stenje, prdi….uf na izmaku sam snaga. Da bar hoće dudu pa da se s tim izmori i zaspe. Ali ne. Samo na cicu. Ima tko kakvu ideju kako ih uspavat bez cice???
Znaci i kod tebe muke.. Kod mene super noc, ali evo danas se nastavlja. I moje su sise doslovno iscpljene, iskapljene 😫, nocas se oporavile i evo danas nastavak serije mrcvarenja mame. Jutros podojio u pola osam i sve super, tata ga zabavljao do pola deset i onda krece ludovanje. Trebao je izdrzati do pola 11 da se sisa napuni ali nije, nego tako napola punu podoji, pa zadovoljan neko vrijeme pa opet ludovanje i na kraju u 11 napravim 60ml Ad, i ljulala ga na rukama do 11:30 u zaspao, sad ga gledam na mob svako malo pusta neke krikove, sigurno priprema da se probudi, a sise se jos nisu napinile 😫🙉
Cure možda je skok u razvoju pa im treba više mlijeka, zazo i traže da budu toliko na sisi. Nemojte im uskraćivati. Moja je isto stalno na sisi i trudim se da bude koliko želi... proći će.i to...
Cula sam se s doktoricom privatno, kaze da su to moguce neke pripreme... Da nastavim pratiti situaciju i u slucaju kontrakcija ili plodne vode idem na hitnu....
.
Jahanara ja pak mislim da s navrsenih 36 smo u terminu, jer vec 36+1 smo usle u 37 tjedan
A i cini mi se da sam negdje vec naletila na tu temu i da je bilo od navrsenih 36tt
Jahanara 36 punih tjedana i onda se ulazi u termin jer deveti mj pocinje 36-40 + tako je i meni rekla dr bitno da udjem u 37 pa i ako krene porod sve ok u terminu sam.Tako da mislim da je 36
mmammaa pa to bi moglo biti uskoro!! drzim fige da sve dobro prode i da nam stigne jos jedna bebica brzo!
Drage terminuse, a moze i mamice, jeste primjetile neke promjene na tijelu pred porod? Meni su sise opet buknule, i pojacao mi se iscjedak. Jucer sam ćućnula da pokupim nesto s poda, i od tad osjecam kao da se sve otvorilo, i da samo sto nije ispalo van! Danas sam rekla muzu, imam osjecaj da je cetvrtak dan D! A on meni da je auto u cetvrtak na servisu, pa jel mogu prebaciti na petak
Pupi30 evo ja podigla terapiju pustila mi je amoksicilin i vaginalete.Sta si ti trosila?
Sortiraj odgovore
Najstariji